• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PEAK PERFORMANCE - ALLTID EN IDÉ BÄTTRE

Peak Performance betyder "topprestation". Detta varumärke är ett löfte till alla kvalitetsmedvetna kunder. Om du beställer friluftskläder från Peak Performance kan du räkna med utmärkt kvalitet. När företaget grundades 1986 i Are hade Christer Matensson och Peter Blom höga ambitioner. De ville revolutionera marknaden för sportmode och förbättra den med sina innovationer - och de två passionerade skidåkarna lyckades. De skapade modeller som håller exceptionellt länge och som ibland fortfarande bärs flera decennier senare. Företagets anställda arbetar ständigt med tekniska lösningar och innovativ design.

ANSVAR FÖR MÄNNISKOR OCH NATUR

Ingenting är viktigare för skaparna bakom Peak Performance än hållbarhet. Därför är plaggen exceptionellt hållbara och motståndskraftiga mot slitage. När du köper en utomhusjacka kan du förvänta dig att den ska hålla länge. Ju längre plagget används, desto mindre resurser förbrukas och desto miljövänligare är produkten. Dessutom står prestanda och funktionalitet i centrum för den kreativa processen. Detta inkluderar en andningsbar, hudvänlig och fuktreglerande yta, eftersom de högteknologiska material som används är tillverkade av en blandning av syntetiska och naturliga tyger eller av snabbtorkande syntetiska fibrer.

DESIGNEN: TIDLÖS OCH LIKA HÅLLBAR SOM MATERIALEN.

Hållbarhetsprincipen gäller inte bara de valda råvarorna och bearbetningen utan även det visuella utseendet. Peak Performance skapar kläder för utomhusbruk som inte förlorar sin charm ens efter flera år. Klassiska skärningar och en minimalistisk design utan krusiduller på hög nivå ger ett attraktivt och stabilt utseende. Tydliga färger och skärningar gör hoodies, pullovers, tank tops och byxor till populära basvaror som du snabbt kan kombinera med fashionabla accessoarer för att skapa en helhetsoutfit. Men du hittar också originellt utformade och ibland mycket färgglada modeller i sortimentet.

YTTERLIGARE FUNKTIONER FÖR SÄRSKILDA KRAV

Det finns några extrafunktioner som förbättrar komforten i vissa situationer. Det finns till exempel reflekterande element som gör att du syns snabbare på natten eller i dimma. Förformade knän ökar komforten i fodrade vinterbyxor. Särskilda insatser och ventilationsdragkedjor förbättrar luftcirkulationen och ger dig en fräschare känsla i varma temperaturer. I kallt väder kommer du att vara glad att veta att jerseytyget på insidan av byxorna är borstat. Kardborreband för att justera midjebandet och elastiska inlägg främjar också komforten. Många jackor har också en fuktresistent beläggning och är vattentäta som ett tält.

GODA SKÄL FÖR PEAK PERFORMANCE-UTOMHUSKLÄDER

Det finns många goda skäl att välja Peak Performance-utomhuskläder. Det handlar bland annat om en komfort som ligger över genomsnittet och funktioner som gör att du kan delta aktivt i livet i alla väder. I vårt friluftssortiment hittar du funktionella kläder för hela familjen.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.