Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

EN KÄNSLA FÖR SÄKERHET

Stefan Ytterborn visste vad hans två pojkar inte kunde veta. När han såg henne från hissen på sluttningen, såg han sitt uppdrag kommer därför mycket på. Som före detta toppåkare misstänkt Ytterborn hur carving ski som bara slet av marknaden under nageln, skulle revolutionera sporten i skidåkning. Högre hastighet, fler faror större behov av säkerhet. Inte bara hans söner men alla skidåkare behövde ett företag som aktivt har försökt att förbättra säkerheten i backarna.

Med POC de fick det 2005. Redan på nästa ISPO presenterade det svenska företaget uppdrag och de första produkterna. Här, bara tanken på att minska de krafter som kan agera i en olycka på hjärnan och kroppen entusiastisk. Uppmärksamheten av scenen var POC säkert och kom lite senare definitivt in i medvetandet hos allmänheten världs skifahrenden. Under 2006 olympiska spelen, Julia Mancuso säkrade guldmedaljen i storslalom. På hjälm och skyddsglasögon medan glänsande tre bokstäver: P. O. C.

SKIDÅKNING PÅ VÄG - SÄKERHETS SKULL

Tre bokstäver, ett mantra: "POC är ett svenskt företag med ett viktigt uppdrag. Att göra vårt allra bästa för att rädda liv och minska effekterna av olyckor gravitations idrottare och cyklister" Denna mening skrivet med stora bokstäver på väggen av huvudkontoret i Stockholm - och är mer än bara motivation. Från backarna POC förde - förkortningen står för "Piece of Cake" - sin expertis i rad på vägen. Skidor och snowboard jag vandrade till en mountainbike och landsvägscykling.

Målet var alltid densamma. Men inte utan den nödvändiga stilen att glömma säkerhet och prestanda. Under dessa aspekter POC utformat sina produkter och det fungerar med absoluta experter. Så för att få ett samarbete med Volvo nya idéer när det gäller säkerhet och design. Genom sin AVIP kampanj (Attention, synlighet, interaktion och Protection) kommer också att öka varumärkes säkerhet cyklister. Dessutom är POC baserad på kunskap och erfarenhet av specialister inom idrott och olika områden inom vetenskap och medicin. Performance möter säkerhet. Det är POC.

I EN ÖVERSIKT

  • Grundad: 2005

  • Grundare: Stefan Ytterson

  • Huvudkontor: Stockholm

  • Antal Medarbetare: 160

  • Årliga Försäljning: cirka 32 miljoner US-dollar

  • Webbplats: pocsports.com

  • Sport: Cykel, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL POC

  • Awards: Eftersom grundandet POC har rensat mer än 40 internationella säkerheten, Design och Innovation Awards.

  • Professionell Ingång: POC samarbetar med X-spel och olympiska idrottare att optimera säkerhetslösningar.

  • Teknik: POC har sina egna laboratorier där experter skapar från sport och vetenskap innovationer.

POC FÖR KELLER SPORTS: HJÄLM, SKYDDSGLASÖGON OCH SKYDD

Om du vill öppna din riktning bergen, i naturen, du svingar på cykeln för att göra kilometer, kommer att utvärdera säkerheten spelar en viktig, men också underordnad roll. Varje gång det ska ges, inte ge för mycket utrymme i mitt huvud. Därför produkter POC ena sidan minimalistisk skandinavisk design, å andra sidan verkliga tekniska innovationer fungerar. Således Spin dynorna minskar hjälmen, energi effekt på hjärnan i en nedgång, medan Carl Zeiss Tydlighet skivor garanterar skid och snowboardsglasögon tack vare hög kontrast bästa utsikten.

Den lätta, ventilerade Protector västra orienterad i sin tur på motorcykeln standard. Maximal säkerhet och maximal komfort som du får också på Keller Sports. I vår butik hittar du både hjälmar och skyddsglasögon och beskyddare av POC. Vi har också lätt och elegant funktion Bär svenska eld på erbjudandet. Andra sportutrustning som tröjor, cykling shorts, Arm & benvärmare, knä / armbågsskydd och ett urval av mössor, mössor och strumpor av POC på Keller Sports slutföra din outfit.

DET SÄKRASTE FÖR BÄSTA

En liten lutning galenskap hör naturligtvis att om du professionellt rusar ner mer än 100 km / t isiga backar; när hjulet accelererar h på den öppna vägen vid 70 km /, snöig, steniga sluttningar som förrätt, snarare än att tjäna som en varning. Tar bara säkerhet är fortfarande långt ifrån någon underordnad roll. Tvärtom. Den vita och POC och därmed byta mycket med X-Games idrottare, olympiska idrottare och cyklister från. Snowboarder Jeremy Jones är lika mycket ett lag som skidåkare Julia Mancuso, cyklist Gustav Larsson eller BMX ryttare Daniel Dhers. En ge och ta. POC ger trygghet och får input från hans idrottare. Således passar elden alltid dina produkter till kraven extremster förhållanden. De bästa förutsättningarna. För dig också!

ARBETS PÅ VÄG OCH SLUTTNINGARNA

Z-U-F-A-L-L. Sex bokstäver som inte har någon plats i varumärket väsen POC. Därför väljer det svenska bolaget för sina innovationer utöver idrotts och vetenskapligt förhållningssätt. I POC LAB experter fiol från sporten med trafik och hjärnspecialister till säkrare lösningar för spår och landsvägscykling. Så POC belyser säkerheten inom idrotten faktiskt från alla perspektiv. Och eftersom det kan väl säkrade mer intensivt gränserna, är tillägnad POC WATTS projektets prestanda och bästa möjliga aerodynamik. Så du kittla ut de sista tiondelar på cykel eller i backen.