• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

UPPKALLAD EFTER SMEKNAMNET PÅ GRUNDAREN - RUKKA

År 1950, Roger Störling grundar en familj av ytterkläder med outtalbara namnet "AB Sportsbeklädnad Urheiluvaatetus Oy". De första jogging kostymer uppstå även i köket på en gammal gård i Karleby, en liten stad på den finska västkusten. Kort därefter Företaget flyttar gett framgång sina produkter i ett varuhus i centrum och börjar kommersiell produktion.

Senare erbjudandet till regntät kläder, främst expanderat för seglare. Namnet Rukka först visas 1966, då fortfarande med tillägget "produkter". Från 1981, elden fungerar då endast under "Rukka" - smeknamnet på grundaren, som också tas upp i logotypen. Flaggorna avbildas finns bokstäverna R-U-K-K-A i den internationellt giltiga sjunker alfabet - en hyllning till sporten segling, den ursprungliga kärnverksamhet Rukka.

RUKKA SOM EN DEL AV DEN L-FASHION GROUP

Genom att döpa familjen med egna tekniska landvinningar i andra divisioner börjar förväg och ger fler och fler produkter till Rukka Rukka handlare. Således man får från 1980-talet ett namn med robusta motorcykel regn kostymer. Vid den internationella cykel- och motorcykelutställning IFMA i Köln Rukka erbjuds då första klädtillverkaren vattentät, men ändå andas textil passar för motorcyklister.

Senare även division "Rukka Husdjur" kommer att erbjuda kläder, selar och koppel för hundar i Rukka försäljning. Rukka själv är sedan 1990 en del av L-Fashion Group - med 240 miljoner år försäljning och 1.600 anställda, är ett av de största modeföretag i Skandinavien. Bland varumärkena i gruppen också Icepeak, Luhta, torstai och Sinisalo, som i många friluftsentusiaster samt golf och skoterentusiaster är mycket populära.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1950
 • Grundare: Roger "Rukka" Störling
 • Huvudkontor: Lahtis, Finland
 • Antal Medarbetare: 1,600 (L-Fashion Group)
 • Årliga Försäljning: 240 miljoner euro (L-Fashion Group)
 • Webbplats: rukka.com
 • Sport: Löpning

3 GODE RÄSAR TILL RUKKA

 • Professionell Ingång: Rukka är den officiella outfitter av den ryska skidförbundet.
 • Livslängd: Före produktionen, allt material testas i den finska vildmarken på sin robusthet.
 • Teknik: Rukka hade producerat den första tillverkaren av vattentäta, men ändå andas textil kostymer.

DEN RUKKA STORE PÅ KELLER SPORTS

Tack vare erfarenhet på över 70 år inom väder ytterkläder ligger Rukka har byggt upp ett rykte som en kvalitetstillverkare. Därför Keller Sports erbjuder premiumprodukter från Rukka nätet. De senaste samlingarna av märket ansluta den som alla Rukka produkter en praktisk funktionalitet och enorma komfort med den högsta nivån av säkerhet. I vår Rukka butiken Vi erbjuder främst de löpande kläder finska varumärket i Rukka Sale ofta särskilt attraktiva priser. Med "Jonah" löpartights för män Rukka exempel erbjuder den perfekta kör byxor för den kalla årstiden eller på svalare dagar.

tyg den A.W.S sträcka med maskinlägg vid knäna och i steget är mycket bekväma och är genom tillsats av spandex på exponerade områden genom flexibla. Det andnings termiska materialet torkar snabbt och hjälper till att reglera luftfuktigheten vid stora ansträngningar perfekt. Speciella funktioner inkluderar säkerhetsgivande reflekterande element, blixtlås vid anklarna och en praktisk bakficka med dragkedja. En elastisk linning med snöre också garanterar maximal komfort.

RUKKA MAIKKULA: LÄTT VADDERAD HYBRID VÄST FÖR LÖPTRÄNING

Passar till "Maikkula" Model: En hybrid väst för att köra eller för lager på lager när det gäller kort i friska luften och du ser lite extra värme önskemål. På att driva sträckan på sidorna medger en hög grad av rörelsefrihet, medan vindtätt och vattentätt softshell material motstår effektivt motvind. De främre och bakre delar är lätt vadderad, men bearbetas med en lös söm quiltning art som inte har några porer, kunde tränga in genom vattnet. Modellen för kvinnor, som du också hittar i vår Rukka butiken, som kallas "Marjaniemi".

RUKKA PRODUKTER: TESTADE I DEN FINSKA VILDMARKEN

Det som förenar alla produkter Rukka, påståendet att alltid erbjuda bästa möjliga kvalitet. Så olika material i förväg testat många gånger under olika väderförhållanden i det vilda landskapet i Finland, före landning på Rukka återförsäljare. Vid utvecklingen av prototypen även professionella testteam kommer med många elitidrottare som används som miteinbringen sina erfarenheter och förväntningar Rukka produkter. Inklusive egenskap av ryska skidförbundet för Rukka som officiell leverantör.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.