Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
312

NATHAN - GENOMBROTT MED EN SKOPÅSE

Hans genombrott kom i varumärket Nathan sport mer än två decennier sedan med en enda produkt - en vattenavstötande och reflekterande skopåse, som var fastspänd direkt i snörning. var idrottare så säkert transportera nycklar, anteckningar eller andra småsaker under träning. Den innovativa skopåse kom 1994 på marknaden strax efter grundandet av företaget. Eftersom dessa tidiga dagar Nathans produkter har tagit en gigantisk utveckling. Idag är premien tillverkaren marknadsledande för Running tillbehör i Nordamerika.

Etiketten, som nu är en del av FN: Sport Brands, säljer Nathan artiklar för närvarande i över 46 länder. Avstånds roterar kring de tre centrala idéer till stora serier: vattenförsörjning, synlighet och prestandaförbättring. Nathans produkter är speciellt utformad för långdistanslöpare, ultra maratonlöpare, triathletes och engagerade fritidsmotionärer utformade.

NATHAN UPPMÄRKSAMMAR SÄKERHETEN FÖR LÖPARNA

Förutom den legendariska skopåse har ett brett ett brett utbud när Nathan återförsäljare och Nathan salu: Från hydrering väster, kör ryggsäckar, -belts till flaskor och säkerhetsvästar är kärnan löpare allt han behöver. Kroppen skurna produkter inspekteras och testas i stor utsträckning av framgångsrika idrottare i praktiken. Tillverkaren lägger stor vikt vid den optimala synlighet i mörker och utrustar sina produkter alltid med många reflexer.

Kunderna kan i slutändan lämna alla Nathans produkter med en hög kvalitet och säkerhet. Nathan SaferRun Ripcord Siren, ett nödlarm för solo löpare, har därför tagits direkt från Time Magazines årliga lista över de 100 bästa uppfinningarna som förbättrar världen.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1994
 • Grundare: M. Nathan
 • Huvudkontor: Fountain Valley, Kalifornien, USA
 • Antal Medarbetare: 150 (United Sports Brands)
 • Årliga Försäljning: 170 miljoner dollar (United Sports Brands)
 • Webbplats: nathansports.com
 • Sport: Löpning

3 GODE RÄSAR TILL NATHAN

 • Professionell Ingång: Sportsman Team Nathan inkluderar några av de bästa ultra löpare i världen som Rob Krar.
 • Awards: Nathan SaferRun Ripcord Siren hedrades av den prestigefyllda tidskriften Time.
 • För Hobby & Professionell Sport: Nathan produkter idrottsman fritid är konstruerade för långdistanslöpare, triatleter och engagerade

ALLROUND NATHAN SHOP PÅ KELLER SPORTS

När Nathan återförsäljare Keller Sports erbjuder ett brett utbud av rinnande artiklar i Nathan butiken. En av dem är reflekterande snabb snörning "Lock Laces". Så du sparar ett maraton eller triathlon den tidskrävande snörning skorna. Du fädelst Lock Laces enkelt och sedan montera dem med ett tåg på - redan de ger en konsekvent passning i löparskor. Detta sparar värdefull tid, särskilt i triathlon i övergångsområdet och skorna inte gå när du kör ännu mer.

För att hitta fler bra produkter från Nathan nätet? Ett måste är främst unisex midjeväska "The Zipster". Detta särskilt mjuk allround som är extremt stretchigt och därför passar bekvämt runt midjan, har totalt fyra fickor. Två av dem är väderbeständig och kan stängas med en dragkedja. Essenzielles som smart telefon, nycklar eller energikakor kan vara här under körningen ordentligt.

MER SYNLIGHET MED NEUTRON FIRE STRÅLKASTAREN NATHAN

Förutom enastående funktionalitet produkterna Nathan är alltid säkerheten för de tävlande i hjärtat. Så du - om löpare, triatleter och cyklister - kan också träna i skymning eller mörker, Märket erbjuder bland annat "Neutron Fire" strålkastare. De lätta och hållbara 115 lumen ljusstyrka mirakel säkerställer RGB ljus: Två sidomonterade utlöses avger rött, grönt eller blått ljus, optimerar övergripande synlighet. I skymningen eller tidigt på morgonen är också kör väst "streak" med 360 graders reflektion eller "VaporAir" -Trinkrucksack, med många reflekterande element rekommenderas. Detta övertygade av den perfekta balansen mellan kapacitet, funktionalitet och vikt. Utrustad är hög andningsförmåga hydrering pack med en 2-liters blåsan med snabb slangkoppling som möjliggör en enkel rengöring.

NATHAN UTRUSTNING FÖR NÅGRA AV DE BÄSTA ULTRALÖPARE I VÄRLDEN

Det bästa om alla dessa produkter är: innan de landar på Nathan Sports handlare, är de redan testats på de tuffaste kör linjer i världen. För idrottare inkluderar Team Nathan exempel några av de bästa ultra löpare i världen. Rob Krar är bland dem, som två gånger har haft "Western States Endurance Run" för att vinna över 100 miles, precis som Stephanie Howe, Michael Wardian eller Paul Giblin. De går alla med hög kvalitet tillbehör av Nathan år på posten jakt.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.