Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2256

MONTURA - TILLSAMMANS I NATUREN

Bergen, skog, natur ensam att utforska, hjälper inre frid, men stängd för delarna. Delade panoramautsikt. Joint Review. Fällningar. börja köra med andra, ökar det roliga faktor - är tänkt Montura och är därför inte ensam. Tillsammans med workframe, vildmark och förändring är branden en del av Tasci Srl Group, som grundades 1987 i Rovereto. runt bergsklättring och utomhus utflykter att erbjuda kräsna kunder alla: i mitten av fusionen.

Montura tar på sig rollen som innovatör för friluftsutrustning. Ergonomiskt Apparel för fjälltur, Freeride, cykeln, körningen - Montura erbjuder alltid de rätta produkterna. Den avgörande faktorn är alltid att stödja dig bäst; Du just för att tillåta förflyttningar av ditt behov av att njuta av naturen att utforska fritt. för att ge dig det stöd du behöver för att logga in på det helt koncentrera sig på sport, visa och intryck.

MONTURA ARTIKEL - FUNKTION NYA VÄGAR

.. Lämna "Söka ett nytt sätt" gamla vägar till att hitta nya sätt att sänka denna mantra brand skapat sina innovativa produkter Montura artiklar ska följa med dig när du går ute, upptäcka nya vägar -. Eftersom de har sett allt. Montura produkter uppstår där det drar dig: klättring, i skidbacken, på väg till nästa 5000 poäng.

Där finner elden sina idéer. Från denna erfarenhet de kommer att förbättra metoder av professionella, arbete ut dem och senare i nya Montura artikel en. Detta etablerade i samarbete metod ger maximal funktion med perfekt ergonomi för en bekväm passform. Läggs till praktiken tanken kommer. Montura utformat sin utrustning så att varje gång du har på handen vad du behöver till hands.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1987 (Tasci Srl Group)
 • Grundare: Tasci Srl Group
 • Huvudkontor: Rovereto, Italien
 • Antal Medarbetare: 70 (Tasci Srl)
 • Årliga Försäljning: cirka 41 miljoner euro (2017 / Tasci Srl Group)
 • Webbplats: montura.it/de/homepage.php
 • Sport: Outdoor, Löpning

3 GODE RÄSAR TILL MONTURA

 • Rättvisa: Vid behov, med stöd av Montura utomhusevenemang av naturkatastrofer misshandlade områden.
 • Professionell Ingång: Innan konstruktion och tillverkning av Montura följde inspiration proffs på sina expeditioner.
 • För Hobby & Professionell Sport: Montura produkter tjänar både dina utflykter samt kraven i bergsguider.

MONTURA AT KELLER SPORTS

Perfekt ergonomi och bekväma nedskärningar göra en start. Kort därefter följer funktionen. Vattenavvisande membran och UV-skydd är också inslag i många produkter Montura hur effektivt isolerande Pertex Quantum® material. Exakt vad du letar efter? Hos oss hittar du Montura nätet. Eftersom Keller Sports erbjuder dig som återförsäljare Montura hela utrustningen utbud av italienarna. Softshell jackor, mysiga fleece, funktionella skjortor, cykel och funktionella byxor för vandring. Dessa shorts för promenad i sommaren toppar tank för varma, isolering jackor för kalla dagar. Allt som du får i vår Montura shop - i Montura Sale ofta särskilt attraktiva priser.

INSPIRERAD AV EXPEDITIONER, FÖDD I NATUR

Montura Product följa professionella idrottsmän som Mountaineer Hans Kammerlander på sina klätterleder, expeditioner och skidresor. Dessutom brand workshops anordnas med proffs som är avsedda att främja utbyte av idéer. Under vilka nya perspektiv dyker upp, som skall bytas i slutet av nya idéer. Den avgörande faktorn är alltid den erfarenhet som gör det lättare att söka nya vägar och banar väg för en sådan innovation.

En intensiv process som Montura poster ännu inte spikade till några sport. Utrustningen i den italienska elden får du både din vandring utflykter och skidbacken, din cykel och klättring turer och kanotturer. När du vill utforska naturen, Montura ger dig rätt kläder med nytt på vägen.

MONTURA PRODUKTER: NICK AV BERGSGUIDER

Monturas tillvägagångssätt fungerar inte bara i teorin. De som behöver veta det, lämplighet jackor och funktions Wear strykning branden ett hållbart sätt. De är helt enkelt beroende av den. Så Montura uppgraderas inte bara många idrottsmän och äventyrare, och bergsräddningsarbetare och till och med bergsguider använder Montura artiklar för daglig styrka med naturen och beväpna sig så oavsett väder. Du litar innovation av den ambitiösa elden och kan lita på. Kompromisser uteslutas. En effektivare kvalitetsstämpel är sällsynta.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.