Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Nike Pegasus Trail - Fördelar

Nike Pegasus föddes som en löparsko för massorna och har utvecklats under de senaste årtiondena. Mer specifika versioner släpptes, som åtnjöt enorm popularitet både i vardagen och vid klassiska asfaltslöpningar. Nike Pegasus Trail för män och kvinnor är dock inte hemma på det hårda gråa underlaget. Den tar sig av vägen och in i skogen. Den här löparskon är den perfekta följeslagaren i terräng. Med den kan du fly från stadens liv och rörelse och ge dig ut i naturen - utan att behöva avstå från ditt löppass. Vad är viktigast när det gäller att springa i otillgänglig terräng? En stabil sula med tillräckligt bra grepp. Alla modeller i vår Nike Pegasus Trail Shop har en mycket speciell yttersula: Utseendet påminner lite om ett mountainbike-däck. Platta och tätt sammanfogade klackar ger särskilt bra grepp på skogsstigar, men även på hårdare och ibland hala ytor, som stenar och klippor. En annan viktig aspekt för trailrunners är naturligtvis dämpning. Nike Pegasus Trail använder den så kallade Nike React-tekniken. Detta är ett speciellt skumsystem som har maximal återhämtning och hög hållbarhet. Skummet fördelas exakt på de områden under foten som utsätts för störst påfrestningar vid varje steg. Detta är precis vad du behöver för att komma igång på ojämna stigar. Liksom många andra Nike löparskor har Nike Pegasus Trail också en ovandel av andningsbart nät så att en behaglig luftcirkulation kan ske i skon. Den förstärkta tåhättan ger också ökad säkerhet. Om du tycker att estetiken i Nike Pegasus Trail-sortimentet lider av de många tekniska funktionerna kan vi lugna dig med gott samvete. Designen på den här skon är baserad på utseendet hos den klassiska Pegasus och har kompletterats med vackra detaljer som den praktiska och eleganta hälfliken.

Nike Pegasus Trail GTX - Gore Tex Edition

Men den bevingade hästen kan inte bara lyfta på torr mark och i det vackraste solskenet. Nike Pegasus Trail ger också en fantastisk prestanda i vått väder. Den här offroad-klassikern finns även i en Gore-Tex-version i Nike Pegasus Trail Store på Keller Sports. Utan att behöva avstå från den berömda bärkomforten och den eleganta designen får du en allväderstalang i en klass för sig. Där det står Gore Tex står det vattentät. Den mycket funktionella tekniken, som används i många olika klädesplagg som jackor, handskar och skor, används också - som namnet antyder - i Nike Pegasus Trail GORE TEX. Andningsbar, men ändå helt skyddad från fukt och vind, så du kan bekvämt ge dig ut i nästa löparäventyr även under svåra förhållanden. Så låt dem inte stoppa dig!

Nike Pegasus Trail: Modeller och varianter

Nike Pegasus Trail 3: Den senaste versionen av Nike:s terrängskolexpert. Nike Pegasus Trail 3 säkerställer att du har bästa möjliga grepp även på lösa underlag. Den här modellen är naturligtvis också baserad på den beprövade React-tekniken, som ger dig maximal respons och energiåtergivning. Den klassiska skokragen och den traditionella tungan är naturligtvis baserade på designen från originalmodellen. Den har fått löparhjärtan att slå snabbare runt om i världen i nästan 40 år. Nike Pegasus Trail 3 finns naturligtvis för män och kvinnor. Det finns praktiskt taget inga gränser för ditt färgval. I Nike Pegasus Trail Shop hittar du både modeller i klassiskt vitt och svart och färgglada kreationer.

Nike Pegasus Trail 3 GORE TEX: När det gäller tekniska egenskaper, som React-dämpning och en stabil, gummerad yttersula för perfekt grepp, skiljer sig Nike Pegasus Trail 3 GORE Tex inte mycket från sin klassiska motsvarighet. När det gäller designen är den här modellen också baserad på Nike Pegasus Trail 3. Skillnaden är att Nike Pegasus Trail 3 GORE TEX har en vattentät och vindtät ovandel för dig som inte är rädd för våta, blåsiga och kalla förhållanden. Naturligtvis är den fortfarande andningsbar. Så låt inte regnet stoppa dig - trotsa elementen. Denna Pegasus Trail-modell finns också för män och kvinnor och finns i olika färger.

Nike Pegasus Trail 2: Det syns redan på numret i namnet: Nike Pegasus Trail 2 är föregångaren till den nykomling som redan diskuterats i detalj ovan. I det här fallet kan man också säga: oldie but a goodie. Därför att det inte är fråga om att den här modellen är gammal eller föråldrad. Nike Pegasus Trail 2 kom ut på marknaden strax före 3:an och övertygade genast. Den här skon är mycket lik sin efterföljare, dvs. utrustad med React-dämpning och en stabil yttersula samt ventilerande mesh, och låter dig sväva över ojämna ytor. Dessutom ger Nike Pegasus Trail 2 dig en behaglig löpkänsla på vägen.

Nike Pegasus Trail 2 GORE TEX: Samma sak gäller för denna allroundsko som för dess efterföljare. Den förklarar krig mot väta och vind: Med Nike Pegasus Trail 2 GORE TEX kan du alltid slutföra din träning med torra fötter. Tack vare de fräscha färgerna är den här upplagan ett riktigt blickfång.

Nike Pegasus Trail löparskor modeller på Keller Sports

Ska du ut i terräng med Pegasus Trail? Inga problem alls. Hos Keller Sports hittar du de senaste modellerna, liksom respektive GORE-TEX-utgåvor av Pegasus Trail, som skyddar dig särskilt bra mot väder och vind. Med bara några få klick kan du beställa din favoritmodell av Nike Pegasus Trail till ditt hem. Naturligtvis är det alltid värt att ta en titt på våra vanliga rabatterbjudanden, som naturligtvis kan kombineras med vår premiumrabatt. Med Keller Sports nyhetsbrev håller du dig förresten alltid uppdaterad och missar inga erbjudanden och kampanjer!