Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NIKE ATHLEISURE - SPORTIGT PÅ STAN

Nike är ett amerikanskt sportutrustningsföretag och en global ledare inom denna sektor. Förutom sportmode för proffs och amatörer tillverkar det Oregon-baserade företaget även sportiga fritidskläder i athleisure-look. Detta är en kombination av funktionella sportkläder som också uppfyller kraven på trendigt citymode. Särskilt unga, dynamiska män och kvinnor är entusiastiska över Nike Sportswear. Men även fler och fler personer i den äldre generationen uppskattar den höga komfort som träningskläderna erbjuder dem i vardagen.

KOMPLETT ATHLEISURE-LOOK

Nike är en allroundleverantör som erbjuder dig ett omfattande sortiment från skor till ytterkläder. Bland de mest populära klassikerna i kollektionen finns Nike Sportswear-sneakers - sportiga gatuskor som även passar för sprint- eller uthållighetslöpning. Bär dem med ett par sportshorts eller träningstights, beroende på din smak. T-shirts, sweatshirts, hoodies, jackor och mycket mer kompletterar kläderna. Du kan känna igen Nike-modellerna på "Swoosh". Den dynamiskt formade kroken pryder varje plagg från det amerikanska kultmärket.

HÅLLBARHET GENOM LÅNG LIVSLÄNGD

Nike gör inga kompromisser när det gäller material. Du kan lita på en kvalitet som du också hittar i specialkläder. Beroende på modell bearbetas olika tyger. Lättviktiga T-shirts tillverkas av polyester och modal, en naturfiber av cellulosa som framställs genom en kemisk tillverkningsprocess. Det silkesliknande materialet viskos tillverkas också av cellulosa. Mjukt och smidigt är jerseymaterialet av polyester, som många träningsbyxor och tröjor tillverkas av. Bomull och andra syntetiska fibrer som spandex, som ökar stretch, används också för att tillverka olika Nike Athleisure-modeller.

HÖGSTA FUNKTIONALITET

Nikes sportkläder har en komfort över genomsnittet som alltid håller dig torr, även under svettiga aktiviteter. Materialet transporterar snabbt fukt till klädernas yta där den kan avdunsta. Alla modeller är ändå andningsbara. Förfiningar som mesh-insatser ger ännu mer luft till huden i vissa plagg. Vissa toppar har raglanärmar som ger dig optimal rörelsefrihet. Här löper sömmen diagonalt från halsen till armhålan. Om du tillbringar mycket tid i mörkret är fritidskläder med reflekterande element ett bra val.

SNEAKERS: KLASSIKERNA FRÅN NIKE

Nike inledde en exemplarisk karriär med sportskor. Även inom athleisure-sektorn är sneakers fortfarande bland favoriterna. En modell som sticker ut är Nike Air Max. Sportskon är utrustad med ett synligt Air-element. Dessa krockkuddar förbättrar skyddet mot stötar och dämpar skon ytterligare. Luftfickor är integrerade i sulan och fungerar som komfortbuffertar. Mellansulan i Air Max-modellerna är något tunnare än i vanliga sneakers.

KÄNNA DIG FRI I SPORTKLÄDER FRÅN NIKE!

Du bör inte bara njuta av känslan av absolut rörelsefrihet vid idrottsutövning. Du känner dig också mycket bekvämare i elastiska träningskläder i vardagen. Nikes fritidsmodeller är speciellt utformade för att du ska kunna bära dem när du går runt på stan eller i allmänhet på fritiden. Du kan också dra nytta av den över genomsnittet höga bärkomforten och övertyga dig själv om de många olika modellerna från världsledaren inom sportutrustning.