Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

RHÖNISCH - FAMILJEFÖRETAG MED IDROTTSLIGA RÖTTER

Familjeföretaget grundades av Hellmut Röhnisch, Sveriges första guldmedaljör i gymnastik. Hans hustru Margareta var också medlem i det stora olympiska gymnastiklaget i Berlin. I början koncentrerade sig märket på tillverkning av gymnastik- och fitnessutrustning. I samband med den stora aerobics- och fitnessvågen som spred sig från Amerika till Europa under 80-talet utökades sortimentet så småningom till att även omfatta sport- och fitnesskläder.

HÖG ANDNINGSFÖRMÅGA OCH TILLFÖRLITLIG FUKTTRANSPORT

Röhnischs sportkläder påminner med sina slående ljusa färger än idag om 80-talets neontrend. Med denna touch av retro är plaggen i den senaste kollektionen riktiga blickfång på gymmet eller när du tränar utomhus. Fitnessklädestillverkaren gjorde en verklig revolution när man på 90-talet introducerade en kollektion med mikrofiber. Den smarta, innovativa textilen har gjort kunder från hela världen nöjda med sin höga andningsförmåga och pålitliga fukttransport. Särskilt gymnasterna uppskattade tygets höga, tidigare oanade elasticitet som gav dem ännu större rörelsefrihet.

⚠ TIPS: Hitta reducerade artiklar från RÖHNISCH i varumärkets outlet: RÖHNISCH SALE

HÖGKVALITATIVA TRÄNINGSKLÄDER UTAN BEGRÄNSNINGAR

Än idag använder familjeföretaget mikrofiber i sina tränings- och fitnesskläder. På så sätt erbjuder Röhnisch idrottskvinnor högkvalitativa träningskläder utan att deras rörelsefrihet begränsas. Kvinnliga vänner av sport och fitness hittar intelligenta och professionella produktlösningar för att uppnå sina träningsmål i sportklädestillverkarens produktsortiment.

MODELLER I STORLEKARNA XS TILL XL FÖR OTALIGA KVINNORS ÖNSKEMÅL OCH BEHOV.

Så småningom började tillverkaren av träningskläder tillgodose behoven hos kvinnliga idrottare inom andra discipliner än gymnastik. Röhnisch lanserade en plus size-kollektion för kvinnor med särskilt feminina kurvor. Färgerna och passformerna uppfyller otaliga kvinnors önskemål och behov. Röhnisch fitnesskläder erbjuder en ljus och estetiskt tilltalande färgblandning för sport- och fitnessvänner från hela världen. Det svenska märket riktar sig till kvinnor med en aktiv och modig livsstil full av styrka och glädje. Det familjeägda företaget har som mål att erbjuda ett rikt och välsorterat sortiment av funktionella och inspirerande sportkläder. Som ett märke av kvinnor för kvinnor erbjuder sportklädestillverkaren sina modeller i storlekarna XS till XL.

DEN PERFEKTA OUTFITEN FÖR VARJE SPORT

Röhnischs sportkläder är inspirerade av den svenska naturens höst- och vinterlandskap. Det familjeägda företaget hämtar inspiration från vinterns snöflingor och höstens dagg och dimma. Även under de kalla och blöta höst- och vintermånaderna är trenden att träna utomhus. Upptäck det svenska märkets unika kollektioner och välj en ren, skandinavisk design för din träningsoutfit eller välj träningstights i blommig design med hög statement-faktor!