Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Merrell vandringsskor - funktionalitet utomhus, sneaker-look

Letar du efter en utmärkt fritids- och vandringssko som ger dig en idealisk passform, bra fjädring och bästa stöd och som inte ger tryckmärken på fötterna ens under långa dagar? Då är Merrell vandringsskor, som du kan köpa online på Kelle Sports, det rätta valet för dig. Skorna från det amerikanska märket kombinerar den enkla och moderna designen hos en vardagstränare med funktionerna och det högkvalitativa hantverket hos en vandringssko. Resultatet är förstklassiga skor som du inte vill ta av dig efter vandringen.

Merrell vandringsskor stöder din gång, särskilt dina fotleder, utan onödig friktion eller stela, klämmande områden i materialet. Eftersom skorna vid första anblicken inte skiljer sig så mycket från sneakers kan du lätt bära Merrell vandringsskor i vardagen. Men Merrell vandringsskor är också en riktig succé för krävande vandringar, raska löprundor och långa promenader.

Den senaste tekniken och de bästa materialen används i Merrells vandringsskor för män och kvinnor. Den vattentäta GORE-TEX®-teknologin håller dina fötter behagligt torra och stöder även luftcirkulationen i skon. Ditt fotklimat: alltid förstklassigt. Vissa modeller av Merrells vandringsskor är dessutom utrustade med den särskilt greppvänliga Vibram®-yttersulan, som ger bästa möjliga grepp även i våta förhållanden. Om du är ute efter en mycket speciell känsla när du går bör du titta närmare på Merrells Barefoot-kollektion av vandringsskor. Skons utformning efterliknar den mänskliga fotens form, så att den också kan inta sin naturliga barfotaposition i skon.

När Merrell tillverkar sina premium vandringsskor är man inte bara uppmärksam på bästa kvalitet och högkvalitativt hantverk. Det amerikanska företaget håller också ett öga på hållbarheten hos sina produkter. Vad är poängen med en vandringskänga om naturen du går igenom skadas i processen? Därför försöker märket använda naturliga och återvunna material som ull och återvunnet gummi så mycket som möjligt vid tillverkningen av Merrells vandringskängor.