Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Historien om Nike Free TR

Historien om Nike Free TR började med att Nike-idrottare tränade barfota. De var varumärkets inspiration för en ny konstruktion av sulan som skulle förmedla känslan av att springa utan skor. 2005 föddes Nikes Free-serie. Den var en unik silhuett för den tiden och utformades för att ge fötterna ny frihet samtidigt som den förbättrade löpstilen och ökade träningseffekten på musklerna. Skogens skydd och komfort i kombination med den mänskliga anatomins naturliga fördelar. Det var det som var tanken. Det är den tanken som gäller än i dag. Nike har nämligen inte bara reserverat sin Free-teknik för löparskor.

Under årens lopp följde inte bara utvecklingen, utan framför allt andra modeller, inklusive Nike Free TR. När allt kommer omkring gynnas den dagliga träningen också av så naturliga rörelser som möjligt. Rörelser som å ena sidan gynnar träningseffekten för musklerna och å andra sidan är extremt smidiga tack vare den otroligt flexibla Free-sulan. Dessutom ger Nike Free TR en blandning av stöd, strumpliknande passform och låg vikt. Den är uttryckligen utformad för att ge dig bästa möjliga stöd under träningen - och formeln fungerar. Sneakersen finns trots allt redan i flera versioner. Var och en är lite mer effektiv, var och en är lite bättre lämpad för att göra din träning effektiv och bekväm.

Träna med Nike Free TR: komfort och ett naturligt rörelseflöde

Grunden för varje träningspass: dina fötter och leder. De behöver stöd och komfort samt skydd mot hög stress. Med Free TR vill Nike göra just det. Överdelen på denna premium sneaker är utformad så att du knappt märker den, så att den inte lämnar några tryckmärken eller skavsår. Samtidigt ger den stöd och förhindrar, tillsammans med skons uppbyggnad, att du vrider dig. Free-sulan ger rörelsefrihet och dämpar samtidigt så att du inte överbelastar knän och fotleder lika snabbt. Nike Free TR, som finns online på Keller Sports, känns naturlig. Den ger dig exakt den komfort, det stöd och det skydd du behöver för ett intensivt, säkert och effektivt träningspass.

TR - den perfekta träningsbasen tack vare Nikes Free-teknik.

Minimalism som en maxim. Det känns som om du rör dig barfota över träningsmattan. Med full komfort och skydd. Tack vare innovativa tekniker har Nike skapat den perfekta träningsskon för dig med Free TR. Detta är fördelarna med Nike Free TR:

  • Fri sula: Nikes utvecklare studerade fotens rörelse på gräs i över ett år. De upptäckte de positiva effekterna av barfotalöpning på flexibilitet, balans och stärkande av foten. Nikes Free-sula bygger på dessa resultat. Den efterliknar fotens rörelser samtidigt som den är extremt flexibel och ger stöd och dämpning. Idag är tekniken ännu mer exakt anpassad till anatomin och fotens naturliga rörelser hos män och kvinnor. Barfotakänslan är särskilt lämplig för korta löprundor och intensiv träning, eftersom foten kan röra sig naturligt i alla riktningar. Den stöter inte på artificiellt skapade gränser någonstans.
  • Bekväm passform: Stöd utan att sticka ut. Nike Free TR har en tunn, andningsbar överdel i mesh som känns som om du har strumpor på dig. Samtidigt ger den tillräckligt med stöd utan att skava.
  • Integrerad tunga: Ju färre ojämnheter en sko har, desto mer intensivt och snabbt kan du byta riktning, öka tempot och röra dig. Och det utan att något skaver. Raka sömmar kan lätt orsaka öppna områden, och därför har Nike integrerat Free TR:s tunga i överdelen. Den passar bekvämt över fotsulan och ger ändå bästa möjliga stöd.
  • Sicksacksömmar för extra stöd: Naturligtvis vill du inte glida runt i skon. Därför kompletterar Nike Free TR:s strumpliknande övre material med en sicksacksöm som håller snörningen på plats. På så sätt kan du fästa skon säkert utan att skapa tryckpunkter.

Nike Free TR: gjord för ditt träningspass.

Du får upp pulsen, lyfter vikter, tränar dina muskler och din flexibilitet. Du belastar specifikt enskilda muskelgrupper eller cirkulationen för att öka din prestationsförmåga och ditt välbefinnande bit för bit. Nike Free TR gör resten. Den innehåller allt du behöver för detta. Träningsskon minskar belastningen på lederna, motverkar vridning och glidning av foten och ger komfort. Men den är aldrig framträdande. Du kan snabbt ändra riktning och lägga på mer och mer vikt utan att tänka på skon.

Nike Free TR i Keller Sports nätbutik

Oavsett vilket mål du har med din träning - oavsett om du vill bygga muskler, stärka dina muskler eller förbättra din flexibilitet - ger det amerikanska märket Nike Free TR dig den perfekta träningsskon. Nike Free TR finns naturligtvis för män och kvinnor. Träningsskon är också snygg när det gäller stilfulla utseenden: olika färgställningar gör att du kan anpassa Free TR till din klädsel för att uttrycka din individualitet. Det är därför Nike Free TR Shop på Keller Sports erbjuder dig ett stort utbud av Free TR-modeller som du bekvämt kan få levererade hem till dig.