• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Nike löparskor - den bästa tekniken och den bästa stilfaktorn

Nike löparskor ger optimalt stöd för en aktiv livsstil: ultralätta sulor som dämpar dina steg. Smala skärningar utan onödiga krusiduller, som klär foten optimalt. Dessutom erbjuder löparna extra förstärkningar och inlägg som skyddar foten och ger nödvändigt stöd även vid svåra strapatser. Nike löparskor ger också optimalt stöd för dina muskler under löpningen, så att du kan klara även längre sträckor utan tryck eller blåsor. Vare sig det handlar om eftermiddagslöpning eller en lätt joggingrunda i parken på morgonen. Med ökad dämpning eller bättre respons. Från nybörjare till proffs. Det finns knappast någon önskan som Nike löparskor inte uppfyller. Fördelarna med Nike löparskor sammanfattas: Beroende på dina preferenser erbjuder de olika modellserierna i olika graderingar exakt den stabilitet, flexibilitet, dämpning och lätthet som du behöver.

Populära Nike-Serien

Alltid ett bra val för alla löpningsdiscipliner: Nike löparskor

Nike Runners finns för alla löpgrenar - från väldämpade sneakers för nybörjare till löparskor i kolfiber för riktiga fullblodsatleter. Gemensamt för alla Runner-modeller är att övermaterialet är smidigt och lättheten inte är en belastning. Anatomiska inläggssulor stöder harmoniskt fotvalvet under rullningsrörelsen. De anpassningsbara materialen ger också dina fötter tillräckligt med utrymme för att expandera i sidled när du rullar. Banden i hälområdet gör det också lättare att ta på sig löparskorna, som ofta också har utbytbara innersulor. Vårt tips: Genom att regelbundet byta innersula bidrar du aktivt till det perfekta klimatet i dina Nike löparskor och får extra hygien.

Banbrytande Nike-teknik sätter nya rekord

Nike löparskor övertygar inte bara med maximal stabilitet och absolut premiumkvalitet, utan också med smart teknik. Dessa stödjer löparna effektivt och bidrar därmed till ökad prestation och snabbare träningsframgång. En av de banbrytande teknikerna i Nikes löparskor är till exempel Nike Flyknit-överdelen, som utvecklades utifrån feedback från löpare i världsklass. Resultatet är en unik, lätt överdel utan onödiga och irriterande sömmar som ändå ger perfekt stöd och en bekväm passform. Eller Nike ZoomX Foam - ett skum som har revolutionerat dämpningen i löparskor på alla relevanta områden (skydd mot stötar, energiåtergivning, vikt och hållbarhet).

Utrustade med dessa egenskaper orsakade två banbrytande Nike tävlingslöparskor en särskild sensation: För det första ZoomX Vaporfly Next, som upprepade gånger har visat sig vara den snabbaste skon genom tiderna. Å andra sidan har dess storebror Nike Air Zoom Alphafly Next, med vilken den professionella idrottaren Eliud Kipchoge, spräckte den magiska 2-timmarsmarkeringen i maraton. Hemligheten bakom dessa premiumlöpskor ligger i kombinationen av Zoom X-skum och en kolfiberplatta. En anatomiskt formad och stabil kolfiberplatta sträcker sig över hela skons längd. Den fungerar som en fjäder under löpning och möjliggör en maximal energiåtervinning på 85 procent. Som ett resultat av detta har många andra märken senare släppt sina egna carbonracers, men Nike kan fira sig själv som en sann innovatör på detta område.

Endast med "Swoosh": Nike löparskor för män och kvinnor

Synligt sett har Nike löparskor den klassiska varumärkeslogotypen - den omisskännliga och karakteristiska Swoosh. Oavsett om de är färgkontrasterade, ton-i-ton-stil eller diskret integrerade i en silhuett, är de inte original utan denna funktion. Annars är färgspektrumet hos det legendariska amerikanska sportmärket nästan obegränsat även för löpare. Det finns helt klassiska Nike-löpskomodeller i svart och vitt, men också iögonfallande varianter med neonfärger eller spännande färgblandningar, som Nike Pegasus Trail. I vår Nike-butik för löparskor kan du ge fritt spelrum åt din personliga smak och välja den sportiga basen som också passar dig bäst rent optiskt.

Köp Nike löparskor online: Bara handla det!

Som du kan se är Nike-butiken för löparskor på Keller Sports alltid rätt plats för dig, oavsett vilken löparrutt du har framför dig, oavsett vilket underlag och vilka väderförhållanden som råder. Nike har länge varit ett av de ledande varumärkena på världsmarknaden för löpning: Löparskorna erbjuder den perfekta syntesen av stil, komfort och rörelseglädje och stöder dig optimalt i din löpträning. Oavsett om det är på gatan, på skogsstigen eller på tartanbanan - med Nike löparskor är du väl rustad för alla tillfällen. I Keller Sports Nike-butik för löparskor hittar du ett brett urval av de mest populära löparmodellerna och löparskoserierna som Nike Air Zoom Pegasus, Nike Air Zoom Structure, Nike Air Zoom Vomero, Nike ZoomX Invincible Run eller Nike Zoom Fly. Du kan beställa löparskor i många olika färger online med bara några få musklick. Missa inte våra attraktiva och kombinerbara rabatterbjudanden, och vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad om de viktigaste nyheterna om Nike löparskor för män och kvinnor. Med detta i åtanke: Just Shop It!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.