• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KOMPERDELL OCH VENTURE SKIDSTAVAR

Även i Österrike omfattas 1922 det minsta vandring eller ens skidstavar. Pionjärarbete behövdes. Så företaget Bednar höjde armen och helt enkelt ställa in nästa företaget. Komperdell hädanefter bör produktionen av poolköer - som redan var kända - och anställa vandring och promenadkäppar. Med tanke på bristen på offentlig kännedom av planen kan också gå fel.

Istället används Komperdell bara sex år senare med 50 anställda, vilket i sin tur bidrog till att branden snabbt olåst de ledande producenterna i form av skidstavar. Base fortfarande hasselnöt och bambu. För detta vedeld drechselte sina pinnar, men aldrig glömde sina innovationsmotorer. Komperdell forskat för nya material. Division alltid mer vikt. Beprövade nya handtag koncept. Missade hans pinnar innovativa fjädringssystem. Branden växte och framgången visade sin högra.

KOMPERDELL PRODUKTER - KVALITET MADE I ÖSTERRIKE

Viktigt för att utveckla sina skidor och bergssport pinnar var och är Komperdell en nära utbyte med absoluta toppidrottare. Först då kan branden upplevt firsthand där de måste börja spaken innovation. Professionellt utbyte Slutligen plikt ständigt och överallt i världen. Däremot kan informationen behandlas hemma.

Sedan starten Komperdell tillverkar sina produkter i Österrike och har inte förändrats det idag. För att säkerställa kvaliteten produktionen fortfarande hålls i sina egna hem, vad ger en annan fördel. Korta avstånd hjälpa innovativa idéer för snabbare genomförande. Sun lagt Komperdell sortimentet gradvis teleskopskaft, beskyddare och funktionella underkläder läggas - allt till premienivån och även i Komperdell Store på Keller Sports tillgängliga.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1922
 • Grundare: företaget Bednar
 • Huvudkontor: Mondsee, Österrike
 • Antal Medarbetare: 100
 • Årliga Försäljning: omkring 20 miljoner
 • Webbplats: komperdell.com/index.php
 • Sport: Vintersport, Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL KOMPERDELL

 • Egen Produktion: Sedan starten Komperdell produkter är uteslutande tillverkas i Österrike.
 • Rättvisa: Komperdell stöder Lebenshilfe Oberösterreich, uppmuntrar människor med särskilda behov.
 • Livslängd: Kvalitet garanteras. repar Komperdell varje våning till tre år efter köpet gratis.

THE KOMPERDELL HANDLA PÅ KELLER SPORTS

Vår Komperdell erbjuder består av två nivåer tillsammans: skydd och balans. Specifikt innebär detta: vandring och skidstavar och skydd för rygg och revben. Allt som du får högsta kvalitet i Komperdell Store på Keller Sports. För ultimat bekvämlighet, skydden hos de brand passform tack vare dess dubbla densiteten skummar perfekt till ryggraden. Samtidigt som de är utformade så att de går med dina rörelser på berget när som helst. Säkerheten lovar of Fire: Skydden absorbera upp till 97 procent av slagenergin.

Hans kunnande för skidåkning hänvisar Komperdell också härledas från dess nära samarbete med motorcykelindustrin, där beskyddare av eld - som i cykling - har också en permanent plats. De högkvalitativa stavar görs på Komperdell nu ofta gjorda av kol. Detta garanterar att Komperdell poster är inte bara lätt, men också mycket hård. Carbon vinner brist på korrosion också när det gäller livslängd jämfört med aluminium. Att ergonomiska handtag pinnar är utformade så att du använder för att tillgång till både stigningen och nedstigningen så trevlig som möjligt, går nästan självklart minst lika trevliga. I Keller Sports Du kan enkelt köpa Komperdell nätet, i Komperdell Sale ännu mer attraktiva priser.

FRÅN HIMALAYA ARKTIS OCH SKID-VM DIREKT TILL ÅTERFÖRSÄLJARE KOMPERDELL

I Alperna och de många backar Komperdell poster redan representeras av tradition. I över 20 år, elden, men går ett steg längre. Den högsta toppen på jorden. I de kallaste områdena på jorden. Ingenting, inget alltför vågad alltför extrem. Komperdell produkter testas på expeditioner till Himalaya och Arktis. Högre krav är sällsynta. Gott om de inte är för Komperdell ännu. Därför har elden länge varit i skid världscupen etablerat, uppgraderas över 200 idrottare, inklusive Marcel Hirscher, Anna Veith eller Thomas Dressen med pinnar och skydd gjort. Naturligtvis upplevelsen ingår artikeln för försäljning av din Komperdell återförsäljare i produktion. Mer kunskap du får sällan.

THE KOMPERDELL KOD FÖR ATT SKYDDA MILJÖN

Materialkvalitet är inte tillräckligt Komperdell. Branden följer ett helhetsgrepp på miljö reserver i produktionen alltid i sikte. Därför introducerade de Komperdell lagen, varigenom det skyddar naturresurser, vill minska sin egen miljöpåverkan. För produktion av aluminiumstänger därför Komperdell använder bara återvunnet aluminium i princip endast vattenbaserade färger. Så elden både CO2-utsläpp och minska miljöskador i produktionen. Dessutom Komperdell undvikas så långt som möjligt på förpackningar - och är fortfarande inte ens använder elden återvinningsbara material.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.