• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

EN PASSION FÖR SKIDÅKNING

2006 Peter Jud hade sett nog. Regelbundet hade han färdats i de schweiziska bergen, var hans passion följdes för skidåkning, men hade missat detta om och om igen: rätt kläder. Funktionell, samtidigt snygga det borde vara. Så Jude bestämde summariskt att starta sin egen etikett. MOUNTAIN FORCE föddes. Inte mindre än den perfekta skidkläder, vill det schweiziska företaget att ge sina kunder sedan med backarna. Classic schweiziska skräddarsy kombinerat med det på den högteknologiska material och elegant design i stugan eller promenera på vintern väl göra både på sluttningarna samt.

HIGH-TECH MÖTER HANDARBETE

Idag MOUNTAIN FORCE lyckas göra en balansakt som kanske några hade bara trodde var möjligt. Hela tiden etiketten strävar efter nya tekniska innovationer för högteknologiska lösningar för bergen? allt detta, men försummar farkosten utan sina rötter. Så först av varje mönsterdesign är gjorda för hand, tills prototypen, Slutligen, och riktar sig till både MOUNTAIN FORCE sina kunder. Först då mönstret digitaliseras och går i produktion.

Målet är alltid att designa kläder som du skidåkning maximal komfort och skyddar mot kyla och fukt erbjudanden. Därför designen som behövs för en MOUNTAIN FORCE skidjacka totalt upp till 1.500 steg och består av upp till 350 poster. Att alltid använda de bästa materialen arbetar företaget nära sina enskilda producenter, alltid inleder nya teknologier. Till exempel gjorde keramiska membran som kroppstemperaturen medan skidåkning håller alltid trevliga områden.

I EN ÖVERSIKT

  • Grundad: 2006
  • Grundare: Peter Jud
  • Huvudkontor: Röda Korset / Salzburg
  • Antal Medarbetare: K.A.
  • Årliga Försäljning: K.A.
  • Webbplats: mountainforce.com
  • Sport: Vintersport

SE BRA UT OCH MÅ BRA: MOUNTAIN SKI FORCE WEAR

Så perfekt som de en gång hade företagets grundare Peter Jud i åtanke är skidkläder men naturligtvis endast när materialet är både bekväm att bära och funktionella. Därför skapade MOUNTAIN tvinga speciell, kommer att sträcka skidkläder som dina gungor och rörelser alltid anpassar sig till och ovanpå det mycket hållbara.

Ser bra ut, bör understryka stil skidkläder MOUNTAIN FORCE också. Därför etiketten enkel design och formanpassat, välsittande snitt skapas. Och till exempel, passar den valda jackan trots inte perfekt, MOUNTAIN FORCE ger i sina ateljéer i Österrike och Schweiz till individuella inställningar av ben eller hylsan längder. Så du får din alldeles egna bit av dig skidkläder.

DIALOG MED PROFFS: ELITIDROTTARE ATT KOMMA RUNT I MOUNTAIN FORCE WEAR

The Mountain Force ambassadörer är alla skidentusiaster. Professionella idrottsmän som Martina Ertl-Renz eller amerikanska Heidi Voelker, som avslutade sin framgångsrika skidtävlingskarriär för några år sedan, är mycket nöjda med goda sektioner och bekväm passform av bitarna från skid samling Mountain Force. Men inte bara damerna är det schweiziska etiketten på den fashionabla vinterkläder. Också skidåkning Size Peter "Runghi" Runggaldier har under flera år ambassadör för varumärket och uppskattar de varma kläder, bland annat på grund av sin mycket låga vikt.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.