Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KJUS SKIDKLÄDER - UTMÄRKT FUNKTIONALITET

Tygkvaliteten på de nuvarande modellerna är både utmärkt och extraordinär. Detta gäller inte bara den extremt stretchiga Ultrastretch-stickan med sin väder- och vattentäta membranbeläggning, utan även alla andra Kjus-kläder. Många skidbyxor och skidjackor består till exempel av flera lager. Luften däremellan isolerar utmärkt och håller dig behagligt varm även i snö och is. Patenterade ventilationsinsatser vid armarna ger ett särskilt hälsosamt och torrt kroppsklimat.

KJUS VINTERSPORTMODE FÖR MÄN OCH KVINNOR

Människor i alla åldrar drar nytta av den fulla rörelsefriheten och den utmärkta bärkomforten. Speciella modeller som är anpassade till respektive målgrupp garanterar att skidkläderna från Kjus vintersportsortiment verkligen passar perfekt. Eftersom kroppar skiljer sig från varandra av naturen är många skidbyxor och skidjackor tillverkade av ett stretchigt material som anpassar sig optimalt till dina konturer. Det är i slutändan tack vare denna enorma komfort som Kjus skidkläder avsevärt förbättrar prestandan vid professionell sportanvändning.

MODERNA, SNYGGA VINTERSPORTKLÄDER FRÅN KJUS

Kjus är ett varumärke som på ett genialt sätt kombinerar traditionella värden och solid kvalitet med innovativ teknik. De klassiska komfortförbättrarna är extra höga kragar och varma huvor. Dessutom hittar du moderna finesser på de flesta Kjus jackor och skidbyxor, som ett vatten- och vindtätt membran samt speciella ventilationsinsatser för ett optimerat mikroklimat. Syntetiska tyger som polyester är mycket lätta och snabbtorkande. Detta gäller även för det syntetiska fodret, som tål väta bättre än många naturtyger. Men även fans av naturmaterial kommer att hitta vad de söker i sortimentet, eftersom den klassiska dunjackan fodrad med ank- och gåsdunfjädrar fortfarande är ett av de mest populära plaggen för vintersporter.

KJUS-TILLBEHÖR FÖR KALLA DAGAR

Det finns handskar från Kjus som passar till skidbyxorna och vintersportjackan. De flesta modellerna är tillverkade av en bekväm blandning av äkta läder och syntetiska material. Ett vattentätt membran ger den nödvändiga väderbeständigheten. Alla Kjus skidhandskar andas. Specialteknik gör att många modeller har en särskilt god rörelsefrihet för fingrarna, så att du kan använda mobiltelefonen även med handskar. En högkvalitativ värmeisolering skapar ett ständigt behagligt klimat på händerna. Beroende på modell är handskarna indelade i flera separerbara lager. I varmare temperaturer kan du ta av dig överhandsken och stoppa den i fickan.

KJUS SKIDKLÄDER: FÖRDELAR OCH NACKDELAR

Det schweiziska varumärkets vintermode möter de höga, atletiska kraven från friluftslivet. Skidkläderna passar främst i backen och i hårt väder. Den är bekväm och tekniskt sofistikerad. En av fördelarna med detta mode är att det är mycket varmt. Det bör du ha i åtanke om du planerar att använda den till vardags.

Fördelar:

  • mycket goda isoleringsegenskaper

  • låg vikt

  • robust och hållbar

  • andningsbar

  • fuktreglerande

  • vind- och vattenavvisande

Nackdel:

  • Specialkläder endast för vintern och backarna

KÖPA KJUS SKIDKLÄDER ONLINE

Kjus skidkollektion erbjuder dig ett brett utbud av vintersportmode som är tidlöst designat och har raffinerade detaljer. Du får tekniskt sofistikerade modeller som garanterat är bland det bästa som finns idag. Du kan välja dina favoriter bland en mängd olika färger och skärningar från Kjus skidkläder.