Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PEAK PERFORMANCE SKIWEAR - HÖGKVALITATIVA VINTERSPORTKLÄDER FÖR HELA FAMILJEN

"Peak Performance" betyder "topprestanda" och namnet säger allt. Det svenska företaget övertygar med en materialkvalitet som ligger över genomsnittet, vilket förlänger plaggens livslängd på motsvarande sätt. Å andra sidan har de enskilda modellerna en sportig och tidlös design som fortfarande kan ses om några år. Företaget, som grundades av två skidentusiaster i vintersportregionen Are, har sedan 1986 tillgodosett friluftsfantasters speciella önskemål. Peter Blom, Christer Martensson och Jonas Ottosson, som senare kom med i företaget som tävlingsidrottare, arbetar fortfarande tillsammans med ett engagerat team på nya tekniska lösningar som revolutionerar marknaden för skidmode.

TIDLÖS DESIGN OCH DE BÄSTA MATERIALEN

Peak Performance är ett företag som står för hållbarhet och designar vintersportkläder som tål slitage och håller länge tack vare ett noggrant urval av material. Många skidbyxor och parkas har sett mycket av världen och är i extrema fall flera decennier gamla. Funktionalitet möter tidlös look och Peak Performance skidkläder går aldrig ur tiden, oavsett hur länge de följer dig. Företaget visar också en hög grad av ansvarstagande när det gäller valet av råvaror. Till exempel plockas ingen fågel levande till Peak Performance dunjackan. Märket bygger på klassiska skärningar och traditionella material, men använder också innovativ teknik för ökad funktionalitet.

TEKNISKT SOFISTIKERADE SKIDKLÄDER

De nuvarande vintersportmodellerna bygger på väl genomtänkta konstruktioner. Alla plagg, från hoodies till skidbyxor, är särskilt lätta i vikt och samtidigt mycket varma, sköna och andningsbara. En högkvalitativ materialblandning av naturliga och syntetiska tyger säkerställer utmärkt luftcirkulation. De speciella isolerande materialen lagrar en särskilt stor mängd luft som värmer upp och hindrar kroppen från att svalna. Många modeller har också ett vatten- och vindavvisande membran som släpper ut fukt men inte in den.

PEAK PERFORMANCE HELIUM - DEN ALLSIDIGASTE

En mycket speciell skidjacka med många användningsområden är Peak Performance Helium-modellen. Jackan med huva lanserades första gången 2011 och skapades ursprungligen för expeditioner utomhus. Den är extremt lätt och har en låg packvolym tack vare sin höga kompressionsförmåga. Samtidigt erbjuder Peak Performance-jackan maximal värme och skydd mot yttre påverkan. Det enkla och funktionella plagget i nylon är fyllt med naturligt dun och fjädrar och är designat i stil med en japansk militärparka. Den speciella ytbehandlingen utan miljöfarlig fluorkarbon ger modellen dess vattenavvisande egenskaper.

FÖRFININGAR FÖR DEN SVALA SÄSONGEN.

Tack vare den funktionella designen är Peak Performances vintersportmodeller perfekta för skidåkning och snowboardåkning samt för långa snöskovandringar i de snötäckta bergen. Beroende på utformningen kan de varma jackorna också användas optimalt i svala temperaturer på fritiden, så att de kan användas universellt. Tack vare den vardagliga designen gör vissa modeller också en bra figur när du promenerar runt på stan, i skolan eller på jobbet.

SKAFFA DINA FAVORITSKIDKLÄDER FÖR DE KOMMANDE ÅREN

Nästa vinter kommer säkert och det kommer att bli många fler. Därför behöver du pålitliga kläder som håller länge och som du kan lita på i alla situationer. Därför hittar du skidjackor, skidbyxor, hoodies och mycket mer i moderna men klassiska stilar i vårt Peak Performance-sortiment. Tack vare det stora utbudet av färger och mönster kan alla hitta sin personliga favorit.