• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PUMA ONLINE STORE: ATHLEISURE & SPEED

Hela puma som har erövrat världen med storm under de senaste 70 åren är en symbol för vad PUMA varumärket representerar: styrka, dynamik, smidighet och trend. Tillverkaren från Herzogenaurach kombinerar cool, urban design med topp funktionalitet och höga kvalitetskrav. Vare sig i den professionella, på gräsrotsnivå eller på resande fot - den världsberömda katten ser inte bara bra, det driver dig till idrotts excellens. Upptäck de trendiga sport stilar i PUMA webbutik på Keller Sport och fråga dig själv din outfit tillsammans.

PUMA ERBJUDER: VAGGAN AV SPORTARTIKLAR

Herzogenaurach, en släpptes liten stad nära Erlangen: Här var visionen om två bröder som förändrat världen av sport nästan 100 år sedan. Rudolf och Adi Dassler började 1920 med produktion av högkvalitativa sportskor och grundade sport skofabrik Dassler bröder. de två pionjärerna snabbt gick sedan var och en har sina egna vägar. Deras passionen förblev dock finns - och så grundade Adolf adidas och Rudolf, som kallas "Puma" företaget med samma namn.

Särskilt fotboll, hade det gjort för sport-besatt schweiziska franc, och så Rudolf ursprungligen specialiserat sig på tillverkning av knapar fotbollsskor. Här åren av kollektiv mixtrande bidrog Herberger frukter med den legendariska Miracle of Bern-coach Sepp. År 1952 revolutionerade företaget fotbollsvärlden och kastade "PUMA super atom" i serie på marknaden, som lade grunden för alla senare modeller.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1948
 • Grundare: Rudolf Dassler
 • Huvudkontor: Herzogenaurach, Tyskland
 • Antal Medarbetare: Mer Än 10 Tusen
 • Årliga Försäljning: över 4 miljarder euro
 • Webbplats: puma.com
 • Sport: Löpning, Träning

3 GODE RÄSAR TILL PUMA

 • Awards: Företaget hade 2017 bland de fem bästa arbetsgivare i Tyskland. Ingen klädföretaget klarat sig bättre.
 • Bevarande: Koncernen fokuserar på hållbarhet: 2020, har bolaget ägnat tio viktiga punkter.
 • Rättvisa: Under årtionden, sportartiklar tillverkare arbetar med välgörenhetsprojekt i Afrika.

PUMA - SPETS ATLETER PÅ WORLD TOP

Quick, PUMA blev en av de största sportartiklar tillverkare i världen, Diego Maradona och Lothar Matthäus bästa Footballers utrustade med exempelvis Pele alls, vilket rally med sportskor på fötterna begåvad flera världstitlar. Som förutseende Rudolf Dassler redan tänka på ett crisscrossed lite marknadsföring och reklam era, visade han vid denna tidpunkt. tillfrågad av en journalist om PUMA betalar utsedda av dem spelare, sade han: "Vi har aktiva idrottare som kontaktpersoner reklam är dyrt, och ingen reklam är dyrare Detta är ett gammalt talesätt ..."

Men inte bara fotboll myntade tillverkaren som leverantör för flera epoker: Även i friidrott, smides etablerad från Franken till en verklig global aktör. Som första företag att sätta på vulkaniserat sulor. Heinz Fütterer skred 1954 i Japan världsrekord av hittills betraktas som oslagbara Jesse Owens innan den tyska sprint legenden Armin Hary sprang till guld i OS i Rom 1960 i PUMA. Och sedan kom "Lightning Bolt" en blixt brast Usain Bolt alla tills nyligen ofattbara mått på tartan banan. Alltid bär PUMA löparskor. Han pulvriserad viktigaste världsrekord och var redan under sin karriär som en av de största idrottare genom tiderna i historieböckerna. Hans mästerverk: 100 meter i 9,58 sekunder vid 2009 VM i Berlin. Detta motsvarar h med en hastighet av 37,58 km / - men inte tillräckligt för att springa iväg till en fullvuxen katt. Pumas skapar h topphastighet på upp till 72 km /. Ändå ett världsrekord för evigt? Fullt möjligt.

PUMA STORE - FOREVER SNABBARE

Att professionella och amatöridrottare både sätta inte konstigt varumärket med puma när det gäller att få ut mesta möjliga av det. Eftersom: De Franks omfattar förutom fotboll och friidrott och alla andra sporter med sitt sortiment. Under mottot "Forever snabbare", har företaget åtagit sig att i 70 år "den snabbaste sport varumärke i världen" att vara med de snabbaste idrottare. "Forever Snabbare är alltid först, aldrig andra, aldrig tredje." Charles Johnson, global chef för innovation PUMA har sin egen som en innovativ ledare på följande sätt: "Den enkla delen är drömmer Vad kan vara den verkliga arbetet börjar räkna ut hur man få det gjort.". Det är lätt att drömma om en sak, men det verkliga arbetet börjar där det handlar om hur du vill uppnå sitt mål att ta reda på.

Även för 2019 återstår hastighet drivande motiv PUMA: sporttillverkaren kommer att utforma en gemensam Porsche Design Sports samling tillsammans med Porsche Design, exklusiva bland annat sportkläder, skor och accessoarer kommer att omfatta och start av ett strategiskt partnerskap. Den sportkläder linje till en unik kombination av livsstil och prestanda slitage är med funktionella krav och exceptionella purist stil.

PUMA SPORTSWEAR - FÖR STUDIO, UTOMHUS & STAD

Du är en passionerad dansare och letar du efter de perfekta passformade skorna för att få dansgolvet att glöda? Oavsett om det är mitt i yoga, träning med aerobics och freeletics eller daglig löpträning. Hos PUMA hittar du ytterkläder som sitter som en andra hud, som optimalt reglerar värme och fukt, och som leder dig till högsta prestanda. Och inte bara det - även på vägen: kattkatten ställer in atletiska trender, och kombinerar det bästa av funktionalitet och atletik med djärva mönster och omisskännlig, klassisk enkelhet.

Vare sig sneakers, casual byxor eller ytterkläder: sportmärket PUMA står för livsstilen. Inte minst för att det länge etablerade företaget alltid kunde inspirera populära stilikoner för sig själva. Så megastjärnor som Rihanna är under kontrakt, även Selena Gomez eller den helt nya supermodellen och skådespelerskan Cara Delevigne kan fotograferas i sportskor, toppar eller joggingbyxor. Den aktuella kampanjen "Gör du", promoterad av Delevigne, syftar till att förmedla kvinnor i synnerhet: Dela dina passion, rädsla, dina berättelser och visa styrka!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.