• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PHENIX: FORSKARE AMBITION FÖR BÄSTA YTTERKLÄDER

Att försöka tämja vinden, vädret och element, förutsatt inte alltför uppmuntrande framgång. Därför, för att stänga dörrar och fönster för att se naturen endast genom skyddsskivor och skärm tak, men det var inte frågan. Så Kazuo Tajimi vägde sina optioner från - och visste relativt snabbt vad man ska göra. En förkärlek för innovation Tajimi hade alltid haft. Så japan 1952 etablerat sitt eget varumärke i syfte att uppnå en mycket specifik fråga. När mötet var oundvikligt med elementen, Tajimi ville de som körde hennes nyfikenhet att få tillbaka utanför och i mitt i naturen att komma i kontakt åtminstone så bekväm som möjligt.

PHENIX bör vara perfekt utrustning till bergen och skogarna större och mindre äventyrare. Här, även förlorar aldrig enheten för att förbättra företaget i Phenix produkter och i synnerhet. Detta skapade tillsammans med Toray den första tekniska sport membran av nylon. Som Kazuo Tajimi själv, det nya varumärket gjorde forskning om och om. Nya innovationer kom nya partnerskap har bildats. Där Tajimi hade en gång utvecklat faltkajak och plast skidor, PHENIX driver textil evolutionära framsteg ytterligare och har därmed inte bara utvecklat för tillförlitlig vintersport varumärke, men också lika med en aldrig sinande källa till forskning.

PHENIX PRODUKTER: DUBBEL FRIHET I NATUREN

Frihet har två sidor. Å ena sidan kan du, om och att göra någon rörelse när du kommer att tänka på. Å andra sidan kan du, du inte från regn, snö eller vind från din utomhus planer på att avrådas. PHENIX produkter kommer exakt matcha de två fria parametrar. Fri rörlighet möter skydd. Du skall älska sport, skidåkning, alltid njuta av snowboard. Därför är elden alltid på jakt efter nya sätt själva. Gång på gång hon utrustar varje PHENIX Försäljning av nya material och processteknik.

Intensiva tester se till att de nya idéerna faktiskt göra nästa steg. I huvudsak detta: kvaliteten. Varje enskild komponent har vissa normer. Endast de garanterat bästa funktionalitet. Detta skapar PHENIX produkter med "DEOSAM", ett material som aktivt motverkar bildandet av kroppslukt. Den nödvändiga komfort du i sin tur ger "4DM". Genom tekniken, tänker elden trimning fyrdimensionell och du erbjuder alla därför nya möjligheter.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1952
 • Grundare: Kazuo Tajimi
 • Huvudkontor: Tokyo, Japan
 • Antal Medarbetare: Nästan 200
 • Årliga Försäljning: drygt 30 miljoner euro
 • Webbplats: phenixski.com/de/
 • Sport: Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL PHENIX

 • Teknik: Med "Outlast" PHENIX har ett material från utrymmet i portföljen.
 • Professionell Ingång: PHENIX får för sina produkter råd från elitidrottare som Aksel Lund Svindal.
 • Utformning: Tekniken står för sig själv. PHENIX produkter förblir diskret, men faller positivt.

HIGH-TECH SKIDKLÄDER I PHENIX STORE PÅ KELLER SPORTS

Teknik måste också vara portabel. De innovativa jacka eller högteknologiska byxor är till liten nytta om du gör ganska motvilligt überstreifst brist på tilltalande utseende. Därför PHENIX specialiserat sig på återhållsamma design med harmoniskt matchande färger. Så allt passar stadsvandring eller kvällen i baren. Den bäst passar dina smycken från PHENIX återförsäljare men på banan. Där avslöjar alla sina innovativa fördelar: de smarta ventilationssystem som ger ett livligt utbyte av luft under textilierna. Den vattenavstötande material. De åtsittande blixtlås.

Den smarta fickor för liftkort, smartphone och skidglasögon. Den justerbara i längd byxor. I vår PHENIX Store hittar du både kvinnor och män innovativa detta väl för bergen bepansrade jackor och skidbyxor i en diskret design. Var det de moderna rakning Arrow Slim skidbyxor och skidjacka för män prismat eller Furano skidjacka för damer. Alla dessa produkter, kort sagt, det bästa av PHENIX nätet, du får på Keller Sports - i Phenix försäljning även vid särskilt attraktiva priser.

PHENIX PRODUKT: EXPERTRÅD FRÅN AKSEL LUND SVINDAL

Knappast någon är intensiv i naturen som yrkesverksamma, äventyrare och skidåkare. Training. Tävlingar. Expeditioner. Allt sker i det fria. Allt är under inflytande av elementen. Således djupgående är behovet av perfekt utrustning, som är skyddad, men ändå bekväma att bära. Att PHENIX produkter som kan leverera exakt, har sedan länge spridning. Därför elden både skidåkare, bland annat Aksel Lund Svindal eller Akira Sasaki utrustar och äventyrare som Ken Noguchi - och få lite tillbaka. De tävlande ger sina intryck och erfarenheter till elden som de kan i sin tur foder till sina nya skapelser.

PHENIX: TEMPERATURREGLERANDE MATERIAL TEKNIK FRÅN FLYG-

Förlängningen av en horisont slutar inte för PHENIX på stratosfären. Branden ser bokstavligen till stjärnorna. Eftersom du bär en jacka med PHENIX "Outlast", bär dig samma teknik från flygindustrin. Detta mycket tekniska materialet självt reglerar temperaturen. Någonsin komma till sådana innovationer och utveckla mer och mer det efteråt, elden forskning i sina egna forskningscentra och fabriker.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.