• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

UPPFANNS AV SWISS - K-SWISS

Tennis och skidåkning - de två passioner i två bröder Art och Ernie Brunner gav väg för K-Swiss. Tennis skor tillverkades fram till 1966 eller uteslutande gjord av canvas, bröderna emigrerade till Kalifornien för att dem så välbekanta pjäxor tillverkade av läder-baserade. Ett material som lämpar sig också för tennisskor och kan ge foten mer stöd - så lönsamma antagandet av två schweiziska. allmänheten världen presenterade sitt predestinerade för tennis och dess aggressiva riktningsförändring skor på hallowed torv i Wimbledon. För 20 år, K-Swiss Classic tennissko dominerade hädanefter domstolarna i Melbourne till New York City. Först då branden var deras modell för framgång med "Gstaad" Slutligen, en andra uppföljning.

Långt ifrån att vara den sista modellen av den framväxande sneaker Forge och så det var ett logiskt steg tillbaka över dammen. 1991 expanderade K-Swiss säljer sina sneakers sedan framgångsrik i Europa. Idag, K-schweiziska produkter har naturligtvis om mycket mer sofistikerade teknik än bara den första auktoritativa Sportschuhschnürung företaget. Till exempel den speciella Shock Spring ® dämpning, det slet Schuhkrägen med INFI sammansvetsat teknik eller Drag Guard ™ material i tå och häl. Företaget svarar på de ständigt ökande kraven från den alltmer dynamiska begynnande sporten tennis. Samtidigt ger kalifornierna så enastående argument för besöket av K-Swiss Säljes Keller Sports.

K-SWISS PRODUKTER - FUNGERA SOM ETT VARUMÄRKE

Med hjälp av fem Perlonstreifen som är integrerade med början från tunga i Ringschnürung av skon är foten enorma sidostöd ges. Detta är principen om innovativa Sportschnürung som tog 1,966 program som redan finns i K-Swiss Classic anno. Långa dessa remsor är bredvid vapenskölden logo särskiljnings kännetecken för varumärket, men de står för stabilitet och schweiziska innovation på högsta nivå. I de flesta fall, den funktionella band är färg lyfts från resten av konstruktionen, utgör centrum för den övervägande tvåfärgade stilar. Att design och teknik och få dina kunder bevisas av det faktum att K-Swiss säljer sina skor i dag i över 80 länder runt om i världen och elden redan i livsstilen sektorn har tagit fot.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1966

 • Grundare: Konst och Ernie Brunner

 • Huvudkontor: Westlake Village, USA

 • Antal Medarbetare: K.A.

 • Årliga Försäljning: 109 miljoner dollar

 • Webbplats: kswiss.de

 • Sport: Tennis

3 GODE RÄSAR TILL K-SWISS

 • Awards: Ett flertal utmärkelser, bland annat från Footwear News Magazine, är bevis på innovationskraft av branden.

 • Teknik: Hittills Sportschnürung för stabilitet under snabba riktningsförändringar fabrikat.

 • Multi-Funktionalitet: K-Swiss skor utför inte bara inom idrotten. Lång är sneaker och stilikoner urbana.

K-SWISS BUTIK PÅ KELLER SPORTS

Som K-Swiss återförsäljare, fokuserar vi på kärnkompetens den kaliforniska varumärke erbjuder många Premium Tennis Shoes K-Swiss online på. Förutom hög kvalitet nybörjar och avancerade professionella modeller för män och kvinnor, unga spelare i K-Swiss Shop på Keller Sports väl omhändertagen. Dessutom, eftersom företaget inte gör några skillnader i kvalitetsnormer för barn och vuxna skor, trots allt, har alla att börja i liten skala.

Det bästa sättet är det sätt på K-Swiss Bigshot Ljus 3 junior. För vuxna sporten vi har hos mottagaren raden för damer på Aero Court Hb Män Tennis skor till high-end modeller Hyper Court Express och Aero Knit tennisskor för varje yta i lager. I vår K-Swiss butik så att du får exakt rätt skor för din nästa galaföreställning på banan - i K-Swiss Sale även ofta till särskilt attraktiva priser.

K-SWISS PRODUKTER - EN MATCH MELLAN SPORT OCH LIVSSTIL

Det är en match! Sport och livsstil nära i fallet med K-Swiss på något sätt från det motsatta. Visste gangster rap legend Ice T, när han gjorde redan 1997 Arsenio Hall Show i sin K-Swiss Classic North skor osäker. Många skor kaliforniska brand var verkliga i kölvattnet livsstil storsäljare, bland annat med Altezo annan K-Swiss sneaker ikonen.

MED "THE BOARD" K-SWISS BRYTER NY MARK

Sedan 2015, betrodda varumärket framåtblickande beslut i styrelsen. En 100-stark trend laget under ledning av DJ, musiker och entreprenör Diplo bryter ny mark och utveckla nya idéer, att leda K-Swiss till en framgångsrik framtid. Från och med i dag detta har uppnåtts, K-schweiziska produkter är i hög efterfrågan och en bra 50 år efter grundandet av företaget.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.