• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DEN LUGNA WAY MAMMOTH

Kaspar Tanner Seiler undervisning var fullständig, den treåriga gesäll i Tyskland avslutades också. Endless fjällandskap, oändliga möjligheter. I Dintikon, en timme nordväst om Luzern, var det lugnt Kaspar Tanner och grundade ett rep fabrik - utan att inse att han därmed 1862 grundstenen för en av de mest premium utomhus varumärken hade lagt vår tid.

Mammut hade gjort sina första steg, hans namn men har ännu inte hittats. Tanners Company var ursprungligen repet i säkerhet, som utvecklats från 1940-talet alltid bättre klättring rep. En röd kontroll tråd i linan var tidigt kännetecken bör kvaliteten på produkterna bekräftar tjäna tillhörande tätningen som en kvalitetsstämpel. Denna tätning har tryckt en mammut. Nästa steg i en identitet gjordes.

MAMMUT PRODUCTS: SÄKERHET OCH BÄSTA MATERIALET

Addition? Intent? History. Mammut slutligen föddes, utvecklats under åren och om och byggt sin produktportfölj bit för bit ut. Rep förblev Verschüttungssuchgeräte, high-tech kläder, klätterutrustning, ryggsäckar och skor tillsattes. En enda varumärke, den kompletta välbefinnande och säkerhet paket för resor till fjällen. Detta är Mammut idag. Efter 1978 de första jackor och byxor med Gore Tex-membran hade dykt upp till Mammut hädanefter fokuserat på nya innovationer. Som utvecklats gemensamt med den schweiziska textilföretaget Schoeller mammut första softshell byxor alls.

Driv? Människor som utforska bergen och vill gå utanför sina gränser för att ge rätt utrustning med handen. Inklusive Eiger Extreme insamling, som ni båda utrustar för resor till högalpin och turåkning och isklättring föddes. Innovativa material mot extrema situationer. Vindtät. Hårt skal. Softshell. Down. Mammut ger dig allt - och har också säkerhets tankar från hans tidiga dagar aldrig antagits från företagets DNA. Särskilda lavin ryggsäckar med skydds krockkuddar är nu också bland samlingarna som den lättanvända Barryvox lavinutrustning och lavin sonder.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1862

 • Grundare: Kaspar Tanner

 • Huvudkontor: Seon, Aargau

 • Antal Medarbetare: Mer Än 660

 • Årliga Försäljning: Mer än 200 miljoner euro

 • Webbplats: mammut.com

 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL MAMMUT

 • Bevarande: Som en av grundarna av FN-stadgan modeindustrin för klimatåtgärder är mammut användningsområden mot klimatförändringarna.

 • Rättvisa: Mammut fäster stor vikt vid rättvis och säker arbetsförhållanden i hela leveranskedjan.

 • Professionell Ingång: Vid utvecklingen av produkterna Mammut ett nära samarbete med extrema idrottare som Jan Höjer eller Jeremie Heitz.

DIN MAMMUT OUTFIT AT KELLER SPORTS

Mammutar idé är att erbjuda dig allt du behöver för intensiva möten med naturen. Ni båda skid utrustning samt för klättring eller vandringsturer i de höga bergen. Keller Sports får in. Hos oss hittar du fleece från kontroll skjortor till high-tech jacka och de berömda soft-shell byxor allt för din nästa expedition. Även skor - År 2003 Mammut Shoe segment av den traditionella varumärket Raichle - och lavin utrustning som du hittar i vårt sortiment. Naturligtvis har du också materialet fritt val. Mellan Pertex, Gore Tex och Primaloft hittar du garanterat lämpligt skydd mot fukt, vind och kyla.

MAMMUT - FYSISKA ELLER EXTREME CITY DAGLIGA LIV?

runda branta raviner att bygga vidare på, öppna djupa raviner, höga toppar i intensivt vitt är nedsänkta sig Mammut produkter känns ganska bekväm. Först då alla högteknologiska material till sin fulla fördel. Kvalitetsstämpel, är en sak, erfarenhet av dem som behöver veta det, är en annan. utrustar därför Mammut bergsbestigare Dani Arnold eller Marek Holecek, extrema skidåkare som Nadine Wallner eller klättrare Caro North med sin utrustning från att utföra alla produkttester under extrema förhållanden. Och i vardagen och på utflykter i staden eller i parken innovativa allround-materialet inte kommer att skada. Så Mammut utvecklades inte bara jackor speciellt för staden håller elden henne designar också så elegant återhållsamhet att du bara positivt väcka uppmärksamhet även i det dagliga stadslivet.

MAMMUT ONLINE - NATURAL NJUT AV NATUREN GET

Njut av naturen utan att ange för dem är inte ett alternativ för mammut. Skönheten rasar bergs floder och snöiga backar kan vi äntligen beundra så länge också någon skär för dem. Därför mammut erbjuder fokusera på de renaste möjliga produktionsmetoder som håller utsläppen så låga som möjligt. Skadliga ämnen kan hittas tack bluesign® systemet tills ingen plats i leveranskedjan och företaget expanderar andelen av sina produkter med märket för miljövänlig produktion och ansvarsfull användning av resurser bestäms från. Också användas mer och mer återvunnet material och ekologisk bomull för Mammut produkter och stränga djurskydds - även våra leverantörer - respekteras.

155 års erfarenhet och passion för bergen gör det schweiziska företaget Mammut sedan 1862 till en riktig institution för ivrig bergsklättrare. Oavsett om vandring, skidåkning eller klättring - ger utrustningen skor och lämpliga kläder du mammut tillförlitlig och alltid aktuellt när det gäller innovation och funktionalitet. Den nu nästan legendariska lavin transceiver Barryvox är också en del av portföljen av eld som samlingen för extrema scenarier vintersport som heter Eiger Extreme och ryggsäckar för klättring, vandring och även med väska laptop för kontoret. Vinter bergsklättring, isklättring och turåkning snabbt - med den robusta och bekväm utrustning varumärke med den karakteristiska Mammut i logotypen du är väl rustad för att fullfölja din favoritsport i alla väder!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.