• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FRÅN VERKSTADEN FÖR SKIDÅKNING REVOLUTION

Historien om Salomon började i en liten verkstad. Undan hon var i ett förfallet hus i centrum av Annecy, som ligger i de franska Alperna. Du kan se de kala väggarna, exponerade från flisas gips. Det var 1947. De tre av dem arbetade i verkstaden: Mamma Jeanne, far och son François Georges. De sedan drivs av en uppsättning. Georges Salomon sade: "Jag är fascinerad av vad jag kommer att göra i morgon."

Du får idén att omvandla sina maskiner: inte längre producerar sågblad, men ski kanter av metall. De lyssnade inte till mer fiol; deras produkter ska trotsa naturen, göra dem mer hanterbara. Resultatet: 1957 av Salomon sin första egna skidbindning med namnet "Le Lift" och revolutionerade då ski scenen. Hon behövde inga fler läderremmar. Salomon pjäxor en utvilad. En grund för hela branschen.

POPULÄRA SALOMON SKOR MODELLER

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1947

 • Grundare: François Salomon

 • Huvudkontor: Annecy

 • Antal Medarbetare: 2800

 • Årliga Försäljning: EUR 800 miljoner

 • Webbplats: salomon.com

 • Sport: Vintersport, Outdoor, Löpning

3 GODE RÄSAR TILL SALOMON

 • Awards: För utvecklingen av QST 120 Pro Freeride pjäxor Salomon tilldelades den åtråvärda ISPO Award.

 • Bevarande: bör försäljningen matas ut per en miljon euro 20 procent mindre koldioxid per år.

 • Rättvisa: Med varje såld produkt kan kunden se respektive miljöprestanda.

SALOMON ERBJUDANDEN - SKOR & SPORTS

Hädanefter har Salomon utvecklats till en av de ledande tillverkarna för utomhus- och vintersporter. En skidbindning med en öppning klack? Ingen vågade. Salomon utvecklade den. År 1972 banden av Salomon sålde över en miljon exemplar. Andra obligationer följde, som används hittills för det långa loppet, började de att producera sina egna pjäxor, egna skidor. Som automatiskt anpassar sig till sin egen credo: "Vänta inte längre nu, det är dags att spela". I början av 1990-talet upptäckte företaget andra sporter från skid själv. Med vandringsskor, det franska märket lanserades 2001 följde XA skor för leden. Samtidigt producerar Salomon Sports igång med stor framgång såväl: dessa inkluderar TrailRunner, vandring, vandring- och vandringsskor och matchande sportkläder.

Terränglöpning och löparskor är en viktig del av de högteknologiska Salomon Contagrip sulor från marknaden. Oavsett om du vill bestiga berget i Alperna eller om du ansluter dig på en vandring i skogen med naturen: Med Performance kläder och skor från Salomon onlinebutik på Keller Sports Du väl förberedda. Jackor och byxor från Salomon är vind- och vattenavvisande och andas. Låt du ser avslappnade funktionella T-shirts och hålla kroppen sval. att låta stress och hastigheten i vardagen bakom dig och slutligen ge dig tid utomhus, kan fritt huvud din. Opartiskt spela med reglerna, som var syftet med varumärket.

Under den nyligen lanserade 2013 och Salomon logo åter ökade med den stora "S" är detta motiv förkortas till "tid att spela". Hans rykte som en pionjär inom alpina sporter är sportartiklar tillverkaren Salomon träffas inte bara på grund av sina tidigare framgångar - arbete in-house avdelning forskning "S / Lab" i Annecy Design Center idrottare, ingenjörer och designers tillsammans innovationer såsom "S / LAB Motion Fit 360 jacka "eller nya spår löparskor såsom de" S / LAB SENSE 7 "serien.

Salomon varumärke sponsorer av elitidrottare och sponsor av stora löpande händelser. Dessutom är den traditionella företaget expert på funktionell och teknisk utrustning i skomakeri. Idag idrottare professionell och extrema sporter är mer än 120 kända för Salomon resor, inklusive fripassagerare och skidåkare Cody Townsend (USA), Nicolas Vuiginier (Schweiz) och Alexandre Pittin (Frankrike), samt bästa löparna i berget och terränglöpning som Kilian Jornet (Spanien), Rickey Gates (USA) eller Ryan Sandes (Sydafrika).

SALOMON PÅ KELLER SPORTS

På Keller Sports hittar du över 400 olika utvalda sportartiklar från Salomon inom idrottsområdena utomhus, vintersport och löpning för män och kvinnor.

 • Vandringsskor: På nya turer, hitta ditt perfekta par vandringssko från Salomon. På krävande turer är modeller i mellanhöjd ett bra val eftersom de ger stöd och stödjer din fotled. Salomon X Ultra 3 GTX-skor, med innovativa Salomon GORE-TEX®-prestanda, är lätt, vattentät och andas.

 • Vandringsskor: Vandringsskor behöver en hög, styv axel för ett fast grepp. Lätta Salomon Sports-modeller som XA Pro3D GTX Vandringssko tar dig genom heta klimat, och mysiga, varma skor skyddar och värmer fötterna i alpina regioner.

 • Utomhusbyxor: Lätt, robust, med optimal rörlighet, vattenavvisande och tillverkad av softshell-material.

 • Utomhusjackor: vattentät, stretchig, flera membran, vindtät och utrustad med varmt foder.

 • Springkläder: funktionella skjortor, tights och shorts.

 • Skidkläder: Optimerad värmeisolering, vind- och vattenavvisande, med ventilationssystem, aktiv fukthantering genom AdvancedSkin ActiveDry-teknik - för skidjackor och skidbyxor.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.