• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NEW BALANCE - JUST UNSTOPPBAR

Under mottot "Vi föds för att flytta" driver Boston-baserade etikett New Balance redan sedan starten 1906. Trots sin turbulenta historia, har företaget fast vid sin övertygelse och etablerat sig i de senaste 100 åren till ett absolut global aktör i sportscenen. Kläder och skor New Balance produceras uteslutande i våra egna fabriker, som varumärket uppfyller de högsta kvalitetsstandarder och sina egna normer för förstklassig kvalitet och funktionalitet.

NEW BALANCE KLÄDER - KYCKLING FÖR SKOR

I början kycklingarna var. William Riley tittar på henne på gården, 1906 i Boston: dess trepartsavtal fötter, försedd med en krökning som gav dem en särskilt god balans. När observera arbetarna kom till honom ut ur staden i huvudet. Liksom sina obekväma deras skor hur mycket hennes fötter men var tvungen att lida. Riley utformat dem en insats; en med tre stödpunkter, anordnade för att bilda en triangel - precis som med klorna på kycklingarna. Hädanefter arbetarna lärde sig om en hittills okänd balans. New Balance.

Inledningsvis begränsat till de patenterade insättningar, Riley utformade 32 år senare, 1938, hans första sko. Han gjorde dem av känguru läder och presenterade den för en löpande team från Boston, Boston brun väska Harriers. Riley anlitade Arthur Hall, en försäljare som specialiserat sig på inlåning och skor från New Balance att sälja till personer som är mycket behövs. Ny marknadsföring. Med Trackster företaget skapat en klassiker för den globala fitness industrin, den första sportsko någonsin haft en böljande sula. Konceptet har kontinuerligt utvecklats under de senaste decennierna för att kunna erbjuda sportskor och gymnastikskor för män och kvinnor med olika applikationer och design.

NEW BALANCE ERÖVRA ROAD

Den slutliga genombrottet som tillverkare av sportutrustning lyckades New Balance 1960. De förde Trackster på marknaden. Skon var inget mindre än en revolution: det var den första löparskor med ribbade sulor - för bättre grepp och en mer komfortabel körning. New Balance erbjöd Trackster i olika bredder. Varje sko perfekt anpassade till kunden. New Individualism. Den legendariska "N" som en logotyp på skor av märket först dök upp i 1976 om New Balance 320. Därefter var slående "N" tecken för de bästa skor i kvalitet, funktion och passform för varje situation.

Med uppkomsten av fitness boom på åttiotalet New Balance lyckades språnget ut på gatan. Deras skor visste inga gränser. Sport och livsstil i kombination. Den ikoniska New Balance utformade 574 (eller ML574 för män och för kvinnor WL574) som en löparsko, gymnastiksko som en del av tidsandan var. Artister bidrog till 574 samt modeller på modevisningar i Paris på grund av den klassiska retrodesign och extravaganta färgkombinationer. Under 2018 har New Balance 574 firade sitt 30-årsjubileum med återutgivning av de klassiska grå färgställningar.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1906
 • Grundare: William Riley
 • Huvudkontor: Boston (Massachusetts), United States
 • Antal Medarbetare: Ca 5000
 • Årliga Försäljning: > Mill. EUR 3.6
 • Webbplats: newbalance.com
 • Sport: Löpning, Träning, Tennis

3 GODE RÄSAR TILL NEW BALANCE

 • Awards: New Balance 2017 vann Discovery Sport Industry Award - för ett jobb som en sponsor.
 • Bevarande: Alla skor från New Balance är fria från PVC, dvs plast. Ett stort bidrag till miljöskyddet.
 • Rättvisa: New Balance representerar en stor del av egna produkter i USA och England. Detta innebär framför allt kortare sträckor.

POPULÄRA SERIER

NEW BALANCE - STÅ ALDRIG BO

New Balance slutar aldrig. Och hur efter löparbana, var vägen och catwalken erövrade är det fotbollsplanen under de senaste åren. Spelarna i FC Liverpool bär tröjor av New Balance. I dem, och tog den nådde Champions League-finalen på en oefterhärmlig sätt. Mohamed Salah blev en internationell superstjärna. Och så finns det Jürgen Klopp, tränare för de röda. Han lämnar en fotboll spel som bygger på vistas aldrig stå att alltid vara i rörelse. Klopp är också inför den aktuella kampanjen. Den heter "Förklara din självständighet". Budskapet: den "uppmaning till mer individualitet, självförtroende och fet tänka utanför boxen, för att få ut det mesta av sig själva."

New Balance stöder idrottare, män och kvinnor, behovet av att hämta vardagliga prestanda. Lika ambitiösa vardagliga idrottare som strävar efter att en ny personbästa, vill skapa sin första fem kilometer kör eller helt enkelt skaffa sig en aktiv livsstil. De löparskor och kläder från New Balance ger dig stil och funktion. Det enda du fortfarande behöver göra: börja gå. Vilka kör händelse skulle bättre att säga "Stå aldrig still" fit som ett maraton? Under flera år, är New Balance officiell leverantör av TCS New York City Marathon. Den rinnande händelsen är en av de största i sitt slag och tusentals löpare vill logga in igen varje år. New Balance, utrusta dessa män och kvinnor med sin egen samling av den klassiska i färgerna i den amerikanska flaggan, rött, vitt och blått kommer ut. NYC Marathon är en med körningar i Boston, Chicago, London och Berlin vid World Marathon Majors.

Sedan 1941 är New Balance skor och kläder för andra sporter som baseball eller tennis sedan. I det senare sport, varumärket uppnått stor uppmärksamhet på den legendariska Wimbledon turneringen i 2019. Detta tack vare den amerikanska varumärket en släpptes namnet på en 15-årig tonårstjej, Cori Gauff. Den unga tennisspelare fick sent wild card för kvalificerande turnering för Wimbledon. Med en imponerande marsch genom New Balance idrottsman var snart den yngsta spelaren i Open historia, som nådde det viktigaste dra genom meriterande. Med en annan mycket stark utveckling och en otrolig mental styrka hon kom ner till den sista sexton. Endast där de misslyckades på grund av den senare Wimbledon-mästaren Simona Halep.

Med produkter från New Balance även amatörer får känslan av att vara ett proffs. Alltid innovativa produkter har utmärkt material och en cool stil.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.