Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2116

RUDY PROJECT - VARJE STEG PÅ FRAMGÅNG

Oavsett om Rudy Barbazza, grundare av Rudy Project, en passionerad cyklist är, vet vi inte. Från sin kärlek för bästa design och hög kvalitet bearbetade produkter av italienarna å andra sidan aldrig gjort en hemlighet. Så det är ingen överraskning att han snabbt tog sin grundades 1985 i Treviso, Italien Företag Rudy Project skede seger för etappseger och klättrade Mount Olympus av cykling. Vetenskap, teknik och estetik är grunderna för Rudy Project produkter Sedan grundandet av branden. Säkerhet för ögonen och huvudet resultatet.

RUDY PROJECT - HI-TECH FÖR ÖGONEN OCH HEAD

Först Rudy Barbazza cyklist med hög kvalitet solglasögon, utökade sedan cykelhjälmar och glasögon för andra sporter levererat portfölj av italienarna. Alltid i fokus här är att tekniken och materialet. Ett brett synfält, reptålighet och okrossbart linser. Dessa enorma stabilitet för maximal ögon säkerhet och justerbar rem för komfort. En del av sportglasögon från Rudy Project. Naturligtvis övertyga men även Bike Hjälmar för italienarna. Utöver sin överlägsna aerodynamik och den enorma komfort även den stela och antiknacknings struktur som håller borta slagenergin i händelse av ett fall från huvudet, deras uppgift full som möjligt.

Länge företaget har över hela världen på grund av användningen hochwertigster material i glasögonbågar och innovativ teknik vid dess hjälmar framgång. Italienarna bestämmer händelserna den professionella cykellopp från Frankrike till Australien och också bland amatörcyklister Rudy Project produkter åtnjuter stor popularitet. Och ändå brand resterna på vägen, inte lyfter trots all framgång. Hittills är det en familj, Rudy Barbazzas söner Cristiano och Simone men arbetar i ledande befattningar inom företaget. Dessutom är alla Rudy Project fortfarande utvecklat och producerat produkter i Italien och många en revolutionerande idé gjorde sin säkerhet Treviso tog sig till cyklister i världen.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1985
 • Grundare: Rudy Barbazzo
 • Huvudkontor: Treviso, Italien
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: rudyproject.com/de/de-de/
 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL RUDY PROJECT

 • Teknik: Rudy Project använder revolutionerande material för att garantera säkerheten för att optimera sina produkter.
 • Professionell Ingång: Rudy Project produkter testas av elitidrottare från hela världen och transporteras.
 • Egen Produktion: Från utveckling till produktion: Rudy Project produkter är tillverkade i Italien.

RUDY PROJECT LAGRA I KÄLLAREN SPORTS

Rudy Project Shop på Keller Sports kan du hitta många premiumprodukter Rudy Project nätet. Vi erbjuder vi innovativa mountainbike och racing hjälmar och den bästa cykel glasögon brand. Vare Defender, Stratofly olika Tralyx modeller eller Syntrex alla Cykling glasögon Rudy Project står för högsta kvalitet och överlägsen design. Således är mycket funktionella sportglasögon utrustade med många tekniska funktioner som ger säkerhet och komfort. De dynamiska mönster ger också för ett sportigt utseende och förmedla energi och kvickhet.

Matchnings hjälmar är som glasögon Unisex produkter. De uppfyller även de senaste säkerhetsstandarderna - både när det gäller de krav samt mountainbike på cykel racing. Därmed övertyga hjälm modeller Protera, Sterling, Spectrum och Race Master, vi leder som Rudy Project återförsäljare, med vetenskapligt utvecklade tekniker såsom, men Hexocrush, MIPS och In Mould. Andra säkerhetsrelaterade detaljer såsom små reflexer på hjälmen eller den enorma komfort på grund av anpassnings passform runt Rudy Project från artiklar. En titt på vår rika Rudy Project Store är värt därför alltid, särskilt som vi erbjuder högkvalitativa produkter i Rudy Project Sale ofta till attraktiva priser.

CHAMPIONS OF TRUST GLAS TECHNOLOGY RUDY PROJECT

annan än den legendariska Bernard Hinault Ingen det cyklades det de första elitidrottare med Rudy Project sportglasögon över mållinjen i Tour Frankrike. Att han kunde komma in sitt femte totalsegern på tiden, talar också för Rudy Barbazzos Glasögon: Hinault hade kunnat frigöra sig från sådana välkända konkurrenter som Greg LeMond och Stephen Roche och Rudy Project levererade en introduktion för att mäta i cykling elit. Sedan dess 1985 som var otaliga Radlegenden tillsattes, som var utrustade med Rudy Project artiklar: Miguel Indurain, Jan Ulrich, Erik Zabel, Claudio Chiapucchi och Vincenzo Nibali bekant och litar på premiumprodukter från Treviso, bekräftar en hållbar framgång italienska märket. Det har länge varit omfattande sponsordelen av den framgångsrika marknadsföringskoncept Rudy Project - slutligen finns inget bättre ambassadör än världens bästa idrottare.

INTE BARA OM LIGHT OPTIMAL: RUDY PROJEKT SKYDDSFAKTOR

Rudy Project sätter verkligen hjulen i rörelse för dig en säker som möjligt följeslagare för din cykelturer för att vara. Sedan 1985 drivs av strävan efter excellens och nu utrustade med så mycket erfarenhet, flyr produktutvecklare i den italienska Fire ingen säkerhet detalj. Så oavsett om det gäller att hålla koncentrationen av högsta möjliga komfort hög, eller för att ge tekniska detaljer för ökad säkerhet, Rudy Project produkter för träning och tävling alltid röra vid den övre gränsen.

Till exempel tack vare justerbara nässtoppar och tippspetsar för optimal passform, tack vare Vent Controller mot dimning och tack vare Graphene-kompositkonstruktionen för mer stabilitet. Denna lista över tekniska framsteg kunde fortsättas ett tag även med sportglasögon. För att inte tala om hjälmarnas idealiska materialegenskaper. Prestandasolglasögon och hjälmar garanterar i slutändan att cyklister kan koncentrera sig fullt ut på det väsentliga: få bästa prestanda på vägen.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.