• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KJUS KOMBINERAR SPORT OCH LIVSSTIL

Budskapet var tydligt: Om Kjus produkter blir det ingen kompromiss. Varken vad gäller innovation och kvaliteten på kläderna, deras funktionalitet. Samtidigt nästan två decennier senare, en förteckning över de införlivade teknik som en patentbyrå fil läser. Från den moderna isolerande Polartech Alpha över värmelagrande material Pertex Micro upp till den sofistikerade Dermizax membran från Toray - över 30 avancerade högpresterande teknologier gör kläder för Kjus i dag till premiumprodukt för skidåkning par excellence.

Det dröjde inte länge innan den eleganta varumärket trots deras förhållandevis höga priser - som också beror på de använda högpresterande material - firade sitt internationella genombrott. Sedan 2004, de ädla Kjus produkter finns nu tillgängliga runt redan i över 30 länder runt om i världen och även sortimentet kommer att utökas stegvis. Under tiden kan du även köpa områdena vandring, mountainbike och golf många tillbehör och kläder som byxor, pikétröjor och mellanlager för Kjus. Precis som de eleganta vinterjackor med distinkta enkel design detta gå lätt som snygga livsstilsmodeller genom och få den nuvarande trenden athleisure för att även högre nivåer.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2000
 • Grundare: Lasse Kjus och Didi Serena
 • Huvudkontor: Hüneberg, Schweiz
 • Antal Medarbetare: Mer Än 100
 • Årliga Försäljning: mer än 40 miljoner euro
 • Webbplats: kjus.com
 • Sport: Vintersport, Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL KJUS

 • Teknik: Skiwear KJUS är full av intelligenta teknik för att optimera komfort och väderskydd.
 • Professionell Ingång: Förutom grundaren Lasse Kjus andra elitidrottare som ski legend Didier Cuche eller golfspelare Charl Schwartzel ständigt involverade i utvecklingen av innovativa produkter.
 • Livslängd: Knappast någon annan tillverkare forskar så mycket i termer av material med hög prestanda såsom KJUS, som har en hög främst beroende på robusthet och hållbarhet av produkterna.

KJUS: KOMPROMISSER KVALITET GARANTERAR EXPANSION

Den absoluta höjdpunkten av den aktuella samlingen är "Free Lite" jacket: den första helt i en tråd stickad ultra stretch skidkläder i världen som så bekväm som en tröja känns tack vare den speciella KJUS FAST 20 membran utan vind- och vattentät, men är extremt andas. Med all denna innovation det förvånar ännu längre att i skapandet av en sådan premiumprodukt totalt 45 personer är inblandade och det är åtta gånger testats under tillverkningen i sin helhet. Men som sagt, har kompromisser inte varit på sluttningarna Kjus.

Inom några år Lasse Kjus och hans kollegor har utvecklat ett premiummärke av internationell status, tills hans karriär i slutet av 2006 till och med själv fortfarande nytta av sina smarta skidkläder på sluttningarna. Hans rena entusiasm för skidåkning har slutligen säker sig Kjus kunder som idag är fullt och kan fokusera på sportupplevelse i bergen alla - för resten av kläderna gör tack vare DNA Kjus nämligen alldeles själva.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.