• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

OAKLEY - CLEAR VISION FÖR ALLA

En historia som en paradox. Ironiskt nog, en av dagens mest kända glasögon varumärken från början saknade synlighet. Oakley började 1975 med en bil, motocross händelser och BMX cyklar. Den tidigare tog Jim Jannard som Booth, den senare som en plattform för sina produkter och motocross händelser tjänade som en scen. Det Jannard sålde Grips för BMX styret, så ingen hade sett. I stället för att förlora greppet på vått underlag, intensifierade de sitt grepp och snabbt säkrat en legendarisk status som fortsätter i dag.

Endast Eke handtag nu återstående tid i skuggan. stoppade väl under händerna på föraren, använda dem, men aldrig kliva in i rampljuset. Myten fattandet är sådan brist på synlighet säkert nyttigt, rykte ett nybildat bolag, dock mindre. Bilden produkten saknades. Jim Jannard och Oakley behövde en annan plattform. Så motocross glasögon på svångremmen den ikoniska idag Oakley logotyp tryckt gjordes handtag i 1980:e "O Frame" föddes.

OAKLEY - FRÅN BMX HANDTAG FÖR GLASÖGON REVOLUTION

Klart synliga för åskådare, konkurrenter och idrottare tog tillverkaren så ofelbart att hoppa rakt in i allmänhetens uppfattning. Speciellt Oakley också alltid på väg mot sin nya vägen mot innovation. Redan 1984, följt med "Factory Pilot" Oakley nästa evolution, nästa steg i en av de mest kända glasögon varumärken i vår tid. Från sling var från en motocross en glasögon som ingen annan gick på hans cykelturer genom Frankrike som en tour-de-France legenden Greg LeMond.

Brist på synlighet hade äntligen försvunnit i dammet av historia och Oakley tog nya uppmärksamhet. Detta följdes av utbytbara objektiv glasögon, snygg, sportig typer, alla klart synliga prydd med den ikoniska lång Logo: Endast oval O på konsolen gör solglasögon faktiskt Oakley. Den futuristiska designen ger dig idag för omisskännlig stil som du får lång för skid- och snowboardglasögon.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1975
 • Grundare: Jim Jannard
 • Huvudkontor: Foothill Ranch, Kalifornien
 • Antal Medarbetare: Mer Än 4500
 • Årliga Försäljning: 9,1 miljarder (totalt Grupp Luxottica)
 • Webbplats: oakley.com
 • Sport: Cykel, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL OAKLEY

 • Teknik: Oakley sätter sina glasögon på hans eget material och egna tillverkningsmetoder.
 • För Hobby & Professionell Sport: Det bästa av två världar. Proffs som Mikaela Shiffrin testet Oakley produkter för amatöridrottare
 • Livslängd: Oakley glasögon skapas för ytterligheterna. Leiden glasögon ännu en gång, har Oakley ersättnings linser i lager.

OAKLEY RECEPT: UV- OCH IMPACT PROTECTION + CLEAR VIEW

Chance har i Oakley filosofi inget utrymme. Du får bästa möjliga glasögon. För detta är båda glasen tillverkas tillsammans i ett stycke. Sålunda kan polarisationsaxeln optimalt centrerat, som i sin tur förhindrar paneler. Oakley Plutonite® linser är också skyddade mot nästan någon effekt. Även UV-strålning, oavsett vilken våglängd inte hittar en väg genom dina glasögon från Oakley.

OAKLEY RECEPT FÖR KELLER SPORTS

Kombinationen av stil och teknik gör Oakley glasögon unik. Med den utvecklade från de senaste resultaten av högteknologiska optik glasögon de tjänar du som en pålitlig följeslagare när du vill skydda dig mot solens strålar eller smuts "osynliga sett." - när det gäller Oakley genom utseende är alltid populärt. Bara så du inser även när heißesten downhill eller leichtesten Pulver minsta hinder. utvecklade därför mycket Oakley High Definition Optics själv, skarpaste när som helst och säkerställa korrekt term.

Polariserad för en effektiv anti-glare, de är naturliga. De bästa förutsättningarna för vintern, cykling och rolig sport. Med slagord som "Se den i Prizm" och "Sutro. Dig av dig" visar Oakley kristallklar vision att hantera dem för idrottare. Oakley är förmodligen den mest efterfrågade varumärket när det gäller vintersport, cykling eller vattensporter. Det är därför du kan hitta unika Oakley skid- och snowboardglasögon och genomskinliga nyanser som helst göra både cykeln och lat eftermiddag på stranden eller i staden. Oakley solglasögon passar alltid.

OAKLEY - SHARP SEE SÅSOM STJÄRNORNA PÅ SKISZENE

att använda ett högteknologiskt Oakley glasögon bara ledig tid skulle vara nästan för bra. Oakley teknik ropa efter ytterligheter; genom snöiga, orörda backar, av smala bergspass, glittrande vågor. Därför ger Oakley sin expertis där det verkligen kommer från: för extrema idrottare. Surf pro Filipe Toledo är också en del av det team av glasögon virtuoser som mountainbikecyklist Nino Schurter eller snowboardåkare Jamie Anderson. Med Mikaela Shiffrin och Lindsey Vonn också två av de största stjärnorna i skidkrets Oakleys använda innovativa skapelser. Bara det är synonymt med kvalitet. Slutligen, den bästa idrottare i världen måste ta itu nästan dagligen med förändrade villkor och väderförhållanden och behovet av topprestanda vid alla tillfällen perfekt vy. Från dessa erfarenheter kommer att gynna tack vare Oakley också dig, om du, aufbrichst till utanför i berg, skogar till havet eller sjön.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.