• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

MARTINI SPORTS: UPP TILL TOPPARNA

Med high-tech funktionsläge och en ny, sportig design Martini sportartiklar trumf på uteserveringen. Power Stretch jackor, multisport byxor eller funktionella Kunstdauenen är bara en del av intressant utbud av det österrikiska företaget. Genom ständig innovation och utmärkt kvalitet till Martini vet att hävda internationellt i årtionden. Oavsett om sommar eller vintersporter, ger Martini den matchade därtill funktionella kläder för alla utomhus sport.

FRÅN SKI JUMPER FAVORIT FÖR OLIKA AFFÄRS

År 1958, framgångssagan om Martini Sportswear började i Österrike Annaberg genom att grunda en sport byxor anpassad skrädderi. Med engagemang och kvalitetstänkande Martin Hornegger Senior gjorde redan på 60-talet till hopp passar det österrikiska landslaget. På 70-talet firade han med sin innovativa jethose stor internationell framgång och introducerades under de följande åren kursen för nästa generation. Sedan 1991, systrarna Lisa Moser-Hornegger och Martin Hornegger Junior leda den moderna och innovativa familj. Med nya impulser och permanent vidare de ökad medvetenhet om varumärket och företaget stadigt. Här Martini Sports inspirerats av erfarenheterna av välkända professionella idrottare och har för varje kund ett öppet öra. Resultatet är en samling av hög kvalitet i kombination med en design full av passion i sporten.

Som Österrikes backhoppare ockuperade hela pallen i 1960-talet, fansen firade inte bara idrottare i Bischofshofen. "Martini, Martini," ropade de och obetalda därför siren Egger sen. tillbörlig respekt. När allt kommer omkring, hade företaget under förutsättning att idrottare med densegra hoppa kostymer. Vad började 1958 som en sport byxor skräddarsy var så äntligen kommit högst upp på tävlingsidrott - och hade hittat namn hans nu nästan legendariska företaget vid en tidpunkt: Hornegger tog samtal av backhoppning fans som inspiration, var MARTINI föddes.

SPORTS BUSINESS MED FIN BLICK FÖR KUND

Ensam tävlingsidrott är inte avsedd för den österrikiska traditionen märke som fortfarande är familjeägt, dock. MARTINI SPORTS handlar lika mycket om funktionalitet och innovativa material såsom stil och funktionalitet. Innovation och kundfokus är oskiljaktiga, barn och fritidsmotionärer som viktiga som professionella idrottsmän. Med all den högteknologiska anspråk de österrikiska tradition varumärke uppsättningar i hela sin verksamhet till en bekant behandling - både i företagets huvudkontor i Annaberg, bland bergen i Salzburg, liksom i samarbete med leverantörer och återförsäljare och inte minst genom direktkontakt med kunderna.

Särskilt viktigt är - i traditionen för den första timmen - sporten och särskilt skidbyxorna. För MARTINIS största modesucces kom några år efter Bischofshofens stora triumf, då företaget i slutet av 1970-talet kom med den långvariga Jethosen på marknaden. Med sin snäva passform satte hon en ny modestandard i skidbacken. Vinterjackorna från Martini har en extremt hög värmekapacitet och är därför perfekta för alla vinteraktiviteter utomhus. Den använda syntetiska dunen är andas och torkar snabbt. Från samma material tillverkar Martini Sportswear också damkjolar och multisportbyxor för män och kvinnor.

Överdelar och utomhusjackor från Martini Sportswear förhindrar inte bara optimalt förlust av kroppsvärme, de kan också enkelt vikas till en minsta förpackningsstorlek och följa med dig på långa vandringsturer. För alla utomhusfläktar erbjuder Martini funktionella mössor tillverkade av Technofleece och pannband av Technostretch för optimal klimatkomfort under varje sportaktivitet. Detta håller huvudet fint och varmt. Polartec Wind Pro är ett annat högteknologiskt tyg som används av Martini Sportswear. Detta tyg ger dig fyra gånger mer vindmotstånd än fleece och minskar drastiskt vindkylningseffekten. Värmeförlusten minimeras, vilket är särskilt viktigt för alpin utomhussport.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1958

 • Grundare: Martin Hornegger sen.

 • Huvudkontor: Annaberg / Salzburg (Österrike)

 • Antal Medarbetare: > 25

 • Årliga Försäljning: K.A.

 • Webbplats: martini-sportswear.com

 • Sport: Vintersport, Cykel, Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL MARTINI

 • Awards: MARTINI vunnit många utmärkelser, bland annat som en topp Sportlartikel leverantör för Österrike och Tyskland.

 • Bevarande: Korta avstånd: MARTINI fungerar bara med producenter och leverantörer från Europa.

 • Rättvisa: Uppskattning och respekt är grundpelarna i företagets filosofi Martini.

CYKLING, SKIDÅKNING, SKIDÅKNING, KLÄTTRING - HUVUDSAKEN I BERGEN

Med all fokus på snygg design, men följde branden ett mycket enkelt mål i slutet. På ett sätt, bör kläderna fungera som en länk mellan natur och dig, mellan väder och dina aktiviteter. Till en enda sport, familjen skulle det inte anger. få med martini SPORTS både löpare och cyklister berg, klättrare, skidåkare eller -Tourengeher funktionella kläder gjorda av hög kvalitet innovativa, skräddarsydda efter individuella behov material. Etiketten är inriktad på högkvalitativa material mixar som övertygar skickligt med konsekvens, tillförlitlighet och total flexibilitet - och när som helst, var som helst. Genom att använda flera skikt av märket tillverkaren kombinerar de olika fördelarna med varandra. Om man kombinerar en Funktionshoodie med en hybrid jacka från Martini Sportswear, du vindtät klädd och väl skyddat från kylan.

De lätta och mjukt material känns på huden alltid trevliga och erbjuder jogging, cykling eller obegränsad på långa vandringar rörelsefrihet. Med en vinterjacka för vandring eller en skidjacka för freeride du är klädd som andas och väder. I resten av året ger dig Martini Sports klättring, vandring eller terränglöpning optimal väderskydd. För att säkerställa att inte bara stil och funktion är överens om att de enskilda delarna av samlingarna också är anslutna till de individuella sporter som anställda testar nya skapelser personligen under verkliga förhållanden. Tack vare samordnade färger och figurnära snitt sitter också både material och utseende. behöva gå direkt till staden utan jacka från berget, eller i backen. Så måste athleisure.

VÄDER, VIND, KYLA? MARTINI SPORTS

I materialval MARTINI SPORTSWEAR användningar vänder sin långa tradition och rötterna i tävlingsidrott. Den avgörande faktorn är kompetens. Martin Hornegger, som tog över familjeföretaget tillsammans med sin syster Lisa Moser-Hornegger väljer sitt lag en materialblandning, som är nära i linje med de behov av professionella och fritidsmotionärer. Det måste vara hållbara, lättskötta, väderbeständig, andas och mångsidig. Så MARTINI har förutom vind- och vattenavvisande, förutom isolerande och robust material och en mycket speciell art ned erbjudandet. Primaloft kännetecknas av sin låga vikt i kombination med andningsaktivitet. I motsats till gåsdun materialet bibehåller även sin form även när det är vått, stänger ute fukt, isoleras och ger i slutet som du gör not're kallt även under ogynnsamma förhållanden.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.