• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SALEWA OUTDOOR - TRADITION, UTVECKLING OCH ETT SÄRSKILT MÅL

Företagets mål förändrades i och med utvecklingen av Andes-ryggsäcken 1955. Salewa utvecklades från en tillverkare av lädervaror till en tillverkare av tillbehör och kläder för utomhussporter. Detta följdes på 1960-talet av utvecklingen och produktionen av den fullt justerbara Classic-lättviktsramponen. Produkten är fortfarande en av de mest framgångsrika i varumärkets sortiment. Med uppfinningen av den ihåliga isskruven blev Salewa en internationell pionjär när det gäller innovation och därmed en av de mest framgångsrika leverantörerna av bergsport.

Sedan 1979 har örnen prytt Salewa Outdoors logotyp och har sedan dess representerat varumärkets kvalitet och närhet till naturen. 1985 utvecklade företaget nya produkter i samarbete med Reinhold Messner, som han testade på sina expeditioner. År 2003 utökade det Münchenbaserade företaget sitt utbud av utrustning till att även omfatta trekking- och vandringskängor. Efter många årtionden av en traditionsrik företagshistoria håller varumärket fortfarande fast vid sitt mål: att uppleva naturen och samtidigt vara utrustad på bästa möjliga sätt.

SALEWA SKOR - FRÅN FUNKTIONELL TILL CHIC

Det nyaste affärssegmentet för det Münchenbaserade företaget är skor för utomhusbruk. De skiljer främst mellan vandrings- och vandringsskor. Det finns också speciella skor för klättring eller snabbvandring. Vandringsskor går vanligtvis över vristen och ger därmed bättre grepp på grova stigar. Salewa trekkingskor är å andra sidan ankelhöga men erbjuder samma komfort som vandringsskor. Skorna är också andningsbara och vattentäta. På så sätt uppfyller de alla de krav som friluftsturer i bergen ställer på skorna. Wildfire GTX-modellen är till exempel en vandringssko som lämpar sig för lätt vandring, bergsklättring, klättring och även för fritid. På så sätt har Salewa utvecklat sin egen stil. De fokuserar på hög funktionalitet, men skorna är också idealiska för fritidsbruk.

VIA SKON TILL RÄTT UTRUSTNING

Salewa erbjuder inte bara lämpliga skor, utan även dunjackor, softshelljackor och regnjackor. Dessa kännetecknas av höga temperaturintervall, andningsförmåga och hög komfort. Samtidigt är utomhusjackorna vatten- och vindavvisande tack vare den beprövade GORE TEX-tekniken. Tack vare den högkvalitativa bearbetningen av innovativa och samtidigt robusta material är plaggen särskilt hållbara. För att komplettera utomhuskläderna tillverkar märket även trekking- och vandringsbyxor.

SALEWA FRILUFTSKLÄDER MED MÅNGA ANVÄNDBARA FUNKTIONER

Tack vare de generösa fickorna kan mobiltelefon, plånbok, kartor och liknande saker enkelt förvaras. Till skillnad från sportbyxor av alla slag erbjuder Salewas vandringsbyxor mer komfort. De är utrustade med funktionella material av hög kvalitet och är därför vatten- och vindtåliga. Företaget använder flera olika material för sina friluftskläder, till exempel softshell, hardshell, men även tunna funktionella tyger som är särskilt anpassade till förhållandena i bergen. Därför är vandrings- och trekkingbyxor samt jackor och toppar för utomhusbruk särskilt anpassade till bärarnas speciella behov.

MELLAN HÖGTEKNOLOGI OCH MILJÖANSVAR

Varumärket Salewa ägnar lika mycket uppmärksamhet åt miljön i sina produkter som åt sin företagsfilosofi, åt djurens välbefinnande i valet av material och åt produkternas miljövänlighet. Varumärket lägger stor vikt vid att produkterna är återvinningsbara. Eftersom miljöskydd och bevarande ligger Salewa varmt om hjärtat försöker märket ge tillbaka till miljön så mycket som möjligt. På så sätt köper du inte bara förstklassiga friluftskläder för dina spännande bergsäventyr, utan bidrar också till att göra världen lite bättre.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.