• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LAMUNT - DET KVINNLIGA BERGSPERSPEKTIVET

I naturen skapas de bästa idéerna. Till exempel tog Lamunts Leader Ruth Oberrauch en skidtur för tillfället att tänka på en utomhussamling för aktiva kvinnor. En som verkligen håller alla behov hos kvinnor i sikte. Kort därefter flyttade den in i bergen igen. Den här gången åtföljd av några vänner. Utbytet följde. Om ditt bergs citat. Saker som saknades till dess. Över lämpliga passformar. Om estetik. De första mätarna. Eftersom Sedan 2010 arbetar Ruths Oberrauch i det familjeägda företaget Oberalp Group, som beställdes strax därefter på kvinnor i bergsport. Resultatet: det är mindre om att erövra. Kvinnor vill känna bergen som upplever naturen, bär visuellt tilltalande, trevliga kläder. Baserat på dessa resultat, som ett resultat av tanken på Ruth Oberrauch, grundade Oberalp-gruppen "Lamunt". En fjällsportsbränning av kvinnor för kvinnor - och tjänat medvetet för Ladins namn. Där är berget kvinnlig: la munt.

DEN KVINNLIGA IDENTITETEN PÅ BERGSFORMEN

Lamunte spelar det kvinnliga perspektivet specifikt för utomhuskläder. "Form hennes identitet", är eldens motto; Och det är därför den kvinnliga kroppen tjänar som utgångspunkt för dina samlingar. Passformen är optimerade, som kommer med en ny estetik. Elden vill ge kvinnor kläder i bergen, med vilka de fullt ut kan leva och njuta av medan de förföljer sin passion. Avgörande är sammanslagningen av estetik och funktionalitet. Stilarna av lamunt håller varmt och torrt, fukt på heta dagar bort från huden - och erbjuder lite något. Så elden i hennes skapelser gömmer sina "magiska stunder": liten, inte vid första anblicken höjdpunkter, vilket bör framkalla ett litet leende av deras bärare när de upptäcker. Ett doldt meddelande. En hemlig väska. Lamunt blir kreativ - och håller sina skapelser i subtila naturliga färger. För nödvändiga gnistor diskreta elegans.

LAMUNT ÄR HÅLLBART - ÄVEN MED ÅTERVUNNET CASHMERE

Förutom främjandet av kvinnor i bergsport är Lamunt engagerat för att få bergen. Elden strävar efter att använda naturliga, återvunna material och producera vattenavvisande tyger PFC-fri. Minst en av dessa tre aspekter måste uppfyllas. För att påfyllningen av dess isoleringshängare fyller använder Lamunt också återvunnet Cashmere. Faktiskt känt som ett dyrbart material för tröjor, ger det otroligt mjuka materialet enastående termiska egenskaper. För detta är det långvarigt och lätt, vattenavvisande och varmt. Dessa fördelar använder sig av lamunt genom att sätta elden på kvarlevor från modeindustrin. Tillsammans med partner Imbotex kombinerar Lamunt den återvunna Cashmere med en patentsökande metod med återvunnen polyester: Den extremt effektiva Luxepad® Cashmere-blandningsisoleringen uppstår.

LAMUNTPRODUKTER I EN BLICK

På Keller Sports hittar du dessa sportprodukter av lamunt: isoleringshästar, regnrockar, fleecejackor, regnjackor, uteserveringar, taktar, toppar, utomhusjackor och utomhusbyxor.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2019

 • Grundare: Oberalp Group, Ruth Oberrauch

 • Huvudkontor: Bolzano, Italien

 • Antal Medarbetare: -

 • Årliga Försäljning: -

 • Webbplats: lamunt.com

 • Sport: Outdoor, Vintersport

 • TIP: Hitta reducerade artiklar från LAMUNT i varumärket: LAMUNT SALE

3 GODE RÄSAR TILL LAMUNT

 • Bevarande: För sin produktion använder Lamunte som naturliga och återvunna fibrer som möjligt.

 • Rättvisa: Lamunt arbetar tillsammans för rättvisa arbetsförhållanden med testade produktionsanläggningar.

 • Professionell Ingång: För exakt skräddarsydda utomhuskläder använder Lamunt kompetensen hos bergar.

FÖR ORO ÖVER NATUREN

Med sitt vårdprogram strävar lamunt efter en mer hållbar produktion. Förutom naturliga och återvunna material använder elden ytterligare miljöstandarder. Således är Lamunt riktat till sin kläder enligt BlueSign®-standarden, som bör se till att kläderna är ofarliga för både miljö och arbetstagare och kunder. Samtidigt går de egna kemiska riktlinjerna för Oberalp-gruppen utöver lagstadgad.

LAMUNT: UTOMHUSKLÄDER, SKRÄDDARSYDD FÖR KVINNOR

Det börjar med nedskärningar som tar hänsyn till den kvinnliga kroppen. För att skapa en identitet betyder samtidigt främjande av individ. Därför erbjuder Lamunt sina "smarta fitlösningar". Detta gör det möjligt för kvinnor, deras jacka, deras byxor, deras skjorta, till exempel med justerbara ärmar, exakt till deras kroppsform. Dessutom kan ärmen ibland minska eller bära jackor på båda sidor, medan Ali-formen med avrundade element ger en speciell form.

LAMUNT SHOP PÅ KELLER SPORTS

Om du letar efter utomhuskläder, som optimalt anpassar sig till kvinnors behov, gillar Keller Sports att hjälpa. I vår lamuntbutik hittar du isoleringshästarna med återvunnet cashmere samt utomhusoovops, byxor, kjolar, skjortor och fleecejackor - och i slutändan kan du använda en av våra vanliga, även med Premium Discount Sale-erbjudanden. Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.