• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KEEN PRODUKTER: BEKVÄMA - MEN SÄKERT!

Som Keen 2003 lanserades det hela började med frågan om en bekväm sandal är även lämplig för utomhus sportaktiviteter och om de kan också skydda tårna trots sin lätthet. Svaret gav "Newport sandal" en tydlig ja! Den numera legendariska Outdoorsandale byggdes även luftig och ljus runt foten, tårna men skyddas tack vare en robust plastlock väl. Samtidigt är detta tåhätta utrustad med en patent-, varumärkes- och försäljningsargument av Keen i ett. Och inte bara för sport användning: Även om utomhussporter är fortfarande käpphäst för skotillverkare, men företaget har expanderat sin portfölj gradvis. Således kan Keen idag speciell skyddsskor för farliga jobb här och lokaliseras tack vare sin ovanliga design i livsstilssegmentet.

KEEN OUTDOOR - MILLION STEG COMFORT

Keen ursprungligen etablerades ännu i Kalifornien, flyttade företaget till 2006 till Portland. Ganska symboliskt är området fortfarande känt för sina mångsidiga utomhus möjligheter i de stora skogarna i delstaten Oregon. Inte bara i början av företagets historia Keen fanns intresserade av innovativa lösningar och produktförbättringar. Hittills bär företaget ut intensiv forskning för att få de bästa materialen och teknik för omfattande utomhus äventyr som används.

Förutom vattentäta lädervaror, lätta nät och extremt hållbara gummisulor, är det främst dämpningsegenskaper innersulan, den Keen-bärare för år kör nya upplevelser. Slutligen Keen, garanterar att detta dämpning fortfarande fungerar perfekt även efter en miljon steg. Branden utvecklas så steg för steg till en av de mest framgångsrika utomhus skotillverkare i världen och tack vare dess produktutbud fortsätter på vägen upp.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2003
 • Grundare: Rory Fuerst
 • Huvudkontor: Portland (USA)
 • Antal Medarbetare: Ospecificerad
 • Årliga Försäljning: ospecificerad
 • Webbplats: keenfootwear.com
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL KEEN

 • Egen Produktion: Keen fortsätter att producera i egna fabriker i Portland, förlitar sig på de bästa materialen.
 • Awards: För den innovativa tå Keen har redan belönats med priser inom kort efter grundandet.
 • Rättvisa: Keen varumärke präglas av socialt engagemang och strävan efter hållbarhet har alltid varit.

KEEN STORE ONLINE AT KELLER SPORTS

För utomhus koncept för övrigt Keen definierar inte några gränser - det är också tydligt i valet av Keen skor på Keller Sports. Oavsett om du entlangwanderst till rock robusta alpina backar, watest av en flod, eller bara arbeta hela bara i din egen trädgård, Keen skor du alltid ge trygghet och en behaglig känsla. Förutom utomhus sandaler vi därför också erbjuda hög funktionella vandringsskor och kängor för alla åldrar. Även i vårt program: bara två sladdar och en sula gjorde "Uneek" skor som gör både i naturen och i staden en bra siffra.

KEEN: STEG FÖR STEG I EN BÄTTRE VÄRLD

Keen deltar aktivt som ett av de första företagen efter den förödande tsunamin i Indiska oceanen 2004. Vid den tiden stannade för att den årliga reklambudget på en miljon dollar och investerade dem från och med nu i akut webbplatsen och i andra biståndsprojekt i framtiden. Mer än 15 miljoner dollar har nu investerat i sociala projekt. När det gäller Keen själv, men det sades vara bara början.

KEEN EFFEKT - SOCIALA VÄRDEN IN MOTION

Precis som sociala engagemang Keen på att skydda miljön är fast förankrad i företagets filosofi. Keen är en medlem av samma antal miljöorganisationer och samarbetar med olika organisationer som övervakar en hållbar produktion i utomhus segmentet. Dessutom är företaget försöker på resurser som möjligt att producera. Men även detta anställda inte kommer med all detta åtagande, i korthet, Keen kallade sin "Kanteen" vid huvudkontoret i Portland till liv. I denna operation restaurang kommer laget varje dag för att njuta av färsk och görs med lokala råvaror tillagade rätter. När du går ut för att äta, men lycklig. Mest jämställda i skorna av Keen.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.