• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LOTTO PRODUKTER: FRÅN TENNISBANAN I HELA IDROTTSVÄRLDEN

Den omedelbara övergång till fotbollsplanen var ett uppenbart faktum. När allt kommer omkring, familjen Caberlotto hade redan sin egen förening med FBC Treviso. utrusta sina spelare med tröjor, byxor, skor, som var uppenbart - och ändå inte av intresse för Caberlottos. I stället för den runda läderboll, ägnade hon sig i juni 1973 den lilla filt boll och presenteras som en av grundarna ramen för sina nya brand första tennisskor. Lotto var för tennis. First. Lotto etablerat sig, utrustad med John Newcombe snart totalt åtta gånger Wimbledon-mästaren, med Tonino Zugarelli också en Davis Cup vinnare.

Framgång dock ingen ensamrätt. Lotto utökas. Inom fotbollen. Mot basket och volleyboll. Nya sporter kom, stannade framgång. Lotto vann som en utrustning tennisturneringar, VM, långlopp. Den teknik av branden var lik av Boris Becker, Martina Navratilova, Francesco Totti eller Cafu det som en språngbräda för sin egen prestation. Så branden var med den distinkta logotyp erkännande runt om i världen.

TVÅ DIAMANTER. TVÅ PELARE. OBEGRÄNSAD SPORTENTHUSIASMUS.

Överallt där sport sker, lotteri produkter. Tillsammans med idrottsmän, idrottsmän, vill ha sin vittnesmål eld för att skriva nya berättelser, över gränserna, med deras cue aldrig bunden av enbart sport på bara ett fält - även om grunden är alltid består av tennis och fotboll. För att enbart talar logotypen. De två överlagrade, överlappande diamanter lotto symbolisera ena sidan, tennisbana, å andra sidan fotbollsplanen. Två sporter. En brand.

Lotto intensiv forskning för idrottare att ge lämpliga tekniskt alla utmaningar vuxit med utrustning in i matchen, ras eller ras. Men du får lotteri återförsäljare sko teknik som den konkava-formade Syn-Pulse dämpning som lovar både stabilitet och explosivitet och stötskydd. Samtidigt känns elden naturligt att sina italienska rötter skyldiga därför alltid hänvisar till utformningen aspekten, en med i deras utveckling.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1973
 • Grundare: familjen Caberlotto
 • Huvudkontor: Trevignano, Italien
 • Antal Medarbetare: Cirka 75 Miljoner Euro
 • Årliga Försäljning: 200
 • Webbplats: lotto.it/
 • Sport: Tennis

3 GODE RÄSAR TILL LOTTO

 • Bevarande: Lotto arbetar för att minska resurs- och energikonsumtion i produktionen stadigt.
 • Rättvisa: Genom sina egna riktlinjer Lotto vill säkra vissa arbetsnormer och bland sina leverantörer.
 • För Hobby & Professionell Sport: Lotto uppgraderat både proffs på WTA och ATP-touren från liksom fritidsmotionärer.

HÖGTEKNOLOGISK TENNIS UTRUSTNING I LOTTERIET BUTIKEN PÅ KELLER SPORTS

Bara för din tennismatch som helst Lotto Sale ger en rad innovationer som gör dina slag samtidigt inte exakt, men underlättar dina rörelser. Tennisskor av lotteri, till exempel, har den Enerturn dämpning vars elastomermaterialet är av varierande densitet och effektiv kudde effekten, släppa den igen till energi för en snabb acceleration. Och så att du inte bryta ut i en svett med all rörelse alltför intensiv erbjuder skjortor i den italienska branden Deepdry.

Här material och strukturarbete tillsammans så att tyget torkar snabbt. Lotto produkter är utformade för maximal prestanda och lotteri på nätet du får på Keller Sports. Tennis-shirts och -shorts för män. Klänningar, toppar och skotare till domstolen för kvinnor. Matcha skor Lotto Gibt främsta. Allt detta hittar du i vår Lotto Store.

NAVRATILOVA. BECKER. RADWANSKA - TENNIS FRAMTRÄDANDE, MED STÖD AV LOTTO

Lotto vet fotboll, paddling och löpning. Men ofta känns det italienska branden så hemma som på tennisbanan. Det tog sina första steg en gång. Där firade några av deras största framgångar. Med Martina Navratilova, Boris Becker och Thomas Muster några av de största idrottare i tennis historia med lotto artiklar slog utrustad på. Idag spela bland annat Angieszka Radwanska och Wimbledon-finalisten Kevin Anderson med Double Diamond på skjortan, kjol och shorts. också ditt förtroende i varje Lotto Sale motsvarande hög kan vara.

LOTTO ENGAGEMANG FÖR ARBETARE

Jämlikhet, rättvisa och säkerhet spela för Lotto och av domstolar, idrottsplatser och vägar en avgörande roll. Därför eld delen av Federation of European Sporting Goods Industry (FESI). Det har satt sig uppgiften att hjälpa arbetstagare att deras rättigheter. också är säkerheten på produktionsanläggningarna och hälsan särskilt i fokus.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.