• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SERIEN NIKE SUPERREP FITNESSSKOR

Nike har nu tagit fram specialdesignade skor på marknaden för alla områden, som stöder dig i din träning och ger dig mer säkerhet. Varje typ av sport ställer olika krav på skorna. Under dynamisk träning bör du alltid se till att fotleden är tillräckligt stabiliserad.

Nike SuperRep

Den innovativa designen på Nike SuperRep har utvecklats speciellt för att uppfylla grundläggande träningskrav som dämpning, flexibilitet och stöd. Fitnessskon stöder och dämpar framfoten vid viktbärande rörelser som HIIT-träning och cirkelträning. Ett lättviktigt överdrag omsluter foten och ger stöd. Två Zoom Air-element i framfoten ger en responsiv dämpning i Nike SuperRep. Burpee Break i sulan ger stabilitet och flexibilitet under hela träningen.

Omdöme: Innovativ dämpning för intensiv träning. Pålitlig studs, säkert stopp och flexibilitet för golvövningar!

Nike SuperRep Go

Nike SuperRep Go är idealisk för dynamisk träning, både hemma och på gymmet. Under dynamisk träning är det viktigt att fotleden är tillräckligt stabiliserad. Den platta gummisulan ger ett stadigt fotfäste, men tillåter nödvändig flexibilitet. Ribbigt material omsluter foten för en stödjande känsla under snabba rörelser. Den tjocka skumsulan under Nike SuperRep Go dämpar varje rörelse. Det som är särskilt trevligt med den här träningsskon från Nike är den andningsbara meshöverdelen som ger en bekväm känsla.

Omdöme: Den perfekta skon för hemmaträning, lätt och okomplicerad.

Nike SuperRep Cycle

Den här Nike-skon är idealisk för inomhuscykling med sin ultra-andningsbara design. En stor innovation är det lätta nätmaterialet. Detta gör skon andningsbar och flexibel. Den ger en sval känsla, medan ventilerna på sulan säkerställer luftcirkulationen underifrån. Dessutom har du två snabbjusterbara kardborreband som säkrar foten under intensiva rörelser. Den styva sulan under foten optimerar energiöverföringen.

Omdöme: Perfekt förberedd för trendsporten spinning och inomhuscykling. Sätt på dem, klicka på dem och kör!

Nike SuperRep Groove

Den här nya medlemmen i Nike SuperRep-familjen har utvecklats medvetet för kvinnor. Den är särskilt lämplig för konditionsträning och danspass. Den är mycket stabil och halkfri när du rör dig och snurrar under träningen. Den mjuka skumdämpningen och sidoöverdragen ger stöd under alla övningar.

Omdöme: Din partner för konditions- och danspass. Kom in i spåret!

Nike SuperRep Surge

Den senaste modellen i SuperRep-familjen är Nike SuperRep Surge. Den utvecklades för rörelseintensiv träning på löpband och roddmaskin. Den ger dig också den stabilitet du behöver för styrketräning. Med det ultralätta Nike ZoomX-skummet får du utmärkt energiåtergivning. Övermaterialet främjar andningsförmågan. Dessutom har du ett roddklämma på hälen som gör det enkelt att gå över till och från din roddmaskin.

Omdöme: Du är redo för nästa bootcamp!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.