• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

RUNNING: DJUP + ENGINEERING = NATURAL DURATION KÄNSLA

Teknik är bara så bra som dess ingång. Utan intensiv löpkänsla utforma en löparsko för den perfekta resan, även användning av fina teknik är nästan omöjligt. Att Olivier Bernhard Achilles senor problem plågat, därför kan också förstå ganska förbannelse och välsignelse. En förbannelse på grund av fler Ironman vinnaren och Duathlon världsmästare medvetet sprang mot slutet av sin karriär. En välsignelse eftersom han slog sig ihop med en schweizisk teknik, hade samma inspiration: att utforma en sko som stöder den naturliga driften rörelse av foten, de båda absorberar och ger en explosiv spark.

Prototypen försökte Bernhardt högsta själv, och gav sitt hälsenan så uppenbart vad hon behövde. Efter några veckor inflammationen Bernhard hade gått sin väg. Ett sätt att han går tillsammans med två vänner sedan 2010. David Allemann och Caspar Coppetti förenade sig med honom. ON föddes - och inte bara pratat med en lång upptakten. Lanserades i januari 2010 i Zürich, elden redan dekorerade en månad senare med ISPO Brand New Award. Mer mått på posten sällan.

PÅ MOLN MED RINNANDE PÅ ATT DRIVA

"Som att gå på moln". ON skapar förutsättningar för intensiva och långa körningar. var kompass och är alltid resultatet, de leder vägen. Frågan om lämplighet som en gata kläder står i bakgrunden - och kommer fortfarande att besvaras i förbigående. Eftersom ingen roll design för ON är inte säkert. Det följer även en mycket tydlig avsikt. "Vi vill särskilt något att ta bort från allt bling bling, av allt som är ren dekoration utan funktion och fokusera på det väsentliga", säger Olivier Bernhard. Så att dörren kommer att avgöra i slutet av föreställningen, medan enkel och stilren design i vardagen stadslivet öppen.

ON ger athleisure att aktivt driva utan athleisure. Nästan dra den blygsamma logotyp tryckt på skorna och fortfarande får den uppmärksamhet den förtjänar. Inte för ingenting på 2015 tilldelades för andra gången med ISPO Gold Award för bästa prestanda sko. 2016 också vald, elegant men ändå diskret Peformance-rinnande dräkt sattes för uthållighet. Vad som började som ett projekt mellan vänner i Schweiz 2010, har etablerat sig bara åtta år senare, på huvud löpande marknader på planeten, i USA, Japan, Tyskland, och även i Australien och Brasilien. En körning på moln inget slår bara gjort så lätt.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2010
 • Grundare: Olivier Bernard, David Allemann, Caspar Coppetti
 • Huvudkontor: Zurich
 • Antal Medarbetare: Ca 70
 • Årliga Försäljning: cirka 90 miljoner euro
 • Webbplats: on-running.com
 • Sport: Löpning

3 GODE RÄSAR TILL ON

 • Awards: En månad efter grundandet vunnits på ISPO Brand New Award. Det fanns andra Ispo Gold Awards.
 • Professionell Ingång: Grundare Olivier Bernhard själv var professionell triathlet. Idag fungerar med yrkesverksamma inom den löpande scenen.
 • Rättvisa: Vid VM i friidrott i 2017 uppgraderat flykting ON-lag med rinnande kläder och skor.

ON KÖR PÅ KELLER SPORTS

Stöd i stället för motåtgärder. ON vill inte ingripa alltför djupt in i din körning. att styra i stället för gångrörelser med hjälp av en styv sula, till korrekta rörelser, ONS CloudTec® dämpning främjar naturliga rörelse din steg. Som en följd av din individuella löpsteg till deras lilla ihålig kropp komprimera volymen. som skall genomföras utan sko eller tunga i en riktning, kan foten rulla naturligt. Dessutom behöver du när du kör naturligtvis swing, är dämpningen att bädda din fot medan mjuk men inte klippa honom att sova.

Därför molnet element Spara energi av effekterna, för att snabbt fri sätta dem på sparka igen. Närmare du kommer sällan nära limbo. Speciellt eftersom du ON för varje körning, för stigar eller asfalt samt långa eller korta sträckor är rätt sko på vägen. En verklig revolution. På Keller Sports Hitta nya vänner gå med henne.

HUR GÖR RUNNING SKOEN PÅ RUNNING RUNNING?

Resan är väldigt speciell och svår att jämföra med andra märken. Framför allt hittar man On Running en fantastisk blandning mellan en direkt åktur i kombination med mycket komfort. Löparskomodellerna är inte alls svampiga och tack vare snabbspelet är det mycket enkelt att bygga upp fart i schweiziska löpskor.

Med hjälp av högkvalitativ bearbetning krävs ingen större krympning. Så du kan springa med löparskor ur rutan utan problem över 20 kilometer och har inga problem alls. Här är tre löparskor från On Running som du kan ta bra för din nästa springa:

 • On Cloud: On Cloud är klassikern från det schweiziska sortimentet. Dess konstruktion gör det till en riktig allroundare för alla banlängder. Den övre har gott om stoppning och ett mycket andningsbart nät. Förutom en klassisk snörning kan du också använda systemet för snabb snörning. Glid bara in i molnet och börja springa. Molnen ger mycket komfort i kombination med ett naturligt rullande beteende.
 • On Cloudflow: Med On Cloudflow får du snabba löparskor för träning och tävling på foten. Den övre är mer minimalistisk jämfört med On Cloud, men ger fortfarande en utmärkt ledning. När det gäller nät, förlitar On Running sig på full andningsförmåga, så ingenting står i vägen för snabba enheter på sommaren. På yttersula finns många moln som blir mindre och mindre från häl till tå. Således får Cloudflow en mycket körande framåt.
 • On Cloudswift: Cloudswift by On Running är den senaste modellen av schweizaren. Löpskon kännetecknas framför allt av mycket komfort och dämpning på urbana ytor. Skorna gör detta med hjälp av det nya materialet Helion. Framför allt ger det mycket dämpning på fasta ytor. Den övre använder ett helt foder för en mycket hög komfortnivå. Ett extra grepp får du när du springer över ett band på metatarsus och därmed är också snabb riktningsändring behagligt mästerlig.

RUNNING - AV IDROTTARE FÖR IDROTTARE

Som Frederik Van Lierde 2013 först korsade mållinjen hade han inte bara vann Ironman på Hawaii. Han gav också världens ett objekt lektion. När allt kommer omkring, hade skor på Van Lierde bara slitna nästan på ett moln under de senaste mer än 42 km i Triathlon VM från Hawaii vulkaniska öknen - och Ironman vinnaren är inte ensam. Bland annat den schweiziska olympisk mästare i triathlon 2012 Nicola våren och triathlon världsrekordhållaren Tim Don litar de revolutionära idéer om unga schweiziska företaget.

Detta leder insikter. Rön som Olivier Bernhard jämför med sin egen och i slutändan leder till sina innovationer. Så mycket för prestanda. Tack Emmanuel Chivo Lubezki har nu även lyckats Hollywood. För fotograferingen med Variety för hans tredje Oscar win - denna gång som bästa foto för "The Revenant" - mexikan kastade i den finaste tråden. Och i hans favorit sko: ON molnet.

PÅ KVALITET - "ENGINEERED IN SCHWEIZ"

Professionell insats från sportsektorn är en sida av den framgångsrika medaljen, ingenjörskonst den andra. Därför känner ON sig hemma i sitt schweiziska hemland och tänker ständigt på ytterligare innovationer i sina laboratorier i Zürich. "Swiss engineered" är en kvalitetsstämpel som länge har uppskattats av hela löpvärlden. ON tar med sig skorna till Asien, Kina och Vietnam för produktion. Ägarna till deras produktionsanläggningar känner personligen branden där och kontrollerar därför att arbetsvillkoren och kvalitetsstandarden själva uppfylls.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.