Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LOWA - UTOMHUSSKOR SPECIELLT UTFORMADE FÖR VANDRARE OCH BERGSBESTIGARE

Ända sedan företaget grundades 1923 har LOWA i Jetzendorf i Oberbayern designat och tillverkat mycket robusta vandringskängor och bergskängor för utomhusbruk. Varumärket kommer från initialerna för företagets grundare, skomakaren Lorenz Wagner. Varumärket är känt för en kvalitet över genomsnittet som uppfyller höga krav. I sortimentet ingår bergsstövlar för backpacking och alpina förhållanden samt funktionella modeller för terräng- och vandringssegmentet. Klätterskor och specialkängor för kallare dagar kompletterar sortimentet, liksom en barn- och resekollektion. Alla modeller är 100 procent europeiskt tillverkade.

LOWA OUTDOOR: TOPPMODERN TEKNIK OCH TRADITIONELLA VÄRDEN

LOWA erbjuder ett urval av klassiska kängor i spaltläder med optimal passform, som är särskilt lämpliga för bergssporter. Förutom de klassiska och beprövade modellerna kännetecknas LOWAs utomhusskor av moderna finesser som ökar funktionaliteten avsevärt. Stötdämpare garanterar en ledvänlig gång, och förutom naturlig mocka används i många modeller även högteknologiskt textilmaterial. Detta garanterar en andningsbar och samtidigt väderbeständig utrustning. Det vattenavvisande membranet gör att luften kan cirkulera i skon och ger alltid ett behagligt klimat i fotområdet. Ett stabilt skaft är lika naturligt för LOWA vandringskängor som en greppvänlig sula som ger optimalt grepp på våta och hala ytor. Dessutom övertygar de funktionella skorna med en klassisk och tidlös design. De är oftast minimalistiskt utformade och ser sportiga och eleganta ut.

LOWA UTOMHUSSKOR FÖR VARJE TERRÄNG

LOWA:s bergsskomodeller är lämpliga för expeditioner till en höjd av mer än 8 000 meter samt för användning i kombinerad terräng och för längre alpina turer från hytt till hytt. Det är också möjligt att klättra utan problem. Inget står i vägen för en kombination med stegjärn och moderna bindningssystem med de flesta vandringsskor från LOWA. Varumärket erbjuder ett mångsidigt sortiment. Allt finns tillgängligt, från tunga alpina kängor till lätta och extremt fotfasta klättrings- och boulderingskor för bergsklättring och inomhusövningar. Det finns perfekt isolerade vinterkängor för vandring i snö och slask och för långa vandringsturer med snöskor. Hybridmodellerna är också populära som en blandning av platta skor och rejäla bergsstövlar. LOWA:s atletiska vandringsskor av lätt och samtidigt robust textil är mångsidiga. Bergslöpning, mountainbike-turer, hastighetsvandring och promenader är mycket roligt med de lätta All Terrain-sportskorna. Den multifunktionella All Terrain är en hybrid av vandrings- och livsstilssko och är idealisk för spontana utflykter i naturen.

MER FUNKTIONALITET FÖR ATT HA ROLIGT UTOMHUS

Hela familjen drar nytta av LOWA-märkets högkvalitativt bearbetade utomhusskor. Bergsstövlarna är idealiska för vistelse i en alpin miljö och är de perfekta skorna för spännande semestrar på luftiga höjder. Dessutom hittar du LOWA-skor för nästan alla situationer i livet, så att du enkelt kan använda och kombinera olika modeller. Det stora urvalet gör det lätt för dig att hitta din egen favoritmodell.