• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

HANTVERK MÖTER SPORTS INSTINCT

Grunden för framgång Merrell placerades i en husvagn i Utah. Företagets grundare Randy Merrell skapas där på sjuttiotalet, hans första handgjorda cowboystövlar. Han sålde först sina produkter endast till släktingar och glädje. Men genom det stora intresset i hans skor, började han snart med kommersiell försäljning under varumärket "Merrell". Slutligen bestämde han sig för att testa sin skicklighet också kängor - och nyheten spred sig som en löpeld. År 1981 Randy Merrell gjorde med två före detta chefer för Skiunternehmen tillsammans: Clark Matis, en amerikansk olympiska och John Schweizer.

Merrell utmärkt hantverk, i kombination med upplevelseindustrin och idrotts instinkter Matis och schweiziska visade sig vara en perfekt kombination. Laget kombinerade tekniken för cowboystövlar med en tillverkningsprocess av italiensk skomakeri tradition. Den tjocka hälen såg till att skorna hålls väl över tio år. Denna "Wilderness båt" med de utmärkande blå skosnören har varit i intervallet. Den "Backpacker Magazine" beskrev boots av Merrell en gång kallade "det mest bekväma och mest funktionella båt Nordamerika."

MERRELL PRODUKTER: DESIGNAD FÖR ALLA UTOMHUSAKTIVITETER

Sedan dess har Merrell ständigt utvecklas: så tidigt som 1985 - strax före Randy Merrell drog sig ur företaget - erbjuds de första Gore-Tex skor. Och även om materialet användes på den tiden nästan uteslutande för premium sport och inte för skor. Början av nittiotalet, etiketten slutligen introducerade sin första multifunktionella skor. Sedan 1997 Merrell del av den grupp av företag Wolverine Worldwide och är för närvarande representerat i över 170 länder. Sortimentet i utförandet området omfattar segmenten Multi-Sport, vandring, barfota och aqua sport. Kvaliteten säkerställs genom samarbete med välkända tillverkare som Vibram, Polartec eller Gore-Tex.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1981
 • Grundare: Randy Merrell, Clark Matis, John Schweizer
 • Huvudkontor: Waits (Vermont), USA
 • Antal Medarbetare: 230
 • Årliga Försäljning: 500 miljoner USD
 • Webbplats: merrell.com
 • Sport: Outdoor, Löpning, Träning

3 GODE RÄSAR TILL MERRELL

 • Teknik: Merrell är i produktion på den senaste tekniken och avancerade material.
 • Awards: Skor av Merrell delas regelbundet med utmärkelser på grund av deras prestanda.
 • För Hobby & Professionell Sport: Produkterna från Merrell lämpar sig för alla kunskapsnivåer - från amatör vandrare till Ultra Trail löpare.

MERRELL BUTIK I KÄLLAREN SPORTS

Vem vill gå långt i utomhussporter är framför allt beroende av bra skor. Vi som handlare Merrell fokuserar därför på terränglöpning och löparskor från Merrell. Dessa är alla utrustade med de senaste tekniska landvinningar. Sålunda, införlivandet av den arktiska-Grip yttersula med vandringsskor, till exempel, ett fast tillstånd och absolut halkmotstånd, även på dåligt terräng som is eller slask.

Löparskor övertyga andra sidan garanterar 0 millimeter gap mellan hälen och bollen, som du full kontakt med marken och därmed optimal känsla. Så du är alltid med full fart på väg - uppstår gupp absorberas av speciellt utvecklade trail Protect pad i sulan. Förutom alla tekniska funktioner som ger utomhus skor från Merrell, de gör tack vare sin färgglada mönster, men också i stadsmiljö en bra siffra - riktiga berg livsstil upp.

FÄLTTEST I GRÖNLAND

I produktutvecklingen har Merrell grävt tillbaka flera decennier till kunskapen om elitidrottare. Sålunda, den nuvarande vinterkängor Thermo skälm exempel utsattes för 6 GTX ett fälttest vid polcirkeln Trail på Grönland. Den här har utvecklat en helt ny form av vintervandringskänga, det bästa skyddet och ger halkskydd, men det är också mycket enkelt. trots all innovation Merrell är känd i princip alla sina produkter för hållbarhet, maximal komfort och hög funktionalitet. Även under extrema förhållanden. 2018 World Cup skyrunning och Ultra-Trail - som spansk-holländska topplöpare Ragna Débats vann - Merrell utrustade. I det här fallet var vi tvungna att övervinna 85 km med över 5000 m höjd. Mer bevis på kvalitet är nästan omöjligt.

MÄNNISKOR INSPIRERAD NATUR ATT GO

Kör. Vandring. Jogging. Fall och få upp igen. Helt enkelt göra vad du vill. "Göra vad som är naturligt," slogan i Vermont baserade företaget vars ambition är att denna dag är sportsliga utmaningar i naturen är så bekväm som möjligt. Trogen den amerikanska tolkningen av "utomhus" utformade Merrell skorna men inte bara för professionella klättrare och trail löpare, utan för alla utomhusaktiviteter. Även för camping resa med familjen "Vår passion är att inspirera fler människor att gå ut i naturen", säger Merrell ordförande Sue miniräknare.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.