Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Varför du behöver Mizuno löparskor

Att du kan ha Mizuno löparskor idag beror på kvalitetsstandarden. Bröderna Mizuno importerade ursprungligen sportartiklar för att sälja dem i Japan. Det var först när en av bröderna kände att hans kvalitetskrav inte längre uppfylldes som varumärket började tillverka sina egna produkter. Under tiden har Mizuno forskat om ny teknik för sportkläder och utrustning i över 100 år.

Även för löparskor. Särskilt för löparskor. År 1997 gjorde märket ett genidrag: Wave-teknologin utvecklades för Mizunos löparskor. Det är speciella "Wave-plattor" som garanterar både dämpning och stabilitet. De anpassar varje Mizuno löparsko optimalt till dina behov. För tävlingar och löprundor efter jobbet. För kvinnor och män. Vare sig de är lätta eller tunga.

Oavsett vilken profil du förväntar dig av din löpare anpassar Mizunos Wave-teknik den på bästa möjliga sätt. Detta är särskilt viktigt för löparskor. Endast på detta sätt kan de stödja din löprörelse på rätt sätt, skydda dina leder och motverka felaktiga påfrestningar. Med Mizuno löparskor kan du njuta av avslappnade löprundor som för dig närmare din bästa prestation.

Fördelarna med Mizuno löparskor

Andningsförmåga och dämpning ingår i grundutrustningen, men kan alltid optimeras ytterligare. Det finns också andra faktorer som gör Mizuno löparskor till perfekta följeslagare för dina löprundor:

  • Mizuno löparskor för alla behov: dämpning för hårda underlag. Stabilitet och låg vikt för långa sträckor. Oavsett var och hur du springer hittar du alltid Mizuno löparskor med rätt inställning.

  • Smarta mellansulor: Mizuno lägger ner mycket tid och passion på sin forskning. Resultatet är bland annat en mellansula som omedelbart omvandlar effekten av varje steg till ny energi, vilket samtidigt ger dämpning och stöd.

  • Andningsförmåga: Insidan av en löparsko behöver inte ett maraton för att värmas upp. Även under en löprunda efter jobbet kan tropiska förhållanden snabbt uppstå om luften inte kan cirkulera ordentligt. Det är därför som löparskor från Mizuno använder andningsbara nättextilier som främjar ett behagligt fotklimat.

  • Optimerad passform: Mizunos nätöverdel främjar inte bara luftcirkulationen. Märket har designat den så att den också anpassar sig perfekt till din fot.

  • Bekväm och robust: Vid en viss punkt når alla löparskor slutet av sin väg. Men det bör inte ske i förtid. Därför är Mizunos löparskor utformade för att hålla så länge som möjligt. Samtidigt är märket alltid uppmärksam på den nödvändiga komforten.

  • En tradition av hållbarhet: Mizuno började stödja sina första miljöskyddsprojekt redan 1992. Crew 21 är namnet på det program genom vilket företaget använder återvunnet material och miljövänliga produktionsprocesser så intensivt som möjligt. Mizuno tillverkar till exempel plast på fabriksnivå.

Särskilda egenskaper hos Mizuno löparskor

Mizuno fortsätter att utveckla sin Wave-teknik och optimerar hela tiden samspelet mellan stabilitet och dämpning med hjälp av de senaste idéerna, vilket är lika bra som det var 1997. Samtidigt motverkar många Mizuno löparskor trötthet för snabbt tack vare Smooth Ride-teknologin. Detta uppnås genom en blandning av flexibilitet och hårdhet, vilket minskar onödig vikt från fötterna. Märket erbjuder också olika dämpningstekniker. Mizuno Enerzy är till exempel behagligt mjuk, samtidigt som den ger energiåtervinning och hållbarhet.

U4ic-mellansulan erbjuder en blandning av prestanda och komfort. Du kan också hitta Mizuno löparskor med GORE-TEX®-membran. Dessa skyddar dina fötter från fukt under löpning på stigar, men ger ändå tillräcklig andningsförmåga. När det gäller yttersulan förlitar sig Mizuno löpskor på en blandning av hållbarhet och grepp som har visat sig fungera.

Populära löparskor från Mizuno

Mizunos Wave-teknologi dök först upp i Wave Rider, vilket innebär att löparskor länge har haft legendarisk status i det japanska varumärkets sortiment. Särskilt eftersom prestandan också är bra. Den är en allroundmodell som anpassar sig perfekt till din löpprofil och lämpar sig både för längre och kortare löprundor på fritiden. Vågplatta ingår förstås. I Mizuno Wave Sky kan du njuta av fördelarna med det något mjukare XPOP-skummet. I kombination med Enerzy-mellansulan ger detta dig dämpning i kombination med optimerad energiåtervinning.

För löpare som vill ha särskilt lätta löparskor erbjuder Mizuno Wave Inspire. Den har en Wave-platta, som dock har anpassats något för att gynna en homogen triangel av stabilitet, dämpning och studs, även med minskad vikt. Samtidigt motverkar den här Mizuno löparskon överpronation och möjliggör dynamiska löpningar tack vare sin låga vikt.

Mizunos butik för löparskor på Keller Sports

Mizuno löparskor för maratonträning. Löpare för löprundan efter jobbet. Skor för trailrunning. Mizuno löparskor erbjuder dig rätt modell för varje tillfälle. I Mizunos butik för löparskor på Keller Sports kan du beställa olika modeller online. Du kan få Mizuno Wave Rider, Wave Sky och Mizuno Wave Inspire.

Naturligtvis finns de i olika färger och är anpassade till kvinnors och mäns anatomi. Välj bara din favorit och få den levererad hem till dig. Vi erbjuder också regelbundet attraktiva erbjudanden på Mizuno löparskor, som du kan kombinera med Keller Sports premiumrabatt.