Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NIKE RUNNING SHOP

Nike löparprodukter har allt: med den berömda Swoosh-logotypen, unika innovationer och design som sätter trender världen över är Nike det mest kända sport- och löparmärket i världen. Sedan grundandet 1964 har det amerikanska företaget haft som mål att med högkvalitativa, innovativa löparprodukter hjälpa idrottare att sträva efter nya höjder och att höja den personliga ribban lite högre varje dag. Oavsett om du är en hobbylöpare på kvällsrunda eller en professionell maratonlöpare.

NIKE RUNNING HAR FORMAT LÖPNING I ÅRTIONDEN.

Det är länge sedan de dagar då löpare bara brydde sig om att ta på sig ett par gympaskor. Numera vet vi vilken enorm skillnad rätt material, teknik och snitt kan göra för löparkläder. Om du till exempel börjar din första körning med fel växel riskerar du att förlora det roliga med sporten utan anledning. Därför utvecklade det globala varumärket tidigt sin egen Nike Running-avdelning. Under många årtionden har märket påverkat utvecklingen av löpning med många innovationer. Förutom det omfattande utbudet av löparkläder i vår Nike Running Store på Keller Sports, handlar kärnverksamheten främst om Nike löparskor.

VAD SOM GÖR LÖPARSKOR FRÅN NIKE RUNNING SÅ SPECIELLA

Ett stort urval av löparskor från Nike hjälper dig perfekt att klara av nya utmaningar. Vissa Nike-skor har olika yttersulor och innersulor och är idealiska för hårda, asfalterade ytor i stadsmiljö. Andra kan lätt hantera utmaningarna i den naturliga terrängen på vandringslederna. Detaljerna beror på dina önskemål: Vissa löpare föredrar neutral dämpning, medan andra inte vill gå miste om maximal stabilitet. I slutändan erbjuder de många Nike-läparartiklarna i vårt sortiment rätt material och rätt teknik, sulor och dämpning för alla behov. I olika graderingar hittar du stabilitet, flexibilitet, dämpning och lätthet i alla de väl genomtänkta löparskorna från detta märke i vår Nike-butik för löparkläder.

SKRÄDDARSYDDA FÖR LÖPARNAS BEHOV: NIKE LÖPARKLÄDER

Resten av Nike Running's löparkläder är också perfekt anpassade till löparidrottares behov. Optimal fukttransport och effektiv ventilation gör att du känner dig bekväm även efter långa löprundor. De material som används är strikt baserade på aktivitetsnivån. Löparkläderna kan anpassas till väder och säsong när som helst. Det ofta använda Nike Shield-materialet är mycket vattenavvisande och är perfekt för löpning i regn. Dri Fit-teknologin å andra sidan garanterar snabb fukttransport och behaglig komfort. Även under maximal ansträngning. Dessutom finns många tröjor, löparbyxor och jackor i Nike Running online shop på Keller Sports även i neonfärger eller med reflekterande områden så att du syns bättre i mörkret.

NIKE RUNNING SHOP PÅ KELLER SPORTS: FRÅN LÖPARTRÖJOR TILL LÖPARSTRUMPOR

I vår Keller Sports Nike-butik för löpning hittar du ett brett utbud av löparskor, löparkläder och rätt tillbehör i många färger och stilar. Både tävlingsidrottare och hobbylöpare hittar sin löparutrustning. Vilka Nike-produkter vi erbjuder på Keller Sports visar vi dig i detalj här:

  • Nike löparskor finns i många olika modeller, både för löpning på väg och för trailrunning på ojämna stigar. Det finns lättviktsskor för tävlingar och neutrala skor med bra dämpning. Med Nike Free-modellerna med tunna sulor kan du till och med njuta av känslan av att springa barfota.

  • Nike löptröjor ger andningsbar komfort. Svetten transporteras bort på ett effektivt sätt och nätzoner förbättrar ventilationen där den största värmen genereras.

  • Nike löptoppar har ännu mer nätmaterial i hela plagget för att öka luftflödet när du springer.

  • Nike löparjackor erbjuder skydd för alla årstider och komfort med vind- och vattenavvisande vävda material under dina löprundor.

  • En Nike sport-bh för löpning ger ett sofistikerat och bekvämt stöd samt torr komfort med svettavledande kompressionstyg.

  • Nike löpartights ger absolut rörelsefrihet tack vare det särskilt elastiska materialet.

  • Nike löparshorts ger en säker passform där det behövs tack vare den mjuka innerbyxan, utan att begränsa rörelsefriheten.

  • Nike löparstrumpor skyddar mot friktion i skon, ger ett skydd mot stötar och håller förstås fötterna fräscha med andningsbara material.

NÅ NYA BÄSTA TIDER MED NIKE LÖPNINGSARTIKLAR

Oavsett om du springer på löpbandet, på tartanbanan eller i naturen - med löparskor och löparkläder från Nike Running kommer du att uppnå nya rekordtider. Produkterna övertygar med högsta kvalitet och funktionalitet och visar sig också vara perfekt utformade följeslagare för din dagliga träning. Ta din löpträning till en ny nivå! Med Nike Running Shop på Keller Sports kan du göra detta online så att du kan koncentrera dig helt och hållet på din nästa löprunda.