• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

MIZUNO - TRADITION ATT DRA GO

Det började framgångssagan om den japanska sportartiklar tillverkare MIZUNO med ren passion. mer än hundra år av framgång företaget har haft en bestående inverkan men strävan efter excellens och ständig innovation. MIZUNO sålde bröderna, även ivrig baseball fans, från 1906 till baseball utrustning i Osaka och det omgivande området, expanderat de med ökande erfarenhet och sin produktportfölj tiden. Egna golfklubbor på att driva, inomhus och fotbollsskor genom att inför kläder MIZUNO täcker nu ett brett sortiment av högkvalitativa sportartiklar.

MIZUNO: PERFORMANCE RUNNING BOLL & SPORTS

Redan på 1930-talet MIZUNO hade börjat göra i golfscenen ett namn och utökat sin produktportfölj till att omfatta golfklubbor. Idag producerar företaget högt funktionell utrustning för många andra löpande sporter som fotboll, tennis, handboll, rugby, judo, friidrott, bordtennis, badminton och volleyboll. Även baseball är fortfarande en, men som har varit i Europa, särskilt med Löparskor och kläder ett namn för hobby hästar av japanska.

Framför allt producera löparskor inom områdena terränglöpning och prestanda kör på vägen uppmärksamhet över hela världen i den löpande scenen. Speciellt utvecklade material ger för viktminskning och avancerad teknik för ännu roligare när du kör. Kärnan i denna innovation är 1997 utvecklade våg teknik som går in i nästan varje löparskor av Mizuno i dag. Genom vågig platta i sulan dämpning och framdrivning är optimerade när den körs och uppnår optimal stabilitet.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1906
 • Grundare: Rihachi och Rizo Mizuno
 • Huvudkontor: Osaka (Japan)
 • Antal Medarbetare: Mer Än 5300
 • Årliga Försäljning: Mer än 1,5 miljarder euro
 • Webbplats: mizuno.eu
 • Sport: Löpning

3 GODE RÄSAR TILL MIZUNO

 • Bevarande: Med Crew21 MIZUNO 1991 kallade sitt eget miljöprogram på plats som kommer att avgöra den etiska koden för branden.
 • Professionell Ingång: Utvecklarna av MIZUNO ett nära samarbete med framgångsrika professionella idrottare att förbättra produkterna.
 • För Hobby & Professionell Sport: Med sina egna idéer som Wave plattan ger MIZUNO sin innovations gång på gång.

MIZUNO MED KELLER SPORTS

I källaren Sports Shop koncentrerar vi fullt ut på nuvarande kärnkompetens MIZUNO - driften: Den enorma mängd specialiserade och varierande utformade löparskor - för varje löpare typ rätt par skor. Det träning eller tävling, vare sig kortare avstånd eller maraton, stabil under vägen, eller åtminstone byggd för leden. Genom att använda material modern MIZUNO riktig premiumprodukter ger för körningen segmentet. För detta ändamål, förlitar sig det japanska företaget på innovativa dämpnings teknik såsom de så kallade våg platt skift under valsning till varandra och avleda stötkrafter i en framåtrörelse. Dessutom löparskor med Wave-systemet erhålles genom en bra mittfots, vilket kan kompensera för en lätt pronation. Allt som vi erbjuder dig i MIZUNO förråd av Keller Sports.

MIZUNO: OM GRÄNSER

Hållbarhet och miljömedvetenhet är en integrerad del av verksamheten filosofi MIZUNO. Redan 1991 sportartiklar tillverkaren därför kallade sin miljöprogram Crew21 till liv. Så du svarade som ett av de första företagen som nya miljöfrågor och utarbetat en Code of Conduct, åtgärderna för att skydda miljön innebär. För detta ändamål är en precis som energieffektiv produktion användningen av återvunnet material. Sedan ikraftträdandet av Crew21 MIZUNO publicerar också en årlig Corporate Social Responsibility Report, som listar all inblandning av bolaget i detta avseende. I linje med det övergripande temat för koden "All verksamhet i bolaget måste vara miljövänlig på en global skala."

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.