• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Prestandahöjande löpare: Nike ZoomX Vaporfly

Nike ZoomX Vaporfly är 4,2 procent snabbare. Detta är möjligt med den nya långdistansserien, studier som beräknades när Nike presenterade den första Vaporfly 2017. Vissa talade till och med om teknisk doping. Detta ledde i sin tur till att World Athletics, det styrande organet för professionella friidrottare, utfärdade en särskild skobestämmelse för de olympiska spelen i Tokyo. Nike ZoomX Vaporfly, som finns online på Keller Sports i Vaporfly Shop, har aldrig lidit av brist på uppmärksamhet - vilket beror på dess speciella konstruktion. Å ena sidan är den baserad på ett skum som också används för isolering av flygplan. Det brukade kallas Pebax. Nike gav den namnet ZoomX.

Blandningen är lättare, mer flexibel och mer energiupplösande än andra dämpande material som hittills varit kända. På hela Vaporfly kombinerar Nike ZoomX med en kolplatta, som ska ge extra energi till varje steg. Nike talade om upp till 85 procent energiåtervinning när de släppte sin Vaporfly 2017. I vilket fall som helst lägger samspelet mellan kolplattan och ZoomX grunden för snabbhet. För ökad prestanda.

För vägen till ett personligt rekord. Även om du inte springer ditt halvmaraton 4,2 procent snabbare. Med Nike ZoomX Vaporfly är varumärket helt och hållet engagerat i innovation och snabbhet och har därför också tagit fram sin speciella VaporWeave för Nike ZoomX Vaporfly NEXT%. I NEXT% 2 har detta redan ersatts av ett otroligt mjukt, men ändå stödjande nät. Alltid bättre.

Nikes ZoomX Vaporfly: Bekväm jakt på personliga rekord

Snabbare än någonsin tidigare. Det är vad Nike vill ge dig med Vaporfly, och det är därför den bygger på en teknik som också hjälpte Eliud Kipchoge att bli den första personen att springa ett maraton på under två timmar. ZoomX och kolplattan är bara början. Dessutom finns det en ovandel som är utformad för att ge dig den nödvändiga komforten även på långa sträckor. Detta förstärks av ytterligare skum i hälområdet och en rymlig tåbox. Dessutom har tungan på Nike ZoomX Vaporfly en lätt stoppning, vilket i sin tur minskar trycket från snörningen på vristen. Med en blandning av energiåtervinning och komfort vill Nike att Vaporfly ska få dig att fortsätta att förbättra dina personliga rekord. Möjligheterna är nära.

Energi. Hastighet. Komfort - fördelarna med Nike Vaporfly

ZoomX och kolplatta utgör grunden. Men hur exakt? Och vilka fördelar har Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 jämfört med sina föregångare?

  • Reviderad överdel för ännu mer komfort: Istället för VaporWeave har Nike Vaporfly NEXT% 2 en överdel som påminner mycket om mesh. Här är det en blandning av andningsförmåga, flexibilitet och stabilitet som är avgörande. Å ena sidan står du stadigt i löparen, å andra sidan är det inte för mycket tryck någonstans.
  • Bredare tåbox för ökad komfort: Den senaste generationen av Nike ZoomX Vaporfly har en rymligare tåbox. Detta är särskilt bra om du har lite bredare fötter. Nike förstärker också tåboxen med gummiinsatser som ger ytterligare stöd. Tungan minskar trycket från snörningen på baksidan av foten.
  • Unik energiåtervinning tack vare ZoomX-skummet: Det finns knappast någon skumkomposition i en löparsko som kommer så nära känslan av en trampolin som Nikes ZoomX. I Vaporfly löper den över hela skons längd och genererar oöverträffad energiåtervinning tack vare sin unika sammansättning. Detta gör Nike Vaporfly otroligt reaktiv och dämpar effektivt för att katapultera dig till nästa steg bara en kort stund senare. Samtidigt är ZoomX behagligt lätt och garanterar därmed också den nödvändiga smidigheten.
  • En kolplatta för extra fart: ZoomX är bara halva grejen. Därför kompletterar Nike sitt högteknologiska skum i Vaporfly med en kolfiberplatta som också sträcker sig över hela löparens längd. Å ena sidan är det lätt, men å andra sidan har det en drivande effekt och driver dig framåt.

Nike Vaporfly - tävlingssko för rekordjakt

När du vill nå ditt mål så snabbt som möjligt och lämna så många konkurrenter bakom dig som möjligt är det rätt att köpa från Nike ZoomX Vaporfly Store. Premiumlöparskon är utformad för långa sträckor, ofta i maratonlopp, men passar även för tävlingar på kortare sträckor. Eftersom den drivande kombinationen av ZoomX och kolfiberplatta också fungerar utmärkt där.

Nike Vaporfly Shop - Nikes elitlöpare på Keller Sports

I vår Nike ZoomX Vaporfly-butik hittar du attraktiva Vaporfly-erbjudanden och all information du behöver för att köpa din förstklassiga löparsko online. Men tekniska detaljer och bilder är bara en sak. Men särskilt för nya löpare finns det inget bättre än personliga intryck som ger dig ett förstahandsintryck av löparupplevelsen. Därför har vi testat Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 utförligt i vår Keller Sports Guide. På så sätt ger vi dig en första inblick redan innan du beställer löparskor online i Nike Vaporfly Shop.

Nike beskriver själv Vaporfly som sin snabbaste löpare. Vår Nike ZoomX Vaporfly Shop erbjuder även Alphafly, modellen som Eliud Kipchoge använde när han sprang under två timmars maraton. Den här skon har två extra Zoom Air-kuddar i framfoten för extra fart. Du kan beställa alla versioner av Nike ZoomX Vaporfly online på Keller Sports. I olika färgställningar. Både för kvinnor och män.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.