Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Historien om Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Att förbinda ögonblick för evigt. För alltid. Förhållandet mellan Eliud Kipchoge och Nike Air Zoom Alphafly NEXT% är lika nära. År 2019 gav sig de två ut tillsammans i Wien för att genomföra 42,195 kilometer på under två timmar. För första gången någonsin. Det lyckades. Eliud Kipchoge korsade linjen på 1:59:40 och satte ett nytt rekord som kanske inte kommer att stå sig i evighet. Men premiären kvarstår. För alltid. Den föregicks av år av förberedelser. Inte bara fysiskt. Tillsammans med Kipchoge arbetade Nike på en sko som skulle ge bästa möjliga stöd för långdistanslöpning. En löpare som ger största möjliga energitillskott. Både för löparen och för skon.

Med sitt lopp i Wien skapade Eliud Kipchoge inte bara sitt eget lopp, han skapade också myten om Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. En sko vars speciella utformning sägs faktiskt öka prestandan. Det dröjde ett tag innan Nike släppte Alphafly även för vägarna. Tills fritidslöpare kunde dela fördelarna med skon med de bästa idrottarna i världen. Nu får du chansen att springa i en sko vars unika utformning bidrog till att skapa ett ögonblick för evigheten.

Energi och komfort: Nike Air Zoom Alphafly NEXT%.

Den kraftiga mellansulan visar vägen. I Nike Alphafly NEXT% använder sig märket av en kombination av sällan skådad dämpning och intensiv energiåtervinning. Nikes Zoom-teknik, som är känd för sin reaktionsförmåga, utgör grunden. I en särskild version. Å ena sidan använder Nike Alphafly det ännu lättare och mer responsiva ZoomX-skummet - och i en ännu tjockare version än andra Nike-löpskor.

Alphafly har också två ytterligare Zoom Air-klampar i framfoten. Tillsammans med skummet och en kolfiberplatta ger de intensiv framdrivning. Ovandelen på Nike Air Zoom Alphafly NEXT% är också särskilt lätt och ger skon en strumpliknande passform.

Nike Alphafly: Zoom - och lite mer zoom

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% är en löpmaskin för vägen. Dämpning. Övre. Återvinning av energi. Allt ger dig en löparkänsla som du aldrig tidigare har upplevt, både enskilt och i kombination. Detta är tekniken i Nike Alphafly:

  • Nike Zoom Air-klubbor för ännu mer energi: Zoom Air är baserad på komprimerad luft och intensivt sträckta fibrer som dämpar varje steg och omedelbart återgår till sin ursprungliga form: energiåtervinning. Praktiskt taget unik. Den positiva effekten på muskler och leder. Märkbar. I Alphafly har Nike tagit idén ett steg längre. I framfoten, där du trampar optimalt under en löprunda, hittar du två tjocka Zoom Air-dubbar som ger ditt steg ännu mer energi. Som om du accelererar med varje steg.
  • Lyhörd dämpning tack vare Nike ZoomX: Nike lånade konceptet för sitt unika skum från rymdresor. Den är otroligt mjuk och extremt lyhörd, vilket skiljer den från andra skumuppsättningar från Nike. Resultatet i Nike Alphafly: intensiv dämpning med märkbar energiåtergivning.
  • Mindre vikt tack vare AtomKnit-överdelen: Med all teknik, dämpning och accelerationsenergi vill du naturligtvis inte ha någon tyngd på foten under en långdistanslöpning. Därför utvecklade Nike AtomKnit för Alphafly. Baserat på den beprövade FlyKnit-tekniken, som å ena sidan är strumpliknande och å andra sidan stabil, har Nike sträckt ut fibrerna. Dämpade dem - och minskade på så sätt vikten ytterligare. Allt detta med effektiv andningsförmåga och effektiv fukthantering.
  • Monterad kolfiberplatta för maximal acceleration: Dämpning är en sak. Utan stabilitet är den dock bara värd hälften så mycket, särskilt under långa löpningar. Särskilt eftersom energiåtervinningsegenskaperna också blir lidande om skon ger för mycket efter i alla riktningar. Därför har Nike utrustat Alphafly-löparskon med en kolfiberplatta som fungerar exakt tillsammans med ZoomX-skummet och Zoom Air-klamparna för att ge dina steg ännu mer dynamik. Och för att säkerställa att märket ger olika skostorlekar rätt mängd styvhet på vägen till mållinjen är plattan mer flexibel på de mindre modellerna.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%: för tävlingar och långa löpningar

Nike Alphafly handlar om prestanda - och långvarig hastighet. Med Alphafly NEXT% har Nike skapat en löpare som känns särskilt bekväm på lång sikt, särskilt under tävlingar. Detta garanteras framför allt av den rikliga dämpningen och de olika responsiva teknikerna. Ovandelen på Nike Air Zoom Alphafly NEXT% ger också exakt den mängd andningsförmåga som du behöver på längre sträckor - utan att försumma stödet. Samtidigt kan både kvinnor och män hitta rätt modell. För den rätta looken finns det olika färgställningar, från de uppenbara neonfärgerna till mer dämpade, men aldrig monotona färger.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% på Keller Sports

I Nike Alphafly Store på Keller Sports vill vi inte bara ge dig teorin om premiumlöpare. Det finns trots allt inget som slår det omedelbara intrycket. Särskilt när det gäller löparskor. Därför har vi testat Nike Alphafly NEXT% intensivt för dig i vår Keller Sports Guide. Detta ger dig ett ännu bättre intryck innan du beställer Nike Air Zoom Alphafly NEXT% online.

Men vi är säkra på att med så mycket högteknologi och så många färgställningar i vår Nike Alphafly-butik kan ingen tävlingslöpare gå fel. Naturligtvis kan du hitta Nike Alphafly för män och kvinnor på Keller Sports. Dessutom erbjuder vi dig alltid attraktiva Nike Alphafly-erbjudanden, som du alltid kan kombinera med vår premiumrabatt.