Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KJUS SKIDKLÄDER - ALLTID ETT STEG FÖRE

Att skapa de bästa och mest effektiva sportkläderna för vintern är visionen för det innovativa märket Kjus. Detta höga mål sattes upp av bland annat den norske professionella racerföraren och olympiska mästaren Lasse Kjus, som var med och grundade det geniala sportmärket år 2000 tillsammans med affärsmannen Didi Serena. Företaget har sitt säte i Hünenberg i Schweiz, men är numera verksamt på den internationella skidscenen. Kjus är känt för sina banbrytande upptäckter och designade den första stickade skidklädseln som ger utmärkt rörelsefrihet för puckelpiståkare.

EXCEPTIONELL MATERIALKVALITET

Kjus är ett tekniskt avancerat företag som använder innovativa material för att tillverka sina sportkläder. Kjus är mest känt för världens första Ultrastretch-stickade skidkläder. Det stickade materialet är dubbelt så stretchigt som vanligt tyg, så att tyget ligger på dig som ett andra skinn. Tack vare den sömlösa ytan finns det ingen obehaglig friktion. De stickade kläderna är belagda med ett vind- och väderbeständigt membran och är därför 100 procent vattentäta. Det speciella materialet absorberar fukt och har samtidigt andningsbara egenskaper.

SÄRSKILDA EGENSKAPER HOS SKIDMODE FRÅN KJUS

Många modeller har patenterade ventilationsinsatser i ärmområdet och erbjuder därmed ett särskilt hälsosamt mikroklimat. Materialet, som består av tre stretchlager, torkar mycket snabbt och värmer kroppen optimalt. En annan fördel är den obegränsade rörelsefriheten, eftersom tyget sträcker sig i alla riktningar. Skalmaterialet är också nästan helt ljudlöst i rörelse. Modellerna är sofistikerade och revolutionerande och även vid professionell användning optimerar skidkläderna från Kjus din prestation avsevärt. Kjus vintersportsortiment omfattar modeller för kvinnor, män och barn.

ANVÄNDBARA FÖRDELAR FÖR ALLA VÄDERFÖRHÅLLANDEN

Huvor och extra höga kragar ger mer komfort i iskalla förhållanden. Polyesterfleecejackorna är extra lätta, sköna och snabbtorkande. Naturligtvis finns det också kläder av naturmaterial i sortimentet. Det handlar till exempel om tunna dunjackor, som vanligtvis är fodrade med dun från ankor och gäss. Matchande tillbehör som skidhandskar kompletterar sportkläderna från Kjus. Även här bildar naturliga och syntetiska material en symbios. Insidan är gjord av robust getskinn, utsidan av ett vattenavvisande membran.

ETT BLICKFÅNG I BACKEN

Skidbyxorna och jackorna har en modern smal passform. Designen är mestadels minimalistisk, men har ändå en hel del pigghet. Det finns både enfärgade och mönstrade modeller i olika färger och kontraster, särskilt när det gäller skidjackor för kvinnor. Dagens skidmode skiljer sig ganska tydligt från de ursprungliga modellerna på grund av sin ganska diskreta färgdesign. Detta innebär att hoodies, jackor och tillbehör i synnerhet kan integreras perfekt i vardagen och fritiden.

KAN DU OCKSÅ DRA NYTTA AV PIONJÄRANDAN.

Det är uppfinningsrikedomen som gör att Kjus sportkläder har en funktionalitet som ligger över genomsnittet. Detta gynnar i slutändan även dig, eftersom du kan lita på ditt favoritmode i alla väder. Tekniskt sofistikerade detaljer harmonierar perfekt med en attraktiv design. Vad sägs om skidbyxor för kvinnor eller skidbyxor för män i trendig stickad design? Utnyttja de många alternativen och beställ en Kjus-outfit enligt din personliga smak!