• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

MAAP: STREETWEAR FÖR SADELN

Sport har en central roll i Melbourne. Livet spelar ut ute. Nära havet. I parker. På gatan. Och där Oliver kusiner och Jarred Smith satte sig när de ville tänka på med MAAP Cycling Apparel. Därför, eftersom de två hade cykelreferens, tidigare arbetat på några av världens mest kända skridskor och streetwear etiketter. Stussy. Mambo. Klot. Kusiner och Smith hade utvecklats och konstruerats och översatts och översatte exakt detta tillvägagångssätt till MAAP. Med sin nya eld, ville de utveckla eleganta cykelkläder som de gillar att bära sig själva. Både den enastående funktionen och på grund av ett snyggt utseende som känns som i streetwear och i sadeln. Kvalitet och stil för cykeln. Denna symbios skapar maap sedan dag ett. Förresten har elden inte bestämt att de fyra bokstäverna har bestämt ännu inte slutgiltigt. Du kan slå Broen av Melbourne till Athletic Apparel och precis som "Sammanslagning av estetik och prestanda". Av verkligheten skulle båda vara farliga.

ITALIEN GER PRESTANDA OCH ESTETIK TILLSAMMANS

Maap tänker alltid estetik och teknik parallellt. Paret sätter ramen i vilken brandens skapelser uppstår. Målet är att ge dig bästa möjliga cykelkläder som skyddar dig framför elementen. Som sitter bekvämt på huden, vilket samtidigt ger stil tillförlitlighet på sadeln. För detta sätter elden å ena sidan på hållbara funktionella material, å andra sidan på subtila utskrifter samt färger, som passar såväl som det nästa Melbourner-kaféet. För att perfekta prestanda, arbetar MAAP tillsammans med sportforskare samtidigt. Materialen kommer från Schweiz och Italien, vilket i sin tur gynnar korta leveransvägar. Eftersom MAAP producerar i Milano.

EN STIL, TVÅ PASSAR: MAAP-TILLVÄGAGÅNGSSÄTTET

Maap finner sig som ett litet företag, som vill ge cykeln en ny touch. Stilaspekten. Han är känd. Allt började med cykeltröjor och bibshorts samt strumpor. Allt åtföljde alltid en bred färgpalett för den fina touchen av individualism i sadeln. Under tiden producerar MAAP också jackor och tjockare apparer för turer på svalare dagar. Passformen stannar cykel-bara nära, med elden för varje stil av två nedskärningar: den något strängare propassningen och laget passar. MAAPS Baselayers består av speciella premiumpolypropenfibrer, som släpper ut svett från kroppen, reglerar kroppstemperaturen och verkar mot den första förkylningen. Mesh Inserts Förbättra luftcirkulationen med lättare skjortor. Med sportforskare Ken Ballhaus bundet Maap också på klädseln på hans bib shorts tills den optimala positionen hittades.

MAAP-PRODUKTER I EN BLICK

Maap producerar dessa cykelartiklar: Cykeltröjor för damer och herrar, longsleeve cykeltröjor för damer och herrar, bibshortsor för kvinnor och män, cykeljackor för damer och herrar, hjulstrumpor och funktionella skjortor för cyklister.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2014
 • Grundare: Oliver kusiner, Jarred Smith
 • Huvudkontor: Melbourne, Australien
 • Antal Medarbetare: <50
 • Årliga Försäljning: <5 miljoner euro
 • Webbplats: maap.cc/eu
 • Sport: Cykel
 • TIP: Hitta reducerade artiklar från MAAP i varumärket: MAAP SALE

3 GODE RÄSAR TILL MAAP

 • Rättvisa: MAAP arbetar med certifierade fabriker som står för rättvisa arbetsförhållanden.
 • Bevarande: MAAP är aktivt involverad i att minska sitt ekologiska fotavtryck.
 • Utformning: Maaps grundare kommer från streetwear och överför stilen till cykelkläder.

HÅLLBARHET MÖTER MODERNT TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Maap rullar varje millimeter åtföljd av tanken på naturen. För material, produktionsprocesser och livscykler av individuella stilar, försöker elden därför finna ekologiskt som meningsfulla lösningar. Således strävar MAAP att använda endast BlueSign®-certifierade material från 2022. Dessutom arbetar elden för att producera din kompletta cykelns linje av återvunnet material. Allt detta tjänar också som en parasisk destination: att missa cykla ett modernt tillvägagångssätt och aktivt utforma framtiden för cykling.

MAAP BIKEWEAR SHOP PÅ KELLER SPORTS

MAAP ger dig stil och bästa möjliga funktion för sadeln - och med Keller Sports kan du helt klä dig med de australiensiska elden. Evad Bike Jersey för BIB 2.0 Cykeltät. Prime Stowe Jacket över den långärmade träningssträngen för turer på svalare dagar. Självklart för damer som män, tillgängliga i de snygga färgerna i Maap. Helt enkelt vandra Maap-butiken av Keller Sports. Särskilt eftersom du kan dra nytta av en av våra attraktiva försäljningsåtgärder som du också kan kombinera med premierabatten. Registrera dig för detta bästa till vårt nyhetsbrev. Så du saknar ingenting.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.