Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LA SPORTIVA LÖPARSKOR GARANTERAR STABILITET I ALLA TYPER AV TERRÄNG

La Sportiva löpskor garanterar dig bekväm komfort och bästa möjliga skydd för alla typer av stigar, i alla terränger och under alla årstider. Det spelar ingen roll om du använder löparskorna för dina vanliga joggingrundor i parken, om du tar dig an ett vertikalt lopp eller om du ger dig ut på en ultralöpning. La Sportiva löparskor följer med dig och övervinner alla hinder, oavsett hur stora de är.

Det italienska företaget från Trento har mer än 100 års erfarenhet av utveckling och produktion av tekniskt optimerade klätter- och löparskor. Med sin behagligt mjuka stoppning och oftast tättslutande, bekväma passform är La Sportiva löparskor perfekt utrustade för alla utomhusäventyr. Beroende på vilken modell av löparsko du väljer erbjuds ytterligare fördelar.

La Sportiva Ultra Raptor-serien briljerar till exempel med extra skydd mot vatten tack vare det inbyggda GORE-TEXT-membranet, som är vattentätt men ändå andas. Det ger bästa möjliga komfort även på krävande rutter eller i dåligt väder. Tempesta-serien är återigen utformad för vintersäsongen: för daglig jogging över snöiga ängar eller krävande skidlopp på våren. Även i snö finns det ingen risk för att halka med dessa La Sportiva löparskor. Sulan på Tempesta trail running-skor kan utrustas med AT Grip-spikar.

Stjärnan bland La Sportivas löparskor är helt klart Bushido II-serien. Tävlingsskon för Sky Racers övertygar med lätthet, perfekt grepp, design och teknik. Den innovativa sulan av La Sportivas dubbla gummiblandning FriXion® Red ger en direkt känsla för marken. Den garanterar perfekt stabilitet i upp- och nedförsbackar samt på alla terrängytor. Ortholite®-fotbädden gör också att luften kan cirkulera i skon, vilket förhindrar svettning.

Oavsett om du ska ge dig ut i våta, leriga områden, över åsen i stenig terräng eller övervinna olika terränger i en flerdagarsrunda - La Sportiva löparskor för män och kvinnor ger dig det skydd och den komfort som krävs för alla dina planer för trailrunning.