Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LOWA VINTERSKOR GARANTERAR TORRA OCH VARMA FÖTTER

Gerlinde Kaltenbrunner var den första kvinnan i världen som klättrade på alla fjorton åtta tusen meter utan syrgastillskott. Hon har alltid fötterna med sig: LOWA vinterkängor. Varje ny kollektion från företaget i Jetzendorf i Bayern är utformad för att möta alla de krav som vintern ställer på skorna. De nuvarande modellerna av Cold Weather Boots från LOWA är därför ett utmärkt val för alla utomhusäventyr under svalare dagar, men passar också utmärkt för långa vinterpromenader i den snöiga staden.

Det väderbeständiga Gore-Tex-membranet garanterar torra fötter, medan de slitna sulorna ger stabilt grepp för ett brett utbud av fritidsaktiviteter. För materialet i ovandelen använder LOWA endast utvald kohud av europeiskt ursprung utan föroreningar. Skorna är därför slitstarka, slitstarka, stretchiga och behåller ändå sin form. Det praktiska är att många modeller redan har fått en speciell impregnering under garvningen av lädret, vilket säkerställer att vinterskorna är vattentäta och av högsta kvalitet.

MÅNGSIDIG ANVÄNDNING MED LOWA VANDRINGSKÄNGOR

Några av vinterskorna från LOWA passar också som sportiga fritidsskor, som också är perfekta för övergångsperioden, stadsresor eller korta utflykter på landsbygden. Till exempel vattentäta stövlar i sneakerstil för damer med högt skaft och snörning eller bekväma fritidssneakers i en naturlig, tuff utomhuslook för män. När det gäller färg fokuserar märket på mörka jordfärger och subtila färger för både stövlar och vinterskor, så att LOWAs vinterskor kan integreras i vilken outfit som helst.