Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LORNA JANE - PIONJÄR FÖR AKTIVA KLÄDER

Lorna Jane upptäckte tidigt sin passion för mode. Hon virkade sin första bikini som tonåring. I 20-årsåldern sitter hon vid sitt matbord varje kväll efter jobbet och designar nya kläder för sitt jobb som fitnessinstruktör. När allt fler kursdeltagare frågar var de kan köpa kläderna fattar australiensaren 1989 ett grundläggande beslut: Lorna Jane säger upp sig från sitt jobb för att helt och hållet ägna sig åt mode. Två år senare öppnar hon tillsammans med sin partner Bill Clarkson den första Lorna Jane-butiken i ett köpcentrum i Brisbane - i en tid då "aktivkläder" knappast är ett begrepp ens för varumärken som Nike.

Lorna Jane-artiklarnas framgång är överväldigande. När hon öppnade den andra Lorna Jane-butiken 1991 köpte en kund hela sortimentet på en gång. Än idag berättar företagets grundare gärna historien om hur hennes man kom hem med 25 000 dollar i kontanter på sin cykel. Sedan dess har framgångssagan fortsatt med oförminskad styrka: I dag betraktas Lorna Jane som det främsta sportmärket från Australien för den aktiva kvinnan i allmänhet. Lorna Jane-produkter säljs i över 300 butiker världen över.

LORNA JANE PRODUKTER: TRE GRUNDLÄGGANDE PRINCIPER FÖR ETT AKTIVT LIV

Märket har alltid kombinerat höga modestandarder med högteknologiska sporttextilier som stöder kvinnor i alla typer av sportaktiviteter. Varumärket fokuserar på de tre principerna: move, nourish, believe. Företagets grundare Lorna Jane har uppnått sina personliga mål med hjälp av dessa principer och är fast övertygad om att hon också kan motivera andra kvinnor.

Dessa principer innebär att varje kvinna måste träna dagligen, äta hälsosamt och tro på sig själv. På så sätt är det möjligt att leva ett aktivt och lyckligt liv. Rätt sportkläder ska hjälpa dig att få ut det bästa av dig själv och få dig att må bra varje dag.

I EN ÖVERSIKT

  • Grundad: 1989

  • Grundare: Lorna Jane Clarkson

  • Huvudkontor: Brisbane, Australien

  • Antal Medarbetare: 1800

  • Årliga Försäljning: $ 200 miljoner

  • Webbplats: lornajane.com.au

  • Sport: Träning

3 GODE RÄSAR TILL LORNA JANE

  • Teknik: Lorna Jane har utvecklat sitt eget tyg, LJ Excel, som torkar på rekordtid.

  • Livslängd: För att garantera ett långt liv testas varje enskild Lorna Jane i förväg.

  • Utformning: Original-serien ger ditt träningspass en lyxig street-stil med snygga tryck.

LORNA JANE-BUTIKEN PÅ KELLER SPORTS

Otillräcklig val är inte ett problem med Lorna Jane: Månads etikett tar mellan 70 och 100 stilar på marknaden som kan tilldelas olika samlingar. Lorna Jane ursprungliga exempel, den grundläggande samling av etiketten. Premium tights, skjortor och träningstankar som erbjuder maximal komfort, kärnprodukterna bildar denna samling - den perfekta följeslagaren för en aktiv dag. Inklusive till exempel, den andas "ursprungliga livsstilen" skjorta från vår Lorna Jane butik vars tryck ger en lyxig street style träningen.

Med beprövade skärningar och grundligt testade tyger är Original-produkterna idealiska för löprundan, gymmet eller ett lugnt yogapass - och naturligtvis idealiska för vår Lorna Jane-försäljning. För situationer och tävlingar med hög prestanda, utan att behöva avstå från feminina detaljer i din outfit, är du bäst lämpad med "LJ Black"-linjen. Hög kvalitet och utmärkt passform bör vara incitamentet för att utnyttja din fulla potential.

LORNA JANES EXCEL-TEKNIK STÖDER KROPPENS FORM OPTIMALT.

För att garantera en lång livslängd testas varje enskild produkt hos Lorna Jane i vardagligt bruk och på sport innan den kommer till Lorna Jane-återförsäljaren. Basen för de flesta produkter är det specialutvecklade tyget LJ Excel. Det här tyget krymper inte och bleknar inte, släpper ut fukt på utsidan och torkar på rekordtid - vilket gör det idealiskt för tunga sportkläder. Sofistikerad mikrofiberteknik i tyget stöder kroppen optimalt och smickrar figuren.

ACTIVE NATION DAY I 17 LÄNDER ÖVER HELA VÄRLDEN

Med hjälp av sådana innovationer försöker märket motivera sina kunder att uppnå sitt bästa genom en medveten livsstil - i enlighet med företagets krav "ge aldrig, aldrig, aldrig, aldrig upp". Företagets grundare Lorna Jane, som nu är över 55 år gammal, föregår fortfarande med gott exempel. För några år sedan startade hon på egen hand "Active Nation Day" i Australien för att uppmuntra kvinnor och deras familjer att leva ett mer aktivt liv. Under 2019 har det årliga evenemanget, som alltid äger rum sista helgen i september, redan involverat amatöridrottare från 17 länder runt om i världen med hundratals evenemang.