• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

REEBOK - DET BÖRJADE MED SPIKES

En betydelse uppfinning som skulle förändra de grundläggande principerna för friidrotts evigt, gjordes sent 19-talet ovanför en godis butik. I den engelska Bolton Joseph William Foster arbetade minutiöst över sin fars verksamhet på en ny typ av atletisk sko. Han skruvas taggar på sulorna för att kunna mer effektivt överförs till kraften från benen, bör vidhäftning till golvet förbättras. I början av en unik historia. Foster grundade ett företag, Foster and Sons kallade sina speciella löparskor spred sig som en löpeld.

MED REEBOK SKOR SNABBT SOM EN GAZELLE

Senare, 1958, tog Foster sonson över bolaget - och kallade den för. Detta berodde på en enkel ordlista som Joe Foster hade vunnit på en ungdoms körning. I det fann han medan du surfar på ordet Reebok - den sydafrikanska Gazelle: snabb, skicklig och graciösa - en idealisk namn för hans unga och beslut företag. Snabbt Reebok har fått i den efterföljande världsstatus, med hjälp av expansion till Amerika på sjuttiotalet och alltid i framkant. Till exempel med guckusko Freestyle, satte 1982 på marknaden, som har blivit en symbol för aerobics och fitness axel och blir därmed en av de bäst säljande skor genom tiderna.

Reebok skor var kända modeller pump av den legendariske på 80-talet. Luftkammare i skorna kunde fyllas med hjälp av en liten pump med luft för att optimalt anpassa sig till de skor på fötterna. Då som nu, Reebok vet så exakt vad du behöver för att optimalt hämta bästa prestanda. Alltid målet i åtanke att vara unik och att stå fast. Ingenting skulle kunna stoppa eller bara kastas ur kurs. Åtminstone ditt material. Det bästa exemplet på detta är samarbete med företaget CrossFit. Som en officiell partner till CrossFit Reebok är fortfarande hans känsla för aktuella trender och förlitar sig på en sund kropp som grund för ett långt liv.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1895
 • Grundare: Joseph William Foster, Jeff Foster, Joe Foster
 • Huvudkontor: Canton, USA
 • Antal Medarbetare: Mer Än 650 Vid Huvudkontoret
 • Årliga Försäljning: 1,84 miljarder euro (2017)
 • Webbplats: reebok.de
 • Sport: Löpning, Träning

3 GODE RÄSAR TILL REEBOK

 • Bevarande: Reebok arbetar ständigt med att bli mer hållbara och utformade 2018 vegan sportskon.
 • Professionell Ingång: Två gånger vunnit varumärke ambassadör Tia-Clair Toomey i Reebok skor titeln "Fittest kvinna på jorden".
 • Teknik: Reebok arbetar ständigt på innovationer som Flexwaeve teknik som utformats för att förbättra prestanda.

REEBOK-IDROTTARE: MAXIMUM FITNESS

2016 gjorde hon helt enkelt både: Hon förberedde sig för de olympiska spelen i Rio, disciplin tyngdlyftning och för CrossFit Games. Simning, löpning, vikter lyft: Tia-Clair Toomey kunde inte stoppas. Hon är nu dubbelt så CrossFit Games mästare, vann 2017 och 2018 och har sedan dess varit känd som "den starkaste kvinnan på jorden". I sina två segrar hade hon kläder Reebok. Passar vad Reebok skriver om sig själv: "Fitness är förankrade alla människor i djupet som vill ta reda på hur mycket mer de kan åstadkomma är - villiga att göra något och övervinna alla hinder."

REEBOK CLASSIC: ÄR EN GAME CHANGER

Reebok Delta är grunden för företagets framgång. Den credo Reebok: vara ett spel växlare. Du kommer drivs av din önskan att hitta din egen toppform, psykiskt, socialt eller fysiskt. Game Changer optimera själva bestående, förtroende för sina förmågor och är blygsamma här.

DIN OUTFIT FÖR REEBOK SPORTS KELLER

På Keller Sports kan du hitta ett stort utbud av Reebok kondition och kör artiklar. Särskilt populära är de sofistikerade drifts byxor och snygga kör skjortor som du stödjer körs i din. På sommaren de håller dig sval och varmt på vintern. På samma sätt kan du hitta naturprodukter med den innovativa Reebok tekniken Flexweave på Keller Sports och naturligtvis igång och träningsskor kan på ett företag som startade med innovativa sportskor inte saknas i vårt sortiment.

a

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.