• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PEARL IZUMI - AUKTORISERAD CYKEL KLÄDER

En aning om hur hans förhållande bör ändras till cykel och kläder inom några år, Kinji Shimizu hade förmodligen inte 1955:e Men han besteg även hjulet körde ungefär 50 kilometer för att leverera varje bra 40 kilo kläder. Daily. Nio år senare Kinji Shimizu lämnade sparka sin son Hiro. Som deltog i den asiatiska mästerskapet och vann - redan innan loppet ens hade börjat. Som team manager en flyttas från totalt 15 partier från hans hjälm, stod Hiro Shimizu namn. Detta i sin tur gjorde honom utvalde, uttryckte det var grunden för ett helt företag.

För medan hans 14 lagkamrater hade mästerskapsledningen med de då gällande bomullströjor kunde Hiro glida på en skjorta helt i nylon från Italien. Fadern Kinji tittat närmare och fann sin passion. Med den italienska jersey som mall Kinji Shimizu mixtrar ständigt under de kommande åren. Han utvecklade nya material, passar jersey mer och mer till rörelserna på cykeln. Perfektion var målet, endast det bästa är gott nog. Så Kinji Shimizu skapade grunden för Pearl Izumi.

PEARL IZUMI PRODUCTS - JAPANSKT FILOSOFIN SOM GRUND

Som med Kinji Shimizu innovationsmotor och Pearl Izumi tillvägagångssätt är en mycket speciell japansk filosofi bygger. Allt bygger på Kaizen. Detta i sin tur är "tron att små dagliga förbättringar på lång sikt för mycket, avgörande förändringar." Denna tro är elden sedan starten i handling. Pearl Izumi oro är att skapa cykel och sportkläder som inte känns för kläder. Pearl Izumi produkter att gå med dina rörelser så exakt att du glömmer att du har något du halkade alls.

Men utan innovation ingen andra hud. Så Pearl Izumi skapat produkter som är årtionden av högteknologiska och var synonymer för kreativitet företaget: Den första sublim Cykling tröjor. Den första specifika mountainbike kläder. Den första soft shell för cykling. De första hummer handskar för vintern. Den första Aero-kostym. Allt som nu kallas Pearl Izumi - äkta original.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1950
 • Grundare: Kinji Shimizu
 • Huvudkontor: Louisville, CO (USA)
 • Antal Medarbetare: 200
 • Årliga Försäljning: cirka 65 miljoner euro
 • Webbplats: pearlizumi.com
 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL PEARL IZUMI

 • Teknik: Elementen som en utmaning: Pearl Izumi teknik utrusta dig för motgångar.
 • Professionell Ingång: Pearl Izumi inte förstå dess idrottare som reklam siffror. Testa och optimera produkter.
 • Utformning: Design möter funktion: Pearl Izumi tar kroppen ett riktmärke för sina innovativa produkter.

PEARL IZUMI ONLINE: THE PEARL IZUMI BUTIK I KÄLLAREN SPORTS

Nu är alla de innovativa prestationer menar inte det förflutna som Pearl Izumi säger tävlingen var över. Utvecklat mordbrännare dig i alla väder skydd. Håller du PI värmeteknik, även i kallt väder varmt och samtidigt säkerställer ett effektivt utbyte av fukt, skydda dig PI Barrier produkter mot vind. DWR beläggning brand speciellt utvecklat är vattenavvisande och ändå de tunna tyger cling till kroppen.

Du gör helt enkelt alla dina rörelser. Den Chamois-systemet i sin tur avlastar exakta platser som är utsatta för den mest intensiva trycket i sadeln. Företaget utrustar dig för långa cykelturer, även för resor utan ett hjul i naturen - och Pearl Izumi Shop på Keller Sports Säkrar påfyllning. I vår Pearl Izumi Store Du kan få innovativa cykelbyxor Brand funktionella skjortor, cykling tröjor, toppar cykel, plus shorts för vandring och fuktabsorberande Headware. Som Pearl Izumi återförsäljare, erbjuder vi dig hela skalan av produkter online.

AV DEN EXTREMA ERFARENHET YRKESVERKSAMMA ATT DRA

Praktisk erfarenhet utgör grunden för Pearl Izumi erbjudanden. Bara genom Extreme brand får intrycket att du behövde dina produkter för att förbättra mer och mer. För att anpassa det ännu svårare att dina behov. För att Pearl Izumi har ett nära samarbete med de bästa Triathletes, cyklister och löpare i världen tillsammans, samla sina intryck. Detta flödar direkt in i utvecklingen. Så inkluderar exempelvis mountainbikecyklist Brian Lopes och triathlet Angela Naeth laget och därmed se till att du kommer att gynnas om du köper Pearl Izumi på nätet.

EN PRODUKT. 596 TESTER. NÅGON CLIMATIC ZONE.

Stresstester av professionella ensam räcker Pearl Izumi naturligtvis inte. Chansen att vara de senaste säkerhetsstandarderna, vilket är anledningen till varje produkt dessutom genomgå en rigorös testrutin innan han hamnar i Pearl Izumi försäljning. Totalt 596 testare, sysselsätter företaget. De får varje produkt för att testa den under varierande förhållanden. Hot. Cold. Feucht. I extrema regn eller sol. Pearl Izumi produkter lär känna varandra klimatzon, ses över efter intensiv återkoppling flera gånger. En lång, men effektiv process. Slutligen avgörande är kvaliteten.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.