Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NIKE OUTLET

Ibland räcker det med en ny löparsko - och världsrekorden tumlar. Utrustad med den revolutionerande Nike ZoomX Dragonfly sprang den ugandiska Joshua Cheptegei ett nytt personligt rekord på 5 000 meter 2020 och två månader senare också över 10 000 meter. Hans skor, som väger bara 145 gram och har utlöst en enorm hype, har effekten av en katapult.

Tack vare ett innovativt specialskum och en inbyggd kolplatta är spikarna otroligt lyhörda och säkerställer därmed optimal energianvändning och utmärkt stötskydd under körning. Som ett resultat bör skorna reta ut varje löpare med fyra till fem procent mer prestanda.

NIKE REA: MINSKA LÖPNINGSSKOR OCH FÖRDELBAR ATHLEISURE SNEAKERS

Påståendet att alltid få ut maximalt av varje idrottare gäller också alla Nike-erbjudanden som vi erbjuder i vårt Nike-online-utlopp som riktigt pris. Där hittar du högkvalitativa löparskor, löpartights, ryggsäckar, sport-behåar, tenniskepsar och tillbehör som svettband och pannband - allt radikalt rabatterat och med en rabatt på upp till 70 procent.

Förutom reducerade erbjudanden för din favoritsport erbjuder vårt Nike-outlet också ett stort urval av trendiga sneakers, skjortor och träningsoveraller som du också kan ha på dig på fritiden. Athleisure är namnet på det urbana fritidsutseendet som just nu är på väg framåt och som påminner om livsstilen på nittiotalet - i Nike Outlet på Keller Sports till ett attraktivt budgetpris.

FÖRDELAR I NIKE REA:

  • 100% nya varor i originalförpackningen
  • Premium löputrustning till överkomliga priser
  • Innovativ teknik på specialerbjudande
  • Minskade enskilda föremål
  • Våra Nike outletpriser kan kombineras med andra rabatter
  • De vanliga returperioderna gäller för försäljningsvaror från Nike

REGELMÄNNA NYA TOPP-ERBJUDANDEN FRÅN NIKE

Vår direktkontakt med tillverkaren säkerställer att våra kunder alltid får originalvarumärken. Alla Nike-pristräffar i vårt outlet levereras i originalförpackningen. Hos oss får du inga B-varor som redan har packats upp och provats flera gånger. Istället är erbjudandena i vårt Nike Outlet främst unika bitar från den senaste säsongen. Samma returfrister gäller för dessa som någon annanstans på Keller Sports.

Eftersom vi ständigt förnyar vårt omfattande premiumsortiment är det också värt att regelbundet undersöka vår Nike-försäljning. Där kan du alltid upptäcka nya bästa erbjudanden från Nike eller andra av dina favoritmärken till kraftigt reducerade priser. För att inte missa en Crazy Friday-affär i framtiden och även dra nytta av sommar- och vinterförsäljningen kan du också prenumerera på vårt nyhetsbrev. Så du kan hålla dig uppdaterad med våra specialerbjudanden.