• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ATOMIC - BÄSTA CHANS

Josef Liebhart hade inte för avsikt att starta ett företag som skulle förändra bergsklättring hållbar. Den 8 juli 1935 i en Munich bakgård, grundade han ett dotterbolag till Sa (shakers) och Le (s) WA (ren). Foto Bags från början förde honom mest intäkter, och han hade ryggsäckar och läder fotbollar sy. Senare utvecklade Salewa skidstavar från träet av hassel träd. The Harbinger.

Den första kontakten med berget sport kom Hermann Huber, en klättrare från staden, tåget vid Salewa inom industriell verksamhet kvar hade. Huber ville klättra i Anderna, som behövs för lämpligt material. Tillsammans utvecklade unika andinska ryggsäck som var lätt och robust, vilket lägger grunden för den tematiska specialisering av ditt företag som en tillverkare av hög kvalitet och funktionella sportutrustning för utomhus och bergssporter. Senare Huber utsågs VD för Salewa.

THE MOUNTAIN SPORTS REVOLUTION

Salewa var ostoppbara därefter. Innovation följde innovation, inget berg okuvlig, drivet av Hermann Huber, som hade sin erfarenhet i bergssporter med flöde i produktionen. Salewa uppfann de justerbara Classic stegjärn, är fortfarande en av de mest framgångsrika produkter. Inte mindre än en revolution, uppfinningen av Hohleisschraube var. De satte en ny standard i bergssporter. Örnen, symbolen för precision och kraft, är logotypen för Salewa. The Great bergsklättring, Reinhold Messner och Kurt Albert, testade nya idéer Salewa på sina expeditioner. De var alltid övertygad.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1935

 • Grundare: Josef Liebhart

 • Huvudkontor: Bolzano, Italien

 • Antal Medarbetare: Ca 600

 • Årliga Försäljning: ca 240 Mill. EUR (Oberalp SPA)

 • Webbplats: salewa.de

 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL SALEWA

 • Awards: 2018 Salewa hedrades två gånger på den internationella sportartiklar handel Outdoor: för skon modellen "Wildfire Edge" och ryggsäcken "Apex Wall".

 • Bevarande: Salewa produceras av Responsible Down Standard (RDS) - en av de strängaste djurskyddsbestämmelser om återhämtningen ner.

 • Rättvisa: Sedan 2017 Salewa "Fair Foundation Leader". Med mer än 97 procent av produkttillverkning, är arbetsförhållandena övervakas.

HIGH-TECH OCH TRADITION TILLSAMMANS

Salewa är nu Europas ledande bergssporter multi specialist. Salewa kombinerar teknik och know-how på Everest nivå. Jackor för inspelningsbar: du skydda dig, även i de mest utmanande stunder - när det stormar, piskar regnet eller om du kämpar genom snön. Detta beror på den bearbetade high-tech: Några av jackor är utrustade med ett membran Power Text Codura®. Det är extremt tålig, andas och håller dig torr. Ovanpå att du alltid klädd snygg och elegant.

Detsamma gäller skorna: vandring, klättring och vandring - alltid du har en perfekt och bekväm passform, de ljusa färgerna inte bara låta dig på berget, men också i staden ser bra ut. Du behöver T-shirts, byxor eller shorts? Inga problem! Salewa vill stödja människor "som tycker livet till fullo, kommer att gränser bedriver drömmar, drömmer om större saker: Oavsett hur långt de går - det viktiga är hur de är på väg."

ALLT FÖR DIN ÄVENTYR

Med en ryggsäck Salewa du kan stuva bekvämt alla viktiga och har alltid snabb med din turer tillgång till den. Funktionella detaljer, såsom fästslingor, höj- och sänkbara lock utgångar för hydrationssystem eller visselpipor gör en Salewa ryggsäck perfekt följeslagare för bergsbestigning, vandring och klättring. Naturligtvis finns det bredvid en ryggsäck Salewa annan praktisk utrustning såsom sovsäckar, vattenflaskor och leggings, levereras komplett med friluftsutrustning. I Salewa Shop på Keller Sports kan du beställa kläder på nätet och hitta rätt utrustning för dina äventyr.

SALEWA I KELLER SPORTS

Oavsett om du har en Salewa ryggsäck Salewa skor, en utomhus jacka eller Salewa utomhus byxor. På Keller Sports kan du köpa Salewa erbjudanden på nätet - och ganska bekvämt och enkelt. Vi erbjuder dig ett stort urval av över 300 utvalda artiklar och hjälpa dig att hitta rätt produkter i Salewa försäljning. Vänd dig till några frågor bara att kontakta vår serviceteam - via telefon, via chatt eller e-post.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.