Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NIKE VOMERO: I DIREKT LINJE MED NIKE'S GRUNDANDE IDÉ

Ingen körning, ingen swoosh. Efter att i flera år ha distribuerat Onitsuka Tiger-skor i USA under varumärket Blue Ribbon Sports tillsammans med Phil Knight stod en sak klar för Bill Bowerman: löparna behövde mer dragkraft, mer dämpning och en sko som var perfekt anpassad för dem. Det var inte bara den legendariska Cortez-skon som föddes ur den här idén, Nike tog också steget in på den internationella idrottsscenen med lanseringen av sin första Runner. Sedan dess har märket varit djupt rotad i löpning. Tekniskt sett väcker det ambitioner - och därför är Nike Vomero en direkt efterföljare till några av de mest legendariska löparskorna i historien. Cortez. Pegasus. Air Max. Vomero. Ett åtagande är gjort, ett åtagande är uppfyllt.

DE BÄSTA TEKNIKERNA FÖRENADE UNDER SWOOSH

Ingen swoosh, ingen körning. Åtminstone inte med Nike Vomero produkter. Nikes Swoosh designades en gång av Carolyn Davidson, som studerade grafisk design, och har länge varit en av de mest kända logotyperna på planeten, och som sådan är den också skickligt applicerad på sidorna av Nike Vomero. En kvalitetsstämpel med ett löfte om prestanda. För när Swoosh svänger längs med högteknologiska material finns den bästa tekniken inuti. I fallet Vomero innebär det att du springer på en blandning av React- och Zoom-dämpning. Detta garanterar i sin tur både behagligt mjuka landningar och effektiv energiåtervinning för dynamiska och uthålliga löpningar.

Samtidigt håller meshöverdelen foten på plats utan att skapa en känsla av trånghet. Ytterligare komfort ges av det dämpande elementet vid hälen, medan Nike Vomero anpassar sig perfekt till din fot tack vare Flywire. Nike Vomero-produkterna ger dig en bekväm men ändå fast passform, men framför allt den bästa dämpningen - och det över hela skons längd. Dessutom finns det en snygg design som också ger det nödvändiga utrymmet till utseendet. Hos Keller Sports, din personliga Nike Vomero-återförsäljare, kan du hitta hela designutbudet av Nike Vomero online.

NIKE VOMERO SHOP PÅ KELLERSPORTS

Dämpning. Lyhördhet. Lätthet. Hållbarhet. Den vinnande kvartetten för varje löpare. Mjuka material behövs för dämpning. Energiåtervinning sker däremot med hårdare teknik. Låg vikt och hållbarhet tycks också till en början utesluta varandra. Det är knappast en upplösbar motsägelse - men Nike lyckas med detta i sin förstklassiga löparsko Vomero i perfektion och med den revolutionerande React-tekniken. Detta är resultatet av oändliga tester och experiment. Forskarna testade över 400 olika vetenskapliga processer och kemiska sammansättningar tills man slutligen hittade det optimala skummet.

Tester följde, oändliga tester. Stora mängder uppgifter om idrottare analyserades. Dessutom har React spelat 2 000 timmar på gatan och basketplanen innan den började säljas. Mycket ansträngning, mycket avkastning. React-tekniken ger till exempel 13 procent mer energiåtervinning än Nikes redan otroligt effektiva Lunarlon-teknik. React-skummet är dessutom slitstarkt och skräddarsytt för löpare. Zoom plus React, effektiva, bekväma material, en sko för långvarigt bruk. Grunden för intensiva löprundor skulle läggas - även i vår Nike Vomero Shop.

NIKE VOMERO - HEMMA ÖVERALLT OCH INSPIRERAD AV DEN SNABBASTE

Från gatan till skogsstigen. På den snabba löprundan efter jobbet eller den långa löprundan på helgen. I Nike Vomero Sale på Keller Sports hittar du den rätta följeslagaren för varje löpartillfälle. React är särskilt lämplig för längre löprundor på vägen tack vare sina utmärkta dämpningsegenskaper - vilket innebär att Nike Vomero passar sömlöst in i Nikes exklusiva sortiment av löparskor. För att detta stödjer några av de snabbaste löparna på planeten på deras väg mot topprestationer. Till och med den snabbaste är med: när Eliud Kipchoge blev den första personen någonsin att springa ett maraton på under två timmar gjorde han det med hjälp av sina Nike-skor.

ZOOM AIR: NIKES FAVORITFORMEL FÖR DÄMPNING - ÄVEN I VOMERO

Innovativ dämpning spelar en avgörande roll i Nikes DNA. Luftdämpning blev den legendariska Air Max-tekniken i slutet av 1980-talet och senare Zoom Air. Nike forskade i över ett decennium tills man slutligen hittade en dämpningsformel som var nära perfektion. Detta bygger i sin tur på ett par motsatser som teoretiskt sett är svåra att sammanföra. Nära kontakt med marken här, intensivt märkbar, responsiv dämpning där. Zoom Air förenar båda dessa egenskaper. Det är de tänjbara fibrerna som är ansvariga för detta. De drar ihop sig när du trampar på dem, absorberar stöten och expanderar kort därefter igen, vilket gör att du kan ta ett explosivt steg. Fibrerna ingår i en trycksatt Nike Air-enhet. Vomero erbjuder en bekväm men smidig åkning.