• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NORRÖNA - KVALITET FRÅN LANDET AV SKOGAR OCH FJORDAR

Norrøna bär den norska vildmarken i sig: Branden föddes i landet fjordar, glaciärer och skogar - och är fortfarande familjeägt av den fjärde generationen av Jørgen Jørgensen. Företaget grundades redan 1929. På den tiden, farfars far till den nuvarande ägaren också lagt Jørgen Jørgensen, en ung hantverkare grunden för vad Norrøna är idag: en ledande leverantör av utrustning och kläder för utomhus äventyrare. I början av företaget historia enkla innovationer som läderremmar, duk ryggsäckar och bomullskläder stod i fokus. Detta gav redan tonen för senare framgång Norrøna: Målet har alltid varit att producera överlägsen använda de bästa tekniska innovationer och kvalitetsmaterial utomhusprodukter.

NORRÖNA UTVECKLAT FÖRSTA EUROPEISKA GORE-TEX JACKET

I den norska hem, hade företaget inrättat så i årtionden i raden av de ledande tillverkarna av ryggsäckar, tält och ytterkläder, även ange några milstolpar. Till exempel, går tillbaka till det första tunneltält med främre och bakre ingången till huset Norrøna. Även den första europeiska prototyp av en Gore-Tex jacka har utvecklats av norrmännen 1977:e Ett stort antal artiklar Norrøna blev därmed riktiga klassiker: namn som Svalbard, Falketind eller Narvik är friluftsentusiaster en term. De har alla utvecklats i termer av företagets designprincipen "Loaded Minimalism". Det betyder att ingen krusiduller produkter med starka färger och alla viktiga detaljer för att utforma utomhusbruk.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1929
 • Grundare: Jørgen Jørgensen
 • Huvudkontor: Oslo
 • Antal Medarbetare: 80
 • Årliga Försäljning: inte specificerat
 • Webbplats: norrona.com
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL NORRØNA

 • Teknik: Norrøna utformade världens första tunneltält med främre och bakre ingången.
 • Livslängd: Ägare Jørgen Jørgensen säger: "En tio år gammal produkt är ännu bättre än en ny."
 • Multi-Funktionalitet: Oavsett om du är klättring, längdskidåkning eller snowboard vill - Norrøna erbjuder rätt produkter.

NORRØNA ONLINE: THE NORRØNA BUTIK I KÄLLAREN SPORTS

Vare fleece jackor, är soft shell byxor eller Hard jackor i Norrøna produkter alltid naturen i förgrunden. Det gäller för alla innovationer av branden som den viktigaste inspirationskälla. Inte undra på olika linjer och kollektioner är uppkallade efter de europeiska naturområden. Men detta förråder mycket mer än en rent slumpmässig namngivning. Varje produktlinje har efter att den har utsett en särskild hänvisning till området. Dessutom var hon också utformad i enlighet därmed och testas under lokala förhållanden.

Den funktionella Falketind kollektion som vi erbjuder, bland annat i Norrøna Store på Keller Sports namnges till exempel efter en norsk toppmöte som kan klättrade året runt. De vattenbeständiga och andas jackor och byxor gjorda av fleece och ner, hårda och mjuka skal är därför utformat för alla årstider. Lätt nog för sommaren och robust nog för vintern. Och det bästa till sist: oavsett vilken tid på året när Norrøna återförsäljare erbjuder vi utvalda produkter av branden i vår Norrøna försäljning till särskilt attraktiva priser.

NORRØNA UTRUSTAR POLARFORSKARE

Med en hårt skal jacka eller soft shell pants av Norrøna transportören kan vara säker på att inga onödiga motvikt det är. Eftersom varumärket utrustar många års utmanande turer i wildesten hörn av världen. Var det expeditioner till Nord- och Sydpolen, vinter uppstigningar i Himalaya eller första nedfarter avskild toppmöte. I detta fall är tillförlitlig, slitstarkt material som krävs. Säger ägare Jørgen Jørgensen om fordran på sina egna produkter "En ny produkt är stor, men en tio-årig produkt är ännu bättre." Inte undra på, till exempel, att äventyrare och polarforskaren Børge Ousland årtionden hans erfarenhet av utrustning och koncept introduceras som ett varumärke ambassadör för Norrøna produkter inträffar. Hittills är han nära förknippad med den klassiska linjen Svalbard.

CORPORATE ANSVAR ÄR ATT NORRÖNA TAS PÅ ALLVAR

I Norrøna men inte bara tittat på robusthet, funktion och design. Ämnena för företagsansvar och hållbarhet tas på största allvar. Det börjar med valet av leverantörer och går så långt som undviks så långt som möjligt på flygtransporter. Norrøna också ett nära samarbete med sina leverantörer och har åtagit sig att långsiktigt partnerskap. Fabriks tester och inspektioner säkerställa rättvisa arbetsvillkor i andra delar av världen. Utgångsmaterialen, återvunna produkter är också när den används. Förutom välkända certifieringar såsom Responsible Down & Wool Standard, den norska familjen skänker också en procent av den totala försäljningen av miljö skyddande initiativ.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.