• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PYUA - ÅTERVUNNET HIGH-TECH YTTERKLÄDER FRÅN KUSTEN

Nästan 1000 kilometer Kiel och Garmisch-Partenkirchen. Om tio timmar lång bilresa. Direkta grannar inte kusten och berg i Tyskland verkligen. Ännu PYUA överbryggar gapet. utvecklats i Kiel, född i bergen. Så det hela började. PYUAs grundande mål: att glädja utomhus marknaden med elegant och högkvalitativa funktionskläder. Det primära målet var, är och förblir miljön. Nature respektfullt, resurs skyddande och kemikaliefri PYUA vill agera och avslutades 2009, alltså den första utomhus varumärket i världen tecknat ett samarbetsavtal med ett textilåtervinningsföretag. Tack vare samarbetet med Wenkhaus består PYUA artiklar från återvinningsbara material 100 procent. Så att branden lade grunden för deras återvinning sluten slinga och sätta en outtömlig krets för funktionella kläder i rörelse.

PYUA PRODUKTER: PURE. CLEAR. OÄNDLIGT.

Istället för att fokusera på ändliga resurser, skapade PYUA en självdrivande systemet. Denna oändlighet symboliserar lutande Åtta av logotypen, som tas emot tillsammans med företagsnamn, en meningsfull symbios den. "PYUA" kommer från den asiatiska och översätter som ren och klar. Och precis som elden skulle fortsätta. Hållbarhet är högsta prioritet, natur och lever i harmoni med det är den drivande kraften för företaget. Samtidigt PYUA du vill förbereda sig för strid med elementen. Du funktionella kläder päls, skyddar både dig också i bergen än till sjöss och i staden från snö, vind och regn. Således "Mountain Nautic Engineering" ger eld som symboliserar å ena sidan, strävan efter naturen, å andra sidan, mixtrande av funktionella, innovativa produkter.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2008

 • Grundare: timo Perschke

 • Huvudkontor: köl

 • Antal Medarbetare: 14

 • Årliga Försäljning: cirka 2 miljoner Euro

 • Webbplats: pyua.de

 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL PYUA

 • Teknik: PYUA kombinerar funktionella material med minimal ekologiska fotavtryck.

 • Professionell Ingång: PYUA är medlem i Fair Wear Foundation och uteslutande tillverkas i Europa.

 • Awards: PYUA får Ispo Awards och andra utmärkelser såsom ECO Award från DSV regelbundet.

PYUA AT KELLER SPORTS

PYUA undersöker förebild aktiv. Spara resurser, CO2-utsläpp och avfallsproduktionen minimeras - alla dör på elden. Men Kieler vill leverera samma andas, varm, vattentät och vindtät funktionskläder. En balansgång. Det är just den Functional ofta frågar skadliga kemikalier eller inte återvinningsbara material. Därför utvecklade PYUA egna högpresterande material, såsom ClimaLoop laminat. Skadliga ämnen såsom FC eller PTFE, företaget undvaras i produktionen av denna innovativa material.

För detta är den gjord av återvunnet material kan återvinnas sig igen, men ändå andas 100 procent vattentät och vindtät. Sådana kombinationer förde elden olika innovationer och miljöutmärkelser, och när du PYUA återförsäljare Keller Sports öppnar dörren till en hållbar, ekologisk ytterkläder. I vår butik får du PYUA skid- och snowboardjackor, byxor funktion och tees, plus naturligtvis mycket funktionell, mångsidig utomhus jackor. I alla PYUA produkter dig kan det vara säker på att du stil och funktion vereinst med en känsla av miljön.

PYUA: HÅLLBAR STIL INSPIRERAD AV OLYMPIA VINNARE

Naturskydd för att njuta av dem intensivt. PYUA ser också själv förankrad i havet både i bergen än du skulle vilja, därför att varje centimeter, som du sätter tillbaka dem på öppna, välutrustade. Plagget du ska ge frihet att när som helst göra en omväg. Till bekant att lämna för att utforska nya saker. Ingrodd branden är i vintersport, som du etablerar uppvärmningen, isolerande och vattenavvisande jackor och byxor - de athleisure-tankar men aldrig förlorar synen av. Tidlösa mönster möter snygga färger kan därmed bäst av naturen i staden översätta. PYUA erbjudanden är varierade, vilket också lockar sport kändisar i kombination med miljöaspekten. Så i 2008 vann varumärket den tyska skidåkning legender Rosi Mittermaier och Christian Neureuther som ambassadör för sig själv. 2016 kom snowboard Oympiasiegerin Nicola Thost Team och arbetade aktivt i samlingen "i harmoni med naturen".

PYUAS UNIQUE CLOSED-LOOP ÅTERVINNING

Hållbara produkter. Du är PYUAs stora mål. Det är viktigt att de enskilda materialen är så rena som möjligt för produktion. Bara så att de kan återanvändas senare. För att det ska ha ett effektivt system för hand brand utvecklat sin unika återvinning sluten slinga. Hon arbetar med tillsammans återvinningspartners, också använder befintliga gamla kläder. Det eller direkt i PYUA butiken kan du lämna din slitna kläder. Därefter sorteras och används för framställning av nya produkter. Denna process minskar CO2-utsläppen från tillverkningen av PYUA produkter betydligt. Till exempel, utsläpp i återvunnen polyester, till exempel, med en femtedel lägre än med traditionella processer med hjälp av olja - utan avkall på kvaliteten, naturligtvis. En del, såsom en dragkedja, ibland inte återvinns, är det downgecycelt.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.